Δευτέρα, Μαΐου 05, 2008

Torn!

Αυτή τη στιγμή έχω στο facebook 173 μηνύματα και notifications που δεν έχω ανοίξει από τη Μεγάλη Εβδομάδα. Πλήττω αφόρητα αλλά μάλλον το απόγευμα θα τα κοιτάξω και θα απαντήσω. Άνοιξα μόνο το πρώτο που είχε αυτό το βιντεάκι με τον μίμο Johan Lippowitz που δίνει τη δική του εκδοχή στο πασίγνωστο 'Torn' ενώ στο δεύτερο κουπλέ μπαίνει και η ίδια η Natalie Imbruglia.



Γέλασα πάρα πολύ. Και σκέφτηκα πώς θα ήταν αν κάποιοι έλληνες καλλιτέχνες είχαν έστω και τόση δα αίσθηση του χιούμορ και μπορούσαν να σταθούν σ' ένα κοινό και να γελάσουν με τα δικά τους τραγούδια. Δεν σου μιλάω για μεγάλα όνοματα που και στην ιδέα μόνο θα λιγοθυμούσαν αν τους έλεγες να κάνουν πλάκα με την 'Τέχνη' τους (το γνωστό σουξέ "εγώ κάνω Τέχνη και δεν ξεβουλώνω λεκάνες όπως οι άλλοι").
Ωραία θα ήταν!

10 σχόλια:

wanderer είπε...

κανεις "σοβαρος" δεν εχει το σθενος για κατι τετοιο στην Ελλαδα...επικρατει το φαινομενο της μικρης κοινωνιας..που δεν τολμας γιατι ξερεις πως θα το συζητουν για παντα...μερικοι αλλοι ομως δεν χρειαζονται καν το μιμο...τα καταφερνουν μια χαρα και μονοι τους...

Jimmy Rose είπε...

Καλησπέρα. Εξαιρετικό το βίντεο, πολύ γέλιο.
Να θυμίσω, ως κάτι ανάλογο, την εμφάνιση της Δήμητρας Γαλάνη στα Υπέροχα Πλάσματα, όπου θεωρεί ότι είναι ίδια η Τάμτα - μόνο το μαλλί έχουν διαφορετικό; Η γυναίκα αυτοσαρκάστηκε και τσαλάκωσε την εικόνα της όσο κανένας και το έκανε με απίστευτο κέφι, χωρίς κόμπλεξ. Αναζητήστε το συγκεκριμένο επεισόδιο (παίχτηκε στις 8 Ιανουαρίου).

georgethebeast είπε...

to exo dei apeires fores...kai kathe fora klais kai gelas mazi...
kommatara apo tis liges kai o johan katafernei na dosei mia theiki perfomance...
thanks nanako mou eftiajes tin mera!!!!!

Ανώνυμος είπε...

τελειο, τελειο, τελειο!!!!
θέλω να κάνω το ίδιο σε τραγουδίστρια που κάνει come back το χειμώνα. μπορώ?
vassilis

g for george είπε...

Παραδόξως, πολύ συγκινητικό.

One Big DJ είπε...

Ekpliktiko!!! To latrepsa!!!

George Tsitiridis είπε...

έχεις facebook?(δηλαδή φάτσα -βιβλίο??) με τι όνομα να γίνουμε φίιιιλοιιιιι

tsok είπε...

autos o mimos exei kanei arketa tragoydia se diki tou "ektelesi". Personal favorite to "don't look back in anger" twn OASIS. Axizei.. Kalimera nanake!

nanakos είπε...

Tsok, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου για το "Don't look back in anger"! Αν είχαν βγει και σε αυτό οι Oasis 8α το είχα βάλει ασυζητητί!

Vassilis, ποιός απ' όλους κάνει πα΄λι comeback? Στην Ελλάδα βλέπεις οι καλλιτέχνες κάνουν comeback (λαμπεροί και πιο ανανεωμένοι από ποτέ) κάθε 6 μήνες!

George, χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που συγκινήθηκε. Αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει τί ήταν αυτό που με συγκίνησε!

Jimmy, παραλίγο να με μπουρδουκλώσεις και να δω τα Υπέρογκα Κλάσματα αλλά μετά σκέφτηκα πως αυτή είναι μιά τιμωρία που ούτε εγώ δεν την αξίζω. πάντως σε πιστεύω γιατί η Γαλάνη είναι η μοναδική που έχει αληθινό χιούμορ και ξέρει καλά πως Τέχνη δεν είναι η προσωπική εικόνα αλλά το ήθος και η συμβολή του καθενός.

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Εξαιρετικό!!!