Τρίτη, Μαΐου 20, 2008

Ιδιογράφως



13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες να σημειώσεις να θυμηθείς να πάρεις τηλ την εταιρια μετακομίσεων. Το σπίτι σου μετά από την πρώτη κατσαρόλα με αυτή την σούπα μυρίζει σαν παλιό γηροκομείο που έχει γηροκομίσει απο ήρωες του 21 μέχρι σήμερα. Και θα μυρίζει ετσι για πολύ πολύ καιρό.
Λ.Ζ

kanataki είπε...

εμ ,αν δε σε χέσει και μετά τόση λαχανόσουπα, πότε θα σε χέσει?????

Tanila είπε...

Και για ποιόν ακριβώς λόγο θα την ακολουθήσεις αυτήν τη δίαιτα;
Για να μεταμορφωθείς σε λαχανικό;

An-Lu είπε...

Πολύ αμφιβάλλω αν την έκανες ποτέ...η σίστερ σου σού τη συνέστησε;

nanakos είπε...

Ντανίλα, αυτή τη δίαιτα την κάνεις για να μεταμορφωθείς σε σλιμ/φιτ τζόβενο γρήγορα (αλλά πολύ οδυνηρά) τώρα που ήρθε καλοκαίρι και θα βγεις στην πλαζ και θα κρέμονται τα ξίγκια.

Άντζελα, τη δίαιτα την είχε προτείνει ένας πρώην. Καρδιοπάθής! Την έκανα μια φορά για μια μέρα και το απόγευμα έφαγα σουβλάκια. Την ξαναπροσπάθησα για3 μέρες και το απόγευμα της τρίτης γονάτισα τα Dominos! Και ο/η Λ.Ζ. έχει απόλυτο δίκιο. Το σπίτι βρωμάει σαν τον υπόνομο που πέφτουν τα νερά ΟΛΩΝ των υπονόμων της Επικράτειας!

Τάπερ-Ντόνα, προς ενημέρωση σου υπάρχει και το γλυκό του κουταλιού με γεύση τριαντάφυλλο που έχει ιδιότητες αντίστοιχες με αυτές του καθαρκτικού!

georgethebeast είπε...

mipos o proin ithele na se steilei kapou???
mipos na deis tin aliki???
den jero!!!
ayto den einai diaita...einai les kai vlepeis eurovision me sagapao se repeat ateleioto!!!

snikolas είπε...

Ο διαιτολόγος θήτευσε στο Άουσβιτς;

Tanila είπε...

Eγώ επιμένω πως δε βλέπω κανέναν απολύτως λόγο να ακολουθήσεις κανείς αυτή τη διαιτα.
Καλύτερα να έμενα θεονήστικη για εφτά ημέρες, πίνοντας μόνο νερό και σκέτους φρεσκοστυμμένους χυμούς φρούτων.

lee είπε...

Αααχ! σε νιώθω! Δύο φορές την έκανα μεσα στον Μαϊο... Αν αντέξεις, εχει καλα αποτελεσματα, εγω εχασα 5 κιλά και ξεφουσκωσα μια χαρά. Εσυ σίγουρα θα εχανες παραπάνω και θα εκλεινε και το στομαχάκι.
Το μυστικο ειναι να καλομαγειρέψεις την σουπα με κυβο Knorr και να την λιωνεις πριν την φας. Τις μέρες των λαχανικών, μπορεις να μαγειρέψεις οποιο λαδερό θες (αγγινάρες, μπαμιες, κλπ), απλά μην βάλεις λάδι. Για περισσοτερες λεπτομέρειες αν θες, τα λεμε μεσω mail. Καλή αρχή. :)

Autographcollectors είπε...

Σιγά να μην αντέχει κανείς ως την τρίτη μέρα!
(από το βράσιμο την "κάνεις")

Ωραίο Ιδιόγραφο, ευχαριστούμε!
:)

kangerlussuaq είπε...

Αυτή η δίαιτα έχει θρησκευτικό νόημα. Σου δίνει μια ιδέα τι εστί κόλαση...

Εγώ πάντως δάσκαλε, περίμενα κάποια σελίδα από το χειρόγραφο του "Σεσουάρ για Νυχτερίδες", και ιδιαίτερα εκεί που η άγαρμπη πιστολατρίς β' μετατρέπει σε φλογοβόλο ένα μπουκάλι λακ και καίει το κρεπαρισμένο μαλλί της κεντρικής ηρωίδας, της Νταγιάννας, πάνω στο οποίο είχε μπλεχτεί μία μεταλλαγμένη νυχτερίδα, χρώματος βεραμάν μπανιέρας.

Ανώνυμος είπε...

κανε εσυ την διαιτα αλλα δώσε σε εμενα τα μολυβια!!!! τι ςραια ξυσμενα μολυβια ειναι αυτα? και καινουργια!
vassilis

nanakos είπε...

Kanger..., την τελευταία φορά που δημοσίευσα απόσπασμα από το επικό action/horror/ adventure ο εκδοτικός οίκος μου δημιούργησε πρόβλημα οπότε καταλαβαίνεις! Κάνε λίγη υπομονή μέχρι τα Χριστούγεννα!

Βασιλάκη μου, τα μολυβάκια βρίσκονταν σε μιά σιδερένια κασετίνα της faber ξεχασμένα στη ντουλάπα για 3 χρόνια. Προχθές τα έφερα στο γραφείο και σε περιμένουν να τα πάρεις!