Παρασκευή, Μαΐου 09, 2008

Ο κος Αγαθάγγελος


Θέματα προς συζήτηση:

* Το όνομα είναι το βαφτιστικό ή nickname στο gaydar? Και αν είναι βαφτιστικό, πότε γιορτάζει?
* Η ΟΛΚΕ είναι η ίδια με την ΑΚΟΕ και την ΟΓΚΑΕ?
* Τί είναι η Ταρό των Γκέη και ποιά η διαφορά της με την κανονική Ταρό ? Είναι άλλη για τους άνδρες και άλλη για τις γυναίκες? Ποιός την έφτιαξε? Έχει μέσα τη Μαντόνα και τη Ζοσιάν Μπαλασκό?
* Από τί φτιάχνονται αυτά τα μαγιολικά φίλτρα? Είμαι πολλάν περίεργος! Είναι σαν και δαύτα που έσιαχνε η Κα(ν)τίνα της Μάρας Μεϊμαρίδη με πέπερμιντ και μαγιονέζα? Είναι ευρεσυτεχνίες σαν τις σταγόνες περιόδου στον ελληνικό καφέ? Ή είναι από εκείνα τα μπουκαλάκια με τα πολύχρωμα αχνιστά φούξια και βεραμάν υγρά ?
* Πού βρίσκει τα κοκαλάκια της νυχτερίδας? Σε σπηλιά είναι τα γραφεία του ή στην Τρανσυλβανία? Προφανώς μιλάμε για άνδρα με ξυρισμένο κεφάλι (στην καλύτερη περίπτωση) γιατί, ως γνωστόν, αν μπλέξει νυχτερίδα στα μαλλιά σου καταλήγεις με μαύρο ζιβάγκο και την παρτιτούρα του "Nothing compares to you" σε χρόνο μηδέν.
* Τί είναι το άνοιγμα τύχης? Και γιατί τόσα χρόνια δεν έχει επισκεφθει τον κύριο Αβατάγγελο ο Δημήτρης Κόκοτας? Η τύχη ανοίγει για πάντα ή υπάρχει περίπτωση να ξανακλείσει όταν ταξιδεύεις με το 'Ρομίλντα'?
* Στις επαναφορές καλεί μόνο gay πνεύματα? Ή μπορεί να καλέσει και τον Χηθ Λέτζερ? Μπορεί να καλέσει και iconic figures όπως τον Ken της Barbie?
* Στις αργίες συμπεριλαμβάνεται και η γιορτή του Αγίου Αρτέμιου, πολιούχου της Μυκόνου?
* Στη φωτογραφία απεικονίζεται το ζώδιο των Διδύμων? Πώς γίνεται να είναι δίδυμοι ένας λευκός κι ένας μαύρος? Και δεν είναι λίγο disturbing να χαϊδολογιόνται δυό αδέλφια?

Υγ. Περιττό να σας πω ότι το θέμα είναι στα σούπερ SOS των εξετάσεων του Ιουνίου!

14 σχόλια:

alienlover είπε...

που το βρήκες αυτο παιδάκι μου; επιτρέπεται να πάρουμε τηλέφωνο να ρωτήσουμε για τις απορίες σου;

Ερμής είπε...

Κύριε δεν μπορείτε να μας βάζετε έξτρα ύλη για τον Ιούνιο τελευταία στιγμή!Ήδη εγώ τρώω τρελά ξενύχτια για να μάθω απέξω της ρεπερτόριο της Άννας Γούλα!Μαζί με τα χορευτικά παρακαλώ!

tsok είπε...

@ alien: περιέργως είναι διαφημιστική καταχώρηση σε free press έντυπο. Νομίως athens voice κάτω από την lgtb στήλη του Λεό Καλαβυρνά, αλλά μπορεί και να σε γελάω και να είναι στη Lif-o (ου γαρ έρχεται μόνον, αντιλαμβάνεσαι). Και όσο για τον Αγαθάγγελο (που τον φαντάζομαι, αντιθέτως με εσένα νανάκε μου, με ξανθό χαιτικό και λάγνο/κοιμήσικο βλέμμα τύπου Πέτρος Γαϊτάνος/διασταύρωση με Νίκο Χορταρέα) - είμαι σίγουρη ότι το παληκάρι απλώς εξειδικέυεται και απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο κοινό δεδομένης της ανεργίας και του αυξούμενου ανταγωνισμού στο χώρο. Είναι σαφές!

nanakos είπε...

Και γι' αυτόν το λόγο αγαπημένη μου Τσοκ, θα παρακαλούσα αν υπάρχει κάποιος που διαβάζει αυτό το μπλόγκ κι έχει επισκεφ8εί τον κύριο Αγαθάγγελο να μας αφήσει ένα ανώνυμο σχόλιο με την εμπειρία του για να μας λυθούν οι απορίες! Ευχαριστώ!

An-Lu είπε...

Από τώρα τα ΣΟΣ βρε Νανακούλη μου;;;;
Πάω να φτιάξω τηγανιτές πατάτες με φούξια βεραμάν σαλτσούλα ;-)

Ανώνυμος είπε...

Gia na vazei aggelia olo kai kaneis katakaymenos 8a exei paei! Toulaxiston o Pit Papadakos 8a faei ta lefta pou 8a ton plirwseis st' arnia souvlas kai oxi sto Sodade!

patsiouri είπε...

Η τύχη ανοίγει για πάντα ή υπάρχει περίπτωση να ξανακλείσει όταν ταξιδεύεις με το 'Ρομίλντα'?

Sorry αλλά κόλλησα εκεί...

*Νινέτα* είπε...

Dear nanako,

Το όνομα Αγανθάγγελος όντως υπάρχει(υπήρξε και Πατριάρχης με αυτό το όνομα)και γιορτάζει στις 23/01.
Τώρα η φωτό της διαφήμισης πρέπει να είναι κάρτα από ττη ταρώ των gay.
Για το άνοιγμα τύχης δεν έχω κάτι να πώ..
Τα μαγιολίκια που έφττιαχνε η κυρα-Κατίνα εκείνη την εποχή τα αποτελούσαν αγνά-παρθένα υλικά,συνεπώς για οποιαδήποτε ''συνταγή'' πρέπει να χρησιμοποιήσουμε Βιολογικά!!!!!!
Επίκληση πνευμάτων...Χμμμμ..Βασικά υποθέτω πως θα καλεί φιλικά προς gay πνεύματα.

Παρακαλώ ο βαθμός μου να είναι ΑΡΙΣΤΑ και να κατοχυρωθεί από τώρα για τις εξετάσεις...
Είμαι το σπασικλάκι της τάξης!!!!

*Νινέτα* είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ria είπε...

κύριε κύριε, τα σκονάκια επιτρέπονται? γιατί εγώ θα πάω για χορό και δεν προλαβαίνω να διαβάσω

georgethebeast είπε...

ena gourouni proin mou ekane aftin tin douleia!!!!
an paro eidisi oti exei ftasei se tetoia epipeda patou ti na po....

Christos είπε...

To onoma ine kathara gia logous marketing. Exoun travixei polla k auta ta medium,opote prepei na proselkisoun kosmo, idika kosmo tis ekklisias.
I olke, i akoe, i ogkae den exw idea tin ine...
Otan leei taro twn gay, enooei oti tha pazei madona sta xamila, k tha ine ta panta roz...

Exoume eksetaseis ton Ioinio???egw giati den to ixera? ginete na grapsw to Septemvri giati exw k alli eksetastiki twra?

Idάκι είπε...

Χμμμμ κάποια καταχράται το alter ego που χρησιμοποιώ στις Εξετάσεις Κουλεμανσόν!!! ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ έχω να πω.

Όσο για τον Αγαθάγγελο δεν θα αποκαλύψω τίποτε διότι σκοπεύω να είμαι η μόνη που θα αριστεύσω. Ο γκόμενος του κολλητού της διπλανής μου στο νηπιαγωγείο πήγε για επαναφορά και τα έμαθα όλα! ΧΑ!

Juan είπε...

Καποιος καταλαβαίνει γιατί είναι ο ένας άσπρος και ο άλλος μαύρος; Θα'πρεπε να έχουμε όλοι πολυχρωματισμενες {δεν ξέρω τη λέξη στα ελληνικά, συγγνώμη} σχέσεις; Και είδατε τη τιμή; Μα τώρα θα ήθελα πραγματικά να βρω κάποιος που έχει πάει σε τέτοια μαλακία