Πέμπτη, Μαΐου 15, 2008

Athens 2004: Revised

Χθες βράδυ, διάβασα κάτι πολύ αστείο αλλά μετά με κατάπιε το Alien vs Predator (το νούμερο 2!) και δεν είχα δυνάμεις να το σχολιάσω. Διάβασα λοιπόν πως το καλοκαίρι ενδέχεται να έχουμε ξανά στην Αθήνα τους Ολυμπιακούς Αγώνες!
Το ξέρω πως αυτή τη στιγμή κοιτάς το ημερολόγιο σου για να δεις αν έχουμε (ξανά) 1η Απρίλη. Μην σε νοιάζει κι εγώ το ίδιο έπαθα. Σύμφωνα με το άρθρο, η Κίνα μετά τον σεισμό ίσως και να είναι ακατάλληλη για την διεξαγωγή των Αγώνων οπότε με βάση το καταστατικό της Ολυμπιακής Επιτροπής τους Αγώνες διοργανώνει η αμέσως προηγούμενη χώρα που τους είχε φιλοξενήσει, δηλαδή η Ελλάδα.
Για την Ολυμπιακή Επιτροπή αυτό μπορεί να ΄χει μιά λογική αλλά προσωπικά μου φάνηκε σαν αυτά τα ρεπορτάζ τύπου " Έξαλλη η Μενεγάκη με την κουμπάρα της, Νατάσσα / Γνωστό μοντέλο στο ερωτικό παραγάδι γνωστού τραγουδιστή κλπ", άρθρα δηλαδή που κάποιος βγάζει από το κεφάλι του για να γεμίσει τις σελίδες της εφημερίδας του.
Προσωπικά θα με βόλευε να ξαναγίνονταν οι Ολυμπιακοί γιατί στους προηγούμενους ήμουν έγκλειστος στο σπίτι για 2 μήνες λόγω υπερκόπωσης και τους είχα χάσει. Αλλά μάλλον δεν θα είχε το ίδιο ενδιαφέρον πλέον.
Καταρχάς, αν συνεχίσουν να βρίσκουν τους έλληνες αθλητές ντοπαρισμένους θα φτάσει ο Αύγουστος και η μόνη ομάδα που θα έχουμε θα είνε ο Κατέλης για την ελληνορωμαική και η γυναίκα ποδοσφαιρίστρια (που, ομολογουμένως, μπορεί να συμμετάσχει σε πολλαπλά αθλήματα).
Τα Ολυμπιακά έργα κανείς δεν ξέρει πού βρίσκονται και σε τί κατάσταση βολοδέρνουν. Άρα χρειαζόμαστε ένα δυνατό squad από λαμπραντόρ και ένα τεράστιο πάνελ από καθαρίστριες. Οκ, τα λαμπραντόρ τα βρίσκεις. Η καθαρίστρια όμως είναι δύσκολη τη σήμερον ημέρα γιατί παίρνουν πλέον 7 ευρώ την ώρα συν τα ρούχα από τη ντουλάπα που νομίζουν πως δεν θα ξαναφορέσεις.
Τελετή λήξης κι έναρξης δεν θα έχουμε προετοιμάσει αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα γιατί οι αδελφές Μαγγίρα με μεγάλη τους χαρά θα πάρουν την εργολαβία με ένα δρώμενο για την ιστορία της χώρας από το 2004 μέχρι σήμερα. Οπότε, ρroblem solved!
Οι αποστολές δεν ξέρω πού θα κοιμούνται αλλά από την άλλη, 'summertime in Greece' θα μου πεις, τόσα παγκάκια έχουμε, τόσες ξαπλώστρες στον Άλιμο γιατί να χολοσκάμε. Θα τους πασαλείβουμε και όλα τα φαγητά με το ορυκτέλαιο που δεν φιλοτιμήθηκαν να αποσύρουν κι άσε μετά να ψάχνουν γιατί ο Φέλπς δεν θα τερματίζει ούτε με βατραχοπέδιλα.
Τα μαγαζιά στο Μοναστηράκι σίγουρα έχουν stock από τον Φοίβο και την Αθηνά, θα βάλουν και δίπλα στο 'Αthens 2004' την ένδειξη 'revised'! Κούκλα η Μαρίτσα!
Εντάξει, μετά από αυτό μπορεί να βάλουν ηλεκτροφόρο συρματόπλεγμα και γιγαντιαία σκυλιά από την κόλαση γύρω από τη χώρα για να βεβαιωθούν πως κανένας έλληνας δεν θα κάνει βήμα πέρα από τη συνοριακή γραμμή αλλά δες το κι έτσι: αν γίνουν ξανά τον Αύγουστο οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Αθήνα όταν τελειώσουν με το καλό, μπορεί ν' ανοίξουμε τους υπονόμους και να βρούμε, επιτέλους, κορκόδειλους! Ποτέ δεν ξέρεις!

16 σχόλια:

Tanila είπε...

Θέλω να σε δω εθελοντή me formitsa!

Ανώνυμος είπε...

Κι αν κάνουμε στο καπάκι και χειμερινούς με τίτλο Athens 2004 - Revolutions, θα έχει κλείσει η τριλογία. :^)

sapia είπε...

Γιατί το ενδεχόμενο να γίνουμε τελειωτικά ρόμπα,μού φαίνεται γοητευτικό σαν ιδέα??

snikolas είπε...

Ακόμη και αλήθεια να είναι όλα αυτά, τα κινεζάκια είναι ικανά να ξαναχτίσουν όλες τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις 30 λεπτά μετά το χτύπημα του εγκέλαδου.

georgethebeast είπε...

oxi oxi oxi oxi oxi oxi xoi!!!
den mporei os ftoxos tarifas na perimeno pote tha do tin athina adeia kai esi me ayto to katastrofiko minima na theleis na mou katastrapseis aftin tin eikona!!!!
as tin kanoun oi kinezoi!!!
stin xeiroteri as to kanoun stin ameriki!!!!alla ouxi edo!!!!

philos είπε...

The misery REVIVAL!
ή πως κατάφερε μία χώρα μέσα σε 4 χρόνια από το Limit up να φτάσει σε limit down!

nanakos είπε...

Ντανίλα, αυτό θα ήθελα κι εγώ να το δω αλλά ο συνδυασμός άσπρο- γαλάζιο με παχαίνει και τον αποφεύγω!

George, μην στεναχωριέσαι! Στους προηγούμενους Ολυμπιακούς, γύριζα από τον Βασιλόπουλο και μέσα στο ταξί πέτυχα την Caron Wheeler των Soul II Soul! Beat that!!

Sapia, το ενδεχόμενο να γίνουμε ρόμπα δεν είναι ενδεχόμενο: είναι η φυσική κατάληξη των πραγμάτων.

Μπαμπάκη, μην είσαι πολύ σίγουρος! Πάντα υπάρχει χώρος για έναν "Final Nightmare"

Νικόλα αυτοί θα είναι οι Ολυμπιακοί made in Gefyri tis Artas!

nanakos είπε...

Phile, θα σε παρακαλούσα να είσαι λίγο προσεχτικός με την χρήση της έκφρασης 'limit down'. Το βαρέλι μπορεί και να μην έχει πάτο!

sapia είπε...

Εννοούσα ότι,πολύ θα γούσταρα να αναγκαζόμασταν να κάνουμε εδώ ολυμπιακούς και πάλι.Γιατί θα είναι γαμώ το ότι θα γίνουμε ρόμπα.
Ενδόμυχη ευχή ένα πράμα.

enteka είπε...

lol, teleio!

(i gynaika podosfairistria einai paspartou!)

Parsifal είπε...

Δηλαδή ο Παπαϊωάννου θα την παίξει 2 φορές τη Μήδεια? Κ για το Φεστιβάλ Αθηνών και για τους Ολυμπιακούς?

Ανώνυμος είπε...

Pantws ki egw pou to akousa simera eixa akrivws tin antidrasi pou perigrafeis. Epsaksa imerologio gia na dw an einai Prwtaprilia! Fovero anekdoto!

ria είπε...

πάντως εμένα θα μου άρεσε αυτή η προοπτική!

Ανώνυμος είπε...

αγαπημενε μου νανάκο,
ολυμπιακοί 2004, μυκονος, ολοι οσοι δουλευαμε εκει καθόμασταν ολοκληρη τη σεζον στις πεζουλες και περιμεναμε πότε θα δεήσει να μπεις καποιος στο μαγαζί μας!
οσο για την μηδεια του παπαιωάνου, θα παρουσιαστεί 3 φορες. μια στο φεστιβαλ αθηνων, μια στο πεκινο και μετα στο παλλας!
vassilis

wanderer είπε...

αν ηταν να συμβει κατι τετοιο η γιαννα θα παθαινε νευρικο κλονισμο γιατι δεν θα προλαβαινε να φτιαξει νεα συνολακια και παραλληλα να καψει και αλλο ενα δασος...το πιθανοτερο θα ηταν βεβαια οτι θα υποδεχομασταν τους αθλητες με τους εργατες να ειναι ακομα στις σκαλωσιες για τις "επιδιορθωσεις" των σταδιων και ισως με τους ρυθμους που παμε να καταγραφομασταν ως η πρωτη διοργανωτρια χωρα ολυμπιακων αγωνων χωρις ομαδα αθλητων να μετεχει σε αυτες...

patsiouri είπε...

Να γίνουν, είχα δουλέψει εκεί και ουχί ως εθελόντρια!
Αφού αν επαναληφθεί το φιάσκο θα φύγουμε όλοι μετανάστες από Σεπτέμβρη, (σκεφτείτε πως θα τους πληρώσουμε ΚΑΙ αυτούς!), τουλάχιστον να προλάβει η Γιαννα να με πληρώσει να έχω τι να δώσω στο δουλέμπορο που θα με πάρει!