Τετάρτη, Ιανουαρίου 09, 2008

7 + 1

Mετά από την ευγενική πρόσκληση του αγαπημένου μου μπλόγκερ Alex. A, σας παρουσιάζω 7 + 1 στιγμές που με σημάδεψαν το 2007 συμπληρώνοντας κατά κάποιο τρόπο το τελευταίο δικό μου ποστ της χρονιάς που πέρασε.

7 στιγμές

1) Mε τεράστια θλίψη κι ανείπωτη απογοήτευση ανακάλυψα πως οι αγαπημένες μου μπισκοσοκολάτες "Choco-Bloom" δεν πωλούνται πλέον σε όλα τα περίπτερα. Για να τις ξετρυπώσεις πλέον πρέπει να έχεις διδακτορικό του πανεπιστημίου Indiana Jones και κανέναν ανάδρομο πλανήτη στο ζώδιο σου. Όπως καταλαβαίνετε, το πλήγμα ήταν τεράστιο όταν συνειδητοποίησα πως όλα τα ωραία πράγματα κάποτε τελειώνουν. Όμως, όπως λένε, όταν κλείνει μια πόρτα, ανοίγει ένα παράθυρο.

2) Το παράθυρο λεγόταν alienlover και για πετούγια έφερε ένα σαλάμι μπύρας 72 εκατοστών - σα νεογέννητο ανακόντα. Περάσαμε μαζί ένα αλησμόνητο Σαββατοκύριακο πάθους: εγώ, το σαλάμι, το πάπλωμα και 24 ώρες από τη ζωή του Τζακ Μπάουερ! The best things in life are...salami!

3) Καλοκαιρινός βραδινός περίπατος στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου με 29χρονο date

Date: Σσσσσ! Ακούς κάτι? Κάποιος φωνάζει.
Νανάκος: Έχουν παράσταση στο Ηρώδειο.
Date: Και ακούγεται ως εδώ?
Νανάκος: Μα είμαστε μπροστά από την είσοδο, είναι δυνατόν να μην ακούγεται?
Date: Ααααα! Εδώ είναι το Ηρώδειο?
Νανάκος: Γιατί πού νόμιζες πως ήταν?
Date: Βασικά δεν ήξερα. Μένω στη Κηφισιά βλέπεις και δεν κατεβαίνω συχνά κέντρο.
Νανάκος: Χαχαχα! Πλάκα έχεις!
Date: Και όλο άκουγα το Ηρώδειο και το Ηρώδειο! Εδώ είναι τελικά! Μάλιστα!
Νανάκος: Αλήθεια δεν ήξερες πού είναι το θέατρο? Δεν έχεις έρθει ποτέ?
Date: Όχι, ρε τι λέμε τόση ώρα! Και τι έργο έχει?
Νανάκος: Έχει την 'Κάρμεν' απόψε. Σου λέει κάτι?
Date: Μπα.
Νανάκος: Είναι μια όπερ... χέστο! Τη διαφήμιση του Azax Ultra με τις νοικοκυρές που πετάνε τις σφουγγαρίστρες τη θυμάσαι?
Date: Κάτι μου λέει!
Νανάκος: Ε, αυτό στο πιο πλούσιο!
Date: Περισσότερες νοικοκυρές?
Νανάκος: Ναι και μιά διαχειρίστρια στο ρόλο της κακιάς.
Date: Α! Γαμώ!

4) Eκείνο το απόγευμα του Αυγούστου που κολυμπούσα με το Λέννυ κι εκείνος μου δάγκωσε μαλακά την παλάμη και με τράβηξε στην ακτή. Μου έκανε τρομερή εντύπωση πως το σκυλί μου μπορεί τελικά να μην είναι κι εντελώς καθυστερημένο και πως αν πάρει τα παντανέα μου γονίδια και ζήσει 50 χρόνια ακόμα, ίσως και να μου φέρει μια χαρτοπετσέτα στη δύσκολη στιγμή της ακράτειας - ή να τραβήξει το καλώδιο του life supporter (που, μεταξύ μας, είναι και το πιθανότερο).

5) Η αγάπη κρατάει για πάντα. Kαι όπου κι αν πας, θα σε ακολουθήσει για να σε τυλίξει με πάθος και στοργή. Φέτος όμως, ανακάλυψα με μεγάλη μου απογοήτευση πως και το μίσος έχει ανάλογη κράση. Και όπου κι αν πας, θα σε ακολουθήσει για να σε αποτελειώσει. Μετά από τόσα πολλά χρόνια, η Στέφανι Φόρεστερ εξακολουθεί να μισεί την Μπρουκ Λόγκαν και δεν έχει πάψει να μηχανορραφεί προκειμένου να την διώξει από τη ζωή του Ριτζ και από το "Forrester Creations". Και μέσα στην αδικία της ζωής, η Τέηλορ επέστρεψε κυριολεκτικά from the great beyond, με νέα μούρη και ολοκαίνουργα βυζά για να διεκδικήσει εκ νέου τον ψαρομάλλη Ρίτζ. Love's labour lost.

6) Θα περάσουν χρόνια...πολλά χρόνια...πάρα πολλά χρόνια ίσως μέχρι να ξεπεράσω το σοκ αυτής της φωτογραφίας που μας χάρισε πριν λίγο καιρό ο Σάκος με τα μπιφτέκια! Για την ακρίβεια ήταν σαν να γύριζα πίσω τον χρόνο και να ξαναέβλεπα τον Εξορκιστή. Deep Impact!

7) H συναυλία του George Michael! Nομίζω πως δεν θα ξεχάσω ποτέ την ευτυχία εκείνης της βραδυάς. Οι φίλοι που αγαπάω, τα τραγούδια που άκουγα μεγαλώνοντας, οι αναμνήσεις 20 και βάλε χρόνων όλα ήταν στη θέση τους εκείνη την απίθανη νύχτα. Aλήθεια, πόσο καιρό έχεις να χορέψεις το Heartbeat?!

+ 1 λοβοτομή

Θέλω να ξεχάσω πως με κατάπιε το "Swept away" με τη Madonna και το παρακολούθησα (μ' ενδιαφέρον) μέχρι τους τίτλους τέλους.


Παρ' ότι δεν συνηθίζω να πασάρω τη σκυτάλη, θα το κάνω γιατί χτες στόλισα το σπίτι κι έχω κέφια. Θα ήθελα λοιπόν να μάθω καλύτερα τους: Mahler76, Parsifal, Kangerlussuaq, Costademon, Patsiouri, Χαμηλές Πτήσεις, Στίλβη & Dust Road

33 σχόλια:

georgethebeast είπε...

kala i sizitisi me ton 29 xrono ola ta lefta!!!!
ante fetos me 25xrono na se tsakisei stis erotiseis tipou
oi police einai kainourgio group na ertheis na patheis koloumpra!!!

phoinix είπε...

συγκλονιστική χρονιά! οφείλω να το παραδεχτώ!
αυτό όμως με τη Ζωζω θα μου το πληρώσεις!!
που θα βλέπω εγώ τώρα εφιάλτες!

Η διαχιρίστρια έίναι αδερφή της Στέφανη Φόρεστερ και είναι τόσο κακιά?

Tanila είπε...

Tι εννοείς όταν λες οτι χτς στόλισες το σπίτι;
Για τι το στόλισες; Για το Πάσχα;

spirou είπε...

Choco-bloom exei sto souper market tis geitonias mou!! (alla einai ligo makria gia sena..An pas kamia mera sti filozwiki sto Korwpi,perna kai apo Kaluvia meria na pareis merika :p)

Kata t'alla euxaristw pou me ekanes na gelasw me ola ta upoloipa (ektos apo ti fwtografia me ti Zwzw.Tha me stoixiwmei gia panta).

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

προς το παρόν πήζω τρελά. Μόλις μπορέσω, θα το έχεις, με κάποια τόση δα παραφθορά.
Ευχαριστώ για την πρόσκληση, φίλε!

Ανώνυμος είπε...

Agapite Nanako,

Apla na se enimeroso oti gia ta 7+1 tou 2008, stis 18 Ianouariou vrikes idi to proto, noros noris...Kathoti ksekinaei i ekpompi tou Ethnikou Star....

O Nimfios tou Thermaikou alla kai tou Korinthiakou

B.

kanataki είπε...

το άζαξ ούλτρα
το άζαξ ούλτρα
είναι καινούριο επαναστατικό
άζαξ ούλτρα ,καινοτομεί
δεν θελει ξέβγαλμα δουλειά πολύ

(χορωδία) χαρίζει λάμψη πιο αστραφτερή
καθάριότητα κι υγιεινή
(δις)


υγ το ξερα οτι θα ερχόταν η ώρα που θα αποθεωνόμουν για τις άχρηστες πληροφορίες που συγκρατούσα τόσα χρόνια με ευλάβεια!

Constademon είπε...

LoL κι εμένα η συζήτηση με τον 25χρονο με τσάκισε ... αλλα κι εσυ ... που τη θυμήθηκες τη διαφήμιση (καλα για την kanataki που θυμάται και τα λογια τι να πω !!). Μου θύμισες μια φορά που έπαιζα trivial με εναν 19χρονο (που πας ρε παπουουουου!!!) που τσακωνομασταν μισή ώρα γιατι δεν πίστευε οτι "Άγιος" & "Simon Templar" είναι το ίδιο πρόσωπο (ξανα-που πας ρε παπουουου!!!)

Thnx για την προσκληση θα ανταποκριθώ σύντομα :ο)

nanakos είπε...

Phoinix, η φωτογραφία είναι μια προσπάθεια μου να καταστρέψω τον Σάκο με τα Μπιφτέκια!! Χοχοχοχοχο (όχι του αη Βασίλη, το άλλο!)

Nυμφίε, αυτά είναι τα συγκλονιστικότερα νέα που έχω ακούσει εδώ και ένα εξάμηνο!! Η μέρα της γιορτής μου θα είναι πραγματικά μέρα γιορτής!

Ντανίλα, στόλισα το σπίτι για τα Χριστούγεννα. Δεν καταλαβαίνω. Προς τί η απορία σου?

Σπύρε, take your time! :-D

Spirou, στα Καλύβια έρχομαι για τις συγκλονιστικές μπριζόλες που με μαγνητίζουν από την Γλυφάδα. Είναι σα να με καλεί το mothership!! Απορώ πώς δεν μ' έχεις πετύχει?!

Costademon & George, σε ραντεβού με τέτοιες ηλικίες προσωπικά θα έπαιρνα και το αναγνωστικό "λόλα να ένα λεξοτανίλ" . Πότε άοπλος στον πόλεμο!

Υπάρχει κι ένα σχόλιο με το τραγουδάκι για το Αζαξ ούλτρα αλλά είναι ανώνυμο. Νομίζω πως το άφησε ο Κώστας Πρέκας.

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Νανάκο, η κόρη μου είναι 65 εκατοστά κι εσύ έφαγες σαλάμι 72 εκατοστών;! Μπράβο, μπράβο λεβέντη μου, φτου φτου!
Ο Κώστας Πρέκας ξέχασε να γράψει το "με αζαξ ούλτρα καθαριότητα - εμπρός πετάξτε τώρα τον κουβά"
Αλησμόνητη διαφήμιση, αλλά πάντα απορούσαμε τι γίνεται μετα το πάγωμα της εικόνας: Τρώνε οι νοικοκυρές τους κουβάδες στο κεφάλι, ή τρέχουνε σκούζοντας για να τους αποφύγουν;

Unknown είπε...

ουαου εχουν να μου "πασσαρουν σκυταλη" απο το δημοτικο!τι κανω?που κοιταω?τι να φορεσω?!μη λες για dates σε τρωω χαλαρα!αλλα ξερεις δεν μπορω να θιξω ονοματα κ καταστασεις θα πεσουν κυβερνησεις!καλη χρονια!!!

alienlover είπε...

την επόμενη φορά που θα πας Καλύβια για μπριτζόλες και χοντρό να έχεις και το Λέννυ μαζί, για να περάσεις από το σπίτι στο Λαγονήσι να πιείς καφέ με τα σκυλιά μου, να κάνει και καινούριους φίλους το παιδι!!!

mahler76 είπε...

Διάβασα το ποστ την ώρα του μαθήματος υπολογιστών στη σχολή και παρολίγον να γίνω τελείως ρόμπα!!! Τόσο πολύ έχασα την μπάλα που το σχόλιό μου ή δεν το έστειλα ή το έστειλα αλλού.
Στο υπόλοιπο του μαθήματος έγραψα σχεδόν ολόκληρο το δικό μου πόστ και ελπίζω μέχρι το βράδυ να το έχω ανεβάσει. Σε ευχαριστώ για την πρόσκληση και θα σε βάλω στον κατάλογο των αναγνωστών μου αν δεν σε πειράζει.

Alex A. είπε...

Μένω Κηφισιά αλλά ξέρω το Ηρώδειο... Μήπως είμαι υποψήφιος για Νόμπελ;

nanakos είπε...

Αlex A., μήπως είσαι και ΕΜΟ??!

Aλλοτριωμένη Δικηγορίνα, το ότι η κόρη σου είναι 65 εκατ. είναι λίγο creepy! Εκτός κι αν είναι έμβρυο ή νεογέννητο τερριέ! Έχω μείνει με την απορία. Όσο για την ερώτηση σου, κι εγώ είμαι βέβαιος πως μετά το freeze frame τους έρχονται οι κουβάδες στο κεφάλι κι όποια πρόλαβε σώθηκε!

Στίλβη, όπως βλέπεις καμία κυβέρνηση δεν πέφτει με ερωτικές αποκαλύψεις οπότε μπορείς άφοβα να εκθέσεις το υπουργικό συμβούλιο. Εκτός βέβαια κι αν οι περιπετειες σου αφορούν τον Γιακουμάτο, Τον Πάγκαλο, την Παπαρήγα και άλλους τέτοιους οπότε ειλικρινά δεν θέλω να ξέρω σε καμία περίπτωση τί σκαρώνεις στο κρεββάτι σου! Και καλή χρονιά!

Μωρό μου, στην επόμενη εξόρμηση για λουκάνικο με ζιγούρι θα είσαι η κεφαλή του τραπεζιού. Να σου υπενθυμίσω βέβαια πως ο Λέννυ όταν τρώει δεν έχει χρόνο για καινούριους φίλους.

Μάλερ76, αφού βαριέστε στα μαθήματα, στα γραφεία, στις δουλειές σας και διαβάζετε μπλόγκς τί θέλετε και πηγαίνετε?!
Με πέθανες δε με τη γαλατική σου ευγένεια ! :-)

mahler76 είπε...

Agapite nanako o daimon tou tipografeiou ftaiei gia ti Gallatiki mou evgeneia...eprepe na grafei...και να σε βάλω στον κατάλογο των αναγνωστών μου αν δεν σε πειράζει????
alla mi mou thimoneis molis eiha epistrepsei apo ti sholi kai ton ipologisti ton evlepa diplo apo tin kourasi. I sholi btw, einai mia hara kai katholou vareti, alla de sigrinete me ta dika sou post (slourp, glips).
BTW 2, to post mou einai etoimo!!!

Aντώνης είπε...

Κάρμεν - Στέφανι: Χ... όπου Χ τσιρότο από τα σημάδια :) Ευχαριστώ για την πρόσκληση, μπήκε στα υπόψιν!

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαααχ, τεριέ! Μωράκι πέντε μηνών είναι καλέ! Τι νόμισες, ότι μόνο τα τεριέ γεννιούνται μικρότερα από το σαλάμι σου; Σε καλό σου νυχτιάτικα

spirou είπε...

A eprepe na to exw fantastei vre.Prosoxi sti xolisterini mono! :p

€lisavet είπε...

Κρίμα που πειράχτηκε η Τέηλορ, ήταν πολύ ωραία. Τώρα τι χείλια είναι αυτά, σαν ψάρι είναι!

Ούτε εγώ έχω πάει Ηρώδειο...έχω πάει Επίδαυρο όμως, απ'ότι μου είπαν, στην ηλικία των 5!

Equilibrium είπε...

Εντάξει η Ζωζώ όλα τα λεφτά..! Ένα σου λέω, φώναξα τον Δ/ντή μου και σκάσαμε στα γέλια!!!! Καλή χρονιά να'χεις όμορφε!

nanakos είπε...

Ελισάβετ, καλή τελειωμένη είσαι κι εσύ (για τη Τόλμη και γοητεία, όχι για το Ηρώδειο!)

Equilibrium, ελπίζω στην αξιολόγηση προσωπικού να θυμηθεί ο διευθυντής σου αυτή τη φωτογραφία και να σε ανταμείψει!!

Spirou, δεν έχω ούτε χοληστερίνη, ούτε ζάχαρο ούτε τίποτις! Disease & triglykeridia free! Bring on the salami!

Αλλοτριωμένη, να το βγάζετε στον ήλιο για να μεγαλώσει πιο γρήγορα. Τα μωρά είναι σαν τα μαξιλάρια (στο περίπου δηλαδή και χωρίς τα πίπουλα και τον υαλοβάμβακα)!

tzo είπε...

Μετά από αυτή τη φωτογραφία έχασα τη μνήμη μου.....
λολ!!!!!!!!!!!

Cinestef είπε...

To No.6 σου θα είναι από τα 7+1 μου του 2008.
θα σου στείλω και τον λογαριασμό του ψυχαναλυτή μου και για το ηλεκτροσόκ και τα φάρμακα για τη ζημιά που μου προκάλεσε η φωτό αυτή. Το ξώδικο θα έρθει με κούριερ.
Οίμέ!

patsiouri είπε...

Χα! Φυσικά και θα το κάνω! Μέσα στην επόμενη βδομάδα!
Ρε σείς πότε ξαναέσκασε η Τέηλορ? Χαμπάρι δεν πήρα, άσε που είχα την αμυδρή εντύπωση πως είχε πεθάνει!
Πού το παίζει τώρα? Ποιές ώρες? Βοήθεια!

mahler76 είπε...

Δε θέλω αστεία με την υγεία της Τέηλορ!!!!! Η Τέηλορ ΖΕΙ!!!

Dr_MAD είπε...

Απίστευτος ο διάλογος με το date ετών 29. Μη σου πω θα πήγε και να το δει με τέτοιο promotion που έκανες! Ακους εκεί κακιά διαχειρίστρια. Τη Βλαχοπούλου με τη σφουγγαριστρα μου θύμισες

@kanataki
αυτό θα πει κορίτισι για σπιτι. μέχρι και τις διαφημίσεις απέξω ξέρει για τα απορρυπαντικά...

PS: Η Σαπουντζάκη ενημερωτικά θα βγάλει νέο αλμπουμ φέτος. Προετοιμάσου ;-)

mahler76 είπε...

Όταν λές νέο άλμπουμ τι εννοείς?? με φωτογραφίες?? με συνταγές μαγειρικής???

Parsifal είπε...

Να σε πω....πόσο χρόνο έχω για να το γράψω αυτό? Μπορώ να το γράψω αγγλιστί ή πρέπει μόνο ελληνιστί? Αγχώθηκα τώρα. Πάω να πιώ ένα κουμ-κουάτ.

nanakos είπε...

Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι βρίζετε εμένα ενώ θα έπρεπε να στρέψετε τις καταγγελίες σας εναντίον του Σάκου με τα γεμιστά μπιφτέκια! Κι εγώ είμαι ένα αθώο θύμα όπως κι εσείς!!

Πατσίούρι, καθημερινά στις 14:00 στην ΕΤ 3! Η Τέηλορ είχε πεθάνει αλλά τελικά δεν είχε πεθάνει και επέστρεψε δριμύτερη. Γι αυτό κι από την τρομάρα της η Μπρουκ όταν την ξανααντίκρυσε αναφώνησε "Νταμπλ φρικ ον ε στικ, Τέηλορ!"

MAD, μετά από αυτή την πληροφορία, ένα μόνο έχω να σε ρωτήσω: "Could you be any trashier?!" Aλλά τί λέω?! Ο Mahler ήδη ζήτησε πληροφορίες!

Parsifal, δικό σου είναι το μπλόγκ γράφτο και σε λιμπρέτο αν σ' εξυπηρετεί!:-)

georgethebeast είπε...

opou i brook ta exei parei giati i taylor tis pire ton antra o opoios ta exei tora me tin taylor i opoia mesa sto bottox kai to lifting les kai itan guest sto extreme makeover special edition:zombie makeover
i stephanie gela olo xara alla na sas kano spiler i na to po afou me afisete(to katevazo mazi me young and the restless kai fisika to as the world turns opou ekei na deis ti ginetai!!!!!)
o psixologos mou mou eipe na sas steilo xairetismata

Gwgw είπε...

ta choco bloom eytyxos uparxoun sta perissotera super markets!

Ανώνυμος είπε...

[url=http://is.gd/uI8NkV][img]http://stomsk.ru/pics/spymobile.ol1[/img][/url]
[url=http://archive.org/details/dunmofohan]Commentaires Sur Le Logiciel D'espion De Telephone Blueware[/url] [url=http://archive.org/details/fettcawdila]Telechargement De Logiciel D'essai Gratuit De Mobile Spy[/url] [url=http://spymobile32im89zk.carbonmade.com/projects/4789781]Prueba Gratuita De Cellspyexposed [/url] [url=http://archive.org/details/rimazbuckfo]Telephone Portable Suivi Logiciel Uk[/url] http://archive.org/details/verlupalect telefoon trace meatspin prank Spy Call Software kostenloser Download Nokia n70 espiao Android apps review Himym Staffel 7 Finale song regarder himym projet gratuit tv saison 8
Handy-Spion-recorder
http://der-oetsch.de/index.php?category=4&post=32&messagePage=79 espionnage des telephones cellulaires juridique mobile spy sms spy iphone no jailbreak
[url=http://learnfrenchintokyo.webs.com/apps/profile/109034678/]Spy Kids 2 Partie 1 Ile De Reve Perdu[/url] [url=http://archive.org/details/volpalathir]Como Espionar Alguem Telefone De Graca[/url] http://archive.org/details/carpholice anvanda telefon Overvakningskamera So erreichen Sie eine verlorene Handy mit der Imei-Nummer software de espia de texto sms gratis