Τρίτη, Σεπτεμβρίου 18, 2007

Σκηνές από έναν γάμο


Το ζευγάρι που πηδιέται απέναντι μου, τσακώθηκε χθες βράδυ. Τσακώθηκε πολύ άσχημα.
Από τα συμφραζόμενα κατάλαβα πως η κοπέλα με το πιο θορυβώδες g-point της Α' Περιφέρειας Πειραιά κατηγόρησε την Εθνική Μπάσκετ πως έπαιζαν σαν ζώα γι' αυτό κι έχασαν. Προσδιόρισε μάλιστα και τα ζώα αλλά την αρχή του καυγά την άκουγα στον ύπνο μου οπότε και δεν τα θυμάμαι πολύτ καλά.
Ο νεαρός, που σε κάθε αγώνα που προβάλλεται δίνει νέα διάσταση στη φράση "Ο βόθρος μέσα μου", άρχισε να την στολίζει με κοσμητικά πρώτης κατηγορίας. Για μιά στιγμή ομολογώ ότι θαύμασα το πώς ένας άνθρωπος με τόσο μικρό εγκέφαλο μπορεί να φτιάξει μια βρισιά χρησιμοποιώντας ως συνθετικά δυο άλλες βρισιές και τη λέξη 'μανταλάκι'. Αλλά θα μου πεις, ο κάθε άνθρωπος έχει τα ταλέντα του.
Από την άλλη μεριά, η κοπέλα που δίδαξε στη Μεγκ Ράιαν τον επιτυχημένο ψεύτικο οργασμό αποδείχτηκε συγκλονιστική στο σημάδι: με σύνθημα το αδιαπραγμάτευτο "Έργα κι όχι λόγια", κατάφερε να διανθίσει τον καυγά με ζόρικα ηχητικά εφέ. Για παράδειγμα: ξεκινούσε ο επιβήτορας το αγαπημένο χιτ "Μωρή καριό...", στα μισά ακουγόταν ένα 'γκντούπ!', στη συνέχεια ένα "ωωωχ!" και πριν προλάβει να ανταπαντήσει με το πασίγνωστο και πολλά υποσχόμενο "θα σου γαμήσω...", ένα δεύτερο 'γκντούπ!' τον αποστόμωνε.
Αυτός ο χαβαλές πρέπει να κράτησε γύρω στα 10 λεπτά. Επειδή όμως εγώ, όπως και το υπόλοιπο οικοδομικό τετράγωνο, κοιμόμασταν μας φάνηκε τουλάχιστον δίωρο.
Κάποια στιγμή, ο Tζων Χόλμς βρόντηξε την πόρτα κι έφυγε και η μπάμπολα τον αποχαιρέτησε μ' ένα τρυφερό "στο διάλο!". Όσοι είχαμε ξαγρυπνήσει εκείνη την ώρα, περιμέναμε πως από στιγμή σε στιγμή θα επέστρεφε ο άντρας του σπιτιού και ο καυγάς θα έληγε με μια εορταστική/ πρωτοχρονιάτικη παρτίδα σεξ. Αυτό σημαίνει λιγότερη διάρκεια, περισσότερη φωνή!
Μισή ώρα μετά όμως, ο ντελικανής δεν είχε επιστρέψει. Κι εκεί που όλοι περιμέναμε πως θα ξεκινούσε νέος γύρος διαπραγματεύσεων με τηλεφωνήματα και κλάμματα, ακούσαμε το ροχαλητό της κοπέλας! Για μια στιγμή, ήθελα να βγω και να την ξυπνήσω ρωτώντας "πόσο αναίσθητη μπορεί να είσαι?". Αλλά μετά σκέφτηκα πως για μία βραδυά μου δινόταν η ευκαιρία να κοιμηθώ με την αίσθηση πως είμαι αλήθεια στο κρεββάτι μου και όχι σε ράντσο σινεμά με δυό ταινίες σεξ. Η σκέψη αυτή με γέμισε τόση ηρεμία που ξεράθηκα ακαριαία και δεν άκουσα τον αφέντη του σπιτιού να επιστρέφει. Αν επέστρεψε.

16 σχόλια:

philos είπε...

Μου φαίνεται συνηθίσατε και θέλετε όλοι οι γείτονες την ηχητική δόση σας κάθε βράδυ...
;D

Πάντως δεν τους βλέπω να χωρίζουν σύντομα... Μακάρι να τα έχουν χαλάσει εντελώς μέχρι το επόμενο καλοκαίρι!

snikolas είπε...

που τον θυμήθηκες ρε τον Τζων Χόλμς; :)

nikisot είπε...

pou meneis peiraia?gmt ta kalytera xanw
Αλλά μετά σκέφτηκα πως για μία βραδυά μου δινόταν η ευκαιρία να κοιμηθώ με την αίσθηση πως είμαι αλήθεια στο κρεββάτι μου και όχι σε ράντσο σινεμά με δυό ταινίες σεξ
8eos:P:P

nanakos είπε...

Nικόλα, νομίζω πως πολλές φορές σας έχω αποδείξει ότι εκεί που άλλοι έχουν χαραγμένο το '666', εγώ έχω ένα ανεξίτηλο κι ανέγγιχτο από τα λουσίματα 'ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ'!

patsiouri είπε...

Καί????????Γύρισε????????Η τσακώθηκαν και για τις εκλογές???????

g for george είπε...

Α ΧΑΧΑΧΑ!!!
They both die!!!

Such a movie spoiler!!!

oni είπε...

Καλά εσύ Νανάκο μου για να ηρεμήσεις απ' αυτούς πρέπει να τους χωρίσεις. Αλλά μετά, μήπως αυτή θα παίρνει τηλέφωνα να τον βρίζει (απ' το μπαλκόνι;) Στήσε κάμερες κατά τη διάρκεια του σεξ-επανασύνδεσης-μετά-καβγά!

Υ.Γ. Μα τι απέγινε ο Πάνος Σανσονόπουλος; Αδημονώ!

An-Lu είπε...

Επιτέλους!!!!!
Κοιμήθηκες!
Μπράβο τέκνον μου!

fevis είπε...

Τι ωραία..."Η Γειτονιά μας" σε remake, χωρίς τον Ιωνάθαν αλλά με τον ντελικανή... Σούπερ...

YO!Reeka's είπε...

χα χα χα χα γαμάτοι οι γείτονες!!!!
(το «α, εσύ είσαι» μου έχει χαραχτεί στη μνήμη)

kanataki είπε...

κανονικά θα έπρεπε να κλαις με μαύρο δάκρυ που η γειτονιά σας φτώχυνε...

υγ ευκαιρία να της την πέσεις
υγ θα είσαι και προετοιμασμένος για τον μεταξύ σας διάλογο την ώρα του σεξ
υγ τόσο καιρό κρυφακούς
και να μην ξεχάσω

το "τι σου κανω μανα μου"είναι πολύ πασέ....

Tanila είπε...

Ρε Νανάκο παραδίνομαι. ΔΕ μπορώ να φανταστώ τι βρισιά είναι αυτή που βγαίνει από 2 άλλες με τη λέξη μανταλάκι στη μέση. Και είμαι κι εγώ γνωστός βόθρος. ΣΟΣ, πεστη σε παρακαλώωωω ΣΟΣ ΣΟΣ ΣΟΣ!
Επίσης, την κοπέλα να την έλεγες αναίσθητη αν, στο τέλος του καυγά, την ώρα που τον πέταγε έξω, του ζήταγε να κατεβάσει και τα σκουπίδια φεύγοντας.
(να της την πέσεις απαξάπαντως)

nanakos είπε...

Ντανίλα, όπως προτόνισα, την αρχή του καυγά την είδα σχεδόν στον ύπνο μου. Κάτι σαν το ξύπνημα στον εφιάλτη γι' αυτό και έχω σπα΄σει το κεφάλι μου να θυμηθώ τη βρισιά αλλά δεν τα έχω καταφέρει μέχρι τώρα.
Πάντως, σας ενημερώνω πως ο κύριος γύρισε και χτες το βράδυ -κατά τις 2 που είναι η αγαπημένη τους ώρα- σεξουαλίστηκαν αλλά όχι με την ίδια ένταση των προηγούμενων ημερών. Things are looking fiiine!!

billzouk είπε...

Μονο εμενα μου εκαψε τον εγκεφαλο η αιτια του ομηρικου καυγα;

nanakos είπε...

Βασιλάκη, στον έκαψε τον -τύπου- εγκέφαλο σου γιατί δεν ξέρεις πώς δαιμονίζεται ο κύριος με το ποδοσφαιρομπάσκετ. Σε επόμενο αγώνα, έλα σπίτι να κάτσουμε με ποπ κορν στον καναπέ και να επιβεβαιώσεις όσα λέω. Είναι τόσο σίγουρο όσο και το ότι μετά θα κάνουν σεξ με ανοιχτές τις πόρτες.

Ανώνυμος είπε...

Μα δεν εντυπωσιαστηκα για το πως δαιμονιζεται αυτος. Εντυπωσιαστηκα που ειχε αποψη η κοπελλα με το πιο θορυβωδες g point!