Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 06, 2007

"Θα σε ταΐσω στους εξωγήινους"

Απόψε δεν κατάφερα να κλείσω μάτι. Στριφογύριζα σαν το κοκορέτσι και τις λίγες στιγμές που κατάφερα να ξεραθώ έβλεπα παιδαγωγικούς εφιάλτες. Βασικά, είχα πολλές τύψεις για τη συμπεριφορά μου απέναντι στο Λέννυ.
Ως γνωστόν, πολύ συχνά, όταν τα 'παιδιά' λυσσάνε το μεσημέρι / δεν τρώνε το φαγητό τους / σου μασάνε βρακοζώνια / γκρεμίζουν το σπίτι / δεν κοιμούνται κλπ, προσπαθούμε να τα φοβίσουμε με απειλές του τύπου "θα έρθει ο γύφτος/ ο αράπης/ ο δράκος/ ο γιος της Φιφής κλπ" που εκτός από εξαιρετικά παλιομοδίτικα είναι και αφόρητα ρατσιστικά. Προσωπικά, δεν χρησιμοποιώ τέτοια εκβιαστικά λεκτικά σχήματα γιατί (α) δεν ξεχωρίζω τους ανθρώπους σε φυλές και, (β) ο γιος της Φιφής μετά την εγχείρηση είναι μια ωραιότατη κοπελίτσα που δεν εμπνέει κανένα φόβο. Αντί όλων αυτών χρησιμοποιώ την απειλή "θα σε ταΐσω στους εξωγήινους". Δεν ξέρω αν το χοντρό σκυλί μου καταλαβαίνει ακριβώς τί είναι ο εξωγήινος πάντως το σίγουρο είναι πως για το Λένυ δεν μοιάζουν όλοι με τον ΕΤ και δεν φοράνε υποχρεωτικά μπλουζάκια "WE COME IN PEACE", γιατί με το άκουσμα της λέξης σταματάει κάθε δραστηριότητα του και σε κοιτάζει απορημένος.
Χτες το βράδυ όμως θυμήθηκα την καυμένη τη Φάλλον που από τα πολλά μαγιολίκια που της έκανε η Κρύστλ, ένα ζεστό βράδυ στο Κολοράντο, κατέβηκαν οι εξωγήινοι και την πήραν στη πραγματικότητα. Και μετά όταν την βρήκαν πεταμένη σ' ένα πεζοδρόμιο (του Κολοράντο) κανένας δεν την πίστευε και ο Τζέφ την πέρναγε για Δελαπατρίδη.
Κι έτσι όλο το βράδυ μ' έζωναν τα φίδια. Λες να μου πάρουν το παιδί οι εξωγήινοι πριν προλάβω να στείλω ένα κουτάβι του στη Σελίν Ντιόν? Λες να μου το στείλουν πίσω (πιο) βλαμμένο και με βάτες?

Ξύπνησα νωρίς νωρίς και τηλεφώνησα στη νταντά του (aka στη γιαγιά). Η Μαίρη Πόππινς μου είπε πως ο μικρός κύριος έπαιρνε το πρωινό του μπάνιο. Της είπα να μου τον φιλήσει και να τον αφήσει να παίξει με τα μπουκάλια του σήμερα. Να του πει επίσης πως ο μπαμπάς τον αγαπάει και δεν θα τον δώσει στον R2D2.

20 σχόλια:

alienlover είπε...

να μη μου φοβίζεις το παιδί, γιατί άμα σου πάθει τίποτα δεν θα δεχτω στο πέτο μου να ρθεις να κλάψεις!

Pavlos ... είπε...

Το παιδί και τα μάτια σου. Έχω χάσει και ξέρω τι θα πεί. Μην του χαλάς χατήρι, και να τον προσέχεις

fevis είπε...

Κανόνισε να δημιουργήσεις ψυχολογικά προβλήματα στο δόλιο το παιδί και μετά να φας όλα τα λεφτά που θα βγάλεις τον χειμώνα στον Χοϊμε...

vatraxokoritso είπε...

αχαχα! η Φάλον!!! απίστευτο!!!

nanakos είπε...

FVS... ποιός είναι ο Χοϊμές και γιατί τον λένε έτσι??

Βατραχό, διόρθωση: η Φάλλον, το διαστημόπλοιο, ο εξωγήινος και μια ενδοφλέβια!! Αααααχχχ!

kanataki είπε...

μόνο ένα θα σου πω
οι αδερφές μου όταν ήμουν μικρή μου λέγαν πως η μαμά μου είναι στην πραγματικότητα η γιαγιά μου και πως αυτή ( η μεγάλη μου αδερφη) και ο τότε γκόμενος της ήταν οι γονείς μου


υγ και να τώρα τα αποτελέσματα.....
υγ για τον γκόμενο ουδέποτε είχα πρόβλημα....

Ανώνυμος είπε...

Δε παιζεσαι ρε νανακο! Τι μνημη ελεφαντα ειναι αυτη... που τους θυμασαι ολους και με τοσες λεπτομερειες? Ο γυιος της Φιφης χαχαχα μου βγηκε ο καφες απο τη μυτη λεμε!!! Οσο για το παιδι μη βγαζεις τα ψυχολογικα σου απωθημενα πανω του, κακομοιρη μου, ΠΡΟΣΕΧΕ!

YO!Reeka's είπε...

σε καλό δρόμο είσαι. το παιδί θα έρχεται να σε βλέπει τα επισκεπτήρια του πολύ σικ dafne mental institution

wahia είπε...

Γιατί να το φοβίζεις με τους εξωγηίνους και να νιώθεις τύψεις μετα; Ρίξε μια ασύμμετρη απειλή όπου κανείς δεν γνωρίζει τι είναι αλλά όλοι την φοβούνται και τέρμα οι εφιάλτες με το Λέννυ να κάνει ποδηλατάδα στο φεγγαρόφως.

Ανώνυμος είπε...

Αστοργε πατερα! Ευτυχως αναθεωρησες εγκαιρως..Στο τσακ γλυτωσες απο την Εταιρεια Προστασιας Ανηλικων Παιδων..

snikolas είπε...

Ο r2d2? Σιγά την απειλή. Να σου θυμίσω πως μόνο ηλεκτροσόκ κάνει ο r2d2. Στον Τσούι (το γούκι) όμως αν τον δώσεις… μέχρι και τα ψώνια από το super market θα σου κάνει για να μην τον δώσεις στον Τσούι.

Suspect είπε...

Για ελαχιστα πραγματα στη ζωη ειμαι σιγουρος. Ένα από αυτά είναι ότι ζουν ακομα ο Νταρθ Βεϊντερ και ο Σουπερμαν.

nanakos είπε...

Suspect, σου έχω δυσάρεστα! Από τα δυό που ξέρεις, κράτα μόνο ένα: ο Νταρθ έγινε παραμπάλωμα στο χωριό των τριχωτών νάνων! Δυστυχώς, μέχρι σήμερα δεν έχει αναφερ8εί αναγέννηση εκ της τέφρας!

Τάπερ-ντόνα, ένα έχω να σε ρωτήσω: αληθεύει πως μέχρι να βρεθεί θαραλλέα οικογένεια να σε μεγαλώσει, σε είχαν πουλήσει 17 φορές?

Νικολάκι, στο σούπερ μάρκετ ήδη πηγαίνει αλλά δεν μπάινει μέσα: μέχρι το κατώφλι για να φάει τα ζαμπόν κι εμένα να μου πέσουν τα μούτρα.

Wahia, αν του πω 'ασύμμετρη απειλή' θα μου απαντήσει '4 πόδια - μικρό λεξιλόγιο'! Πάντα το κάνει αυτό γιατί βαριέται!

ds είπε...

Την επόμενη φορά πες του ότι θα τον δώσεις στην Έφη Θώδη.

Ανώνυμος είπε...

Ο Χοϊμές είναι διάσημος ψυχολόγος/ψυχίατρος των ΒΠ που τυγχάνει πατέρας της διπλανής μου στο Λύκειο, με την οποία ξύναμε συστηματικά το θρανίο (και ενίοτε τα δάχτυλά μας, δήθεν ατυχηματικώς) με τα κοπίδια μέχρι που το φτάσαμε στη μέση και μας το πήρανε! Φήμες λένε πως βρίσκεται πλέον στο μουσείο του Αιγινήτειου με την επιγραφή "Η ελληνική παιδεία ως γενεσιουργός αιτία ψυχοπάθειας".

g for george είπε...

Αφού έβλεπα Δυναστεία, αυτό πώς το έχασα;

Μούφα πάντως... εξωγήινος με μάσκα (φαίνονταν τα μάτια από πίσω) και με ένεση στο χέρι! Σιγά την τεχνολογία αν πρέπει να τους κάνουν ενδοφλέβια!

BLUEPRINTS είπε...

αν του δημιουργήσεις τραύματα του παιδιού θα σε καταγγείλω στη φιλοζωϊκή

patsiouri είπε...

Ρε σείς ποός είναι ο γιός της Φιφής και γιατί γελάσατε?????????

dokisisofi είπε...

Ta paidia ta dika mou de lissane to mesimeri alla to vradi opotan epididontai sta aisxi tous oi sinitheis seksomaneis keramidogatoi. Ase pou ta skilia mou exasan tin aksiopistia tous kai den empneoun kanena fovo. Toses fones pou tous vazo...
(gata) Kale den mporo den tous akous lissaksane, fovamai
(gatos) ma poioi kale, aftoi?
lapades more astous niaooooo
(gata) ma de mporo sou leo. Niarrrrr
(gatos) na tin tin trelli pou vgike kai tous psarose me to skoypoksilo. niaouuuu

(paidia sorry gia ta grekklish alla einai noris gia tonous kai orthografies...niarrr)

nanakos είπε...

G 4 George, τη Φάλλον την πήραν οι εξωγήινοι στη σειρά 'Κόλπυς' και όχι στη Δυναστεία. Συγκεκριμένα, στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Το κλιπ που έχω βάλει είναι από ένα reunion της Δυναστείας που έγινε μετά και εξηγούσε (!) τί συνέβη εκείνο το βράδυ. Στο Κολοράντο!

Dokisisofi, νομίζω πως με αυτό το σχόλιο μπορείς άνετα να πάρεις μια υποτροφία για το camp "Τρελλοί για το τρελλοκομείο"! Welcome aboard!

O γιος της Φιφής, Πατσιουράκι μου, είναι μεγάλη ιστορία. Θυμίζει πολύ την ιστορία της Καρλόττας αλλά με χάπι έντινγκ. Θα σας την πω μια μέρα.