Τετάρτη, Αυγούστου 22, 2007

Wax on - Wax off

Έχω έναν παιδικό φίλο, τον Μάκη. Δεν τον λένε ακριβώς 'Μάκη' αλλά έτσι συστήνεται. Ο Μάκης, λοιπόν, είναι τριχωτός. Χέρια, πόδια, στήθος, πλάτη, νύχια, δόντια. Εδώ και πολλά καλοκαίρια, που λες, ο Μάκης δεν κάνει μπάνιο στη θάλασσα. Στην παραλία εμφανίζεται φανελωμένος και με φαρδυά βερμούδα. Δεν γδύνεται γιατί δεν θέλει να φανεί το εσωτερικό πουλόβερ. Ο ήλιος έχει χρόνια να τον δει. Κάνει μπάνιο λίο πριν τη δύση του ηλίου και μόνο σε απομονωμένες παραλίες που δεν υπάρχει ψυχή για να δει το ειδεχθές έγκλημα που φύτεψε η φύση στο σώμα του. Χθες βράδυ, μιλούσα με κάποιον που είναι εξίσου τριχωτός. Μου είπε, λοιπόν, πως φέτος δεν έκανε ούτε ένα μπάνιο στη θάλασσα γιατί ο κόσμος, λέει, κοιτάζει τις τρίχες του και σχολιάζει. Αμφότεροι οι προαναφερθέντες είναι γκέϊ.
Πριν μερικές μέρες στην παραλία εμφανίστηκαν δυο μοντέρνα αγόρια. Ήταν σαν αυτές τις αδερφές τις ξεπατικωμένες που αν τις βάλεις πλάι πλάι και σου πουν 'βρες τις 5 διαφορές' θα μείνεις να τις κοιτάς... για πάντα: φορούσαν και οι δυό άσπρο το ίδιο λίκρα τριγωνάκι μαγιό, μαλλί Vodafone, πασουμάκια με παγιετέ διχάλα και τεράστια γυαλιά μάσκες. Ήταν δε απόλυτα αποτριχωμένοι και παστωμένοι με λάδι. Η μόνη διαφορά ήταν πως ο ένας διάβαζε Life & Style και ο άλλος Downtown. Ο αποτριχωτής πρέπει να είχε κέφια την μέρα που μπήκαν στο μαγαζάκι του γιατί, απ'ό,τι φαινόταν, ξεκίνησαν για αποτρίχωση στήθους και το κορύφωσαν με ένα διακριτικό μπραζίλιαν.

Θα μου πεις, τα ράσα δεν κάνουν τον παπά. Το δίκιο με το μέρος σου, θα σου πω. Αυτό που δεν κατάλαβα όμως είναι γιατί για μερικούς η χαρά του καλοκαιριού και της θάλασσας να κρέμεται από ένα αποτριχωτικό τσιρώτο. Είναι προσωπικό κόμπλεξ ή το προτελευταίο οχυρό πριν οι άντρες γίνουν κορίτσια (το τελευταίο είναι να φυτρώσουμε βυζά)? Τι είναι η τρίχα και τι το ζουμί της? Αν βέβαια μοιάζεις με λυκάνθρωπο και αυτό πραγματικά σου δημιουργεί πρόβλημα στο κρεββάτι σου, τότε μπορείς να το διορθώσεις. Αλλά μέχρι ενός ορίου. Γιατί τα μοντέρνα αγόρια αντί να έχουν πρότυπο τον Ράσελ Κρόου, έχουν την Ιμάμ?
Θα μου πείτε βέβαια πως πολλοί στρέιτ κάνουν πλέον αποτρίχωση. Αυτό εκτός από θλιβερό γι' αυτούς, είναι πιο θλιβερό για τις φιλενάδες τους.
Γυναίκα: "Αγάπη μου, σήμερα έχω ωορρηξία και δεν πρέπει να σηκωθούμε από το κρεββάτι!!"
Άνδρας: "Σόρρυ ρε μωρό μου! Σήμερα έχω ραντεβού για ολική!"

Άντε τώρα να περιμένεις από αυτόν τον άνδρα να σου φέρει τον διάδοχο!

Κάποιο μπλέξιμο υπάρχει!

31 σχόλια:

oni είπε...

Πες τα ρε Νανάκο!!!

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

μαζί σου ... κατάντησε αηδία το όλο θέμα, μου έλεγε μια φίλη όταν πάει για αποτρίχωση περιμένουν καμιά δεκαριά νταγλαράδες απ'έξω για τον ίδιο λόγο και το σκέφτεται σοβαρά μήπως το γυρίσει στα κοριτσάκια που βγαίνουν πιο αγοράκια καμιά φορα.

unknown evening star είπε...

Τι να σας πώ ρε πειδιά, αυτά είναι και λίγο υποκειμενικά, και πάνω απ' όλα τα δικά μου γούστα δεν θα τα επιβάλλω στην εξωτερική εικόνα του συντρόφου μου...
αλλα εμένα με αρεσουν οι τριχες!!!
Τώρα αν πια ο άλλος δεν νιώθει ανετα μπορει να τις "τριμάρει" αν ειναι πιά τόοοοσο μεγάλες.
Αλλά εμένα με αρεσουν .-

BLUEPRINTS είπε...

εγώ πάλι νιώθω αρκετά άνετος με το θέμα αυτό, τόσες που είναι θα έπρεπε να είμαι καθημερινά για αποτρίχωση εξάλλου

patsiouri είπε...

Δηλαδή αν η χαμένη ωορρηξία μας συμπέσει με το γελοιότατο αυτό τύπο έχουμε σοβαρές πιθανότητες να είμαστε η Εκλεκτή που θα φέρει στον Κοσμο τον Απόγονο Της Μοδας???????????

Ανώνυμος είπε...

λοιπόν εγώ την αμαρτία μου θα την πω.... μου αρέσουν περισσότερο οι άτριχοι!

phoinix είπε...

καλά υπάρχει και το τρίμμερ..δεν είναι και ότι καλύτερο να σε ψάχνω στο "παλτό" σου..αλλά αν έχεις κάνει και αποτρίχωση με κερί "και το bikini τέλειο κορίτσια" τότε καλύτερα να μιλάμε παρά να.....
το μωρό μου που είναι τριχωτούλη δε με ενοχλεί...(καλά με ενοχλεί λίγο η πλάτη αλλά δε θα τον κουρέψω κιόλας)

Ανώνυμος είπε...

Greek lover,
Greek lover...

με τρίχα για πουλόβερ!!!

πολύ πλάκα έχεις!

χχχ

Tanila είπε...

Kαλως, καταθέτω κι εγώ την άποψή μου πάνω στο φλέγον θέμα του καλοκαιριού, ως γυναίκα και στρέητ (μέχρι τώρα).
ΦΥΣΙΚΟ! ΟΛΕ!
Δηλαδή ό,τι έχει ο καθένας καλό είναι. Ναι δεν έχω πρόβλημα με τους πολύ τριχωτούς άντρες. Καλά, δε λέω, προτιμώ να αποφεύγουμε τις αγκαλίτσες μεσ'τον καύσωνα, αλλά μου λείπουν το χειμώνα. Κι έχεις και από κάπου να πιάνεσαι και να μη γλιστράς.
Ούτε με τους φυσικά άτριχους έχω πρόβλημα. Είναι και δροσεροί το καλοκαίρι.
Σφίγγομαι όμως όταν βλέπω τριμάρισμα στο καβλί. Σφίγγομαι, αλλά το καταπίνω (σιγά 3 φορές μου έχει τύχει).
Αυτό που δε καταπίνω με τίποτα είναι η ξουρισμένη γάμπα. Ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού. Μη δω άντρα με ξουρισμένη γάμπα, γκέη ή στρέιτ, ανταριάζομαι.
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΣ ΤΡΙΧΩΜΑ!
Υ.Γ. Το βρακί μου είναι κόκκινο.

Dastardly Kinkajou είπε...

έπειτα από πολύχρονη σχέση με εκπρόσωπο της φυλής μπουχάρα μπορδοροδοκόκκινη ολόσωμη μπρος-πίσω (από τα υψίπεδα του Γκολάν) έχω να πω πως καλό το πουλόβερ, σε ζεσταίνει και το χειμώνα που τα καλοριφέρ ψυχορραγούν αλλά το υπερθέαμα του ιδρώτα που στέκεται πάνω τους σα δροσοσταλίδα το καλοκαίρι κάπως ακυρώνει το ως άνω πλεονέκτημα. Όταν δε μετά το χωρισμό μας χάιδεψα λεία πλάτη έπαθα σοκ, πίστευα πως το είδος είχε εκλείψει. Άποψίς μου: όταν το κακό εξαπλώνεται παντού από τη μέση και πάνω το ψεκάζουμε με DDT. Από τη μέση και κάτω ξεκινάμε με απλή χορτοκοπτική και αφήνουμε το πόδι au naturel για να μη μοιάζουμε με τη Ζιζέλ στο πιο μπουτς.

nanakos είπε...

Τανίλα, δεν έχει σημασία που το βρακί σου είναι κόκκινο. Το φεγγάρι να'ναι γαλάζιο!

An-Lu είπε...

Μπλέξαμε τα μπούτια και τις τρίχες μας ή μου φαίνεται;

kanataki είπε...

είμαι απολύτως χαρούμενη που η αποτρίχωση πήρε πανηγυρικά την θέση που της άξιζε,υποσκελίζοντας και κατατροπώνοντας τις δυσοίωνες ανταύγιες.....


υγ εμένα η διχρωμία στο αντρικό μαλλί με τσάκιζε
υγ με το φυσικό δεν έχω κανένα πρόβλημα
υγ αρκεί να μην με ακουμπάει....
υγ αν με εννοείτε....

Ερμής είπε...

Καλέ ποιά Ιμάμ;;;Την Μπαιλντί;;
Εγώ δεν θα μιλήσω για τρίχες γιατί δεν με παιρνει!Γουφ!

nanakos είπε...

Tάπερ-ντόνα, είμαι απόλυτα βέβαιος πως έχεις πάει με κάποιον που έκανε ανταύγειες ...

υ.γ. ...στο στερνό του
υ.γ. γιατί τέτοια ήσουν πάντα
υ.γ. Ιμπάμ και κάτω.

kanataki είπε...

όντως

υγ αλλά εκείνο το διάστημα που τις έκανε δεν τον γνώριζα

υγ αλλιώς θα "την έκανα" εγώ
υγ που την έκανα τελικά,άρα τζάμπα ο διασυρμός..

billzouk είπε...

Οπως αρεσει στον καθενα.
Εδω ομως θελω να κραξω την τανιλα που το παιζει υπερανω και με λαρτζ γουστα, ενω αποκαλει τριχωτο εμενα που ο καυμενος εχω τριχες στα ποδια- χερια και λιγες στο στηθος και σε καμια περιπτωση δεν με λες αρκουδα.
Κοινως ψευδεται, κυριε προεδρε, για να μην σας παει κοντρα και της μηδενισεται το γραπτο στις εξετασεις Δεκεμβριου.

Tanila είπε...

Tριχωτό σε είπα, δεν είπα ότι δε μου αρέσεις επειδή είσαι τριχωτός.

Idάκι είπε...

Δεν ξέρω βρε παιδιά... αν είναι άντρας, και η τρίχα-πουλόβερ μ'αρέσει, και το φυσικό άτριχο μ'αρέσει, και το ιν μπιτουίν μ'αρέσει. Αρκεί να ξέρει τι να κάνει το κορμί του κι εγώ ας φτύνω τρίχες. Ξυρισμένες γάμπες ΜΟΝΟ σε ποδηλάτες και κολυμβητές δέχομαι.

Όσοι τριχωτοί φίλοι έχουν παραπονεθεί για τα βλέμματα απλά τους γδύνω και τους πετάω στη θάλασσα. Δεν πα να ναι γομάρια, τι θα κάνουν, θα τα βάλουν δημοσίως με μικροσκοπικό άτομο που δεν μπορούν να δείρουν; :PPP

pixelcitizen είπε...

Και έχω (και δεν πρόκειται να τις ξυρίσω, εκτός κι πιάσω ψείρες) και μου αρέσουν και συμφωνώ with nanakos.
Τα θέαμα "οταν ήμουν μικρός έπεσα στο βαρέλι με τη χαλάουα" με αποπροσανατολίζει και με μπερδεύει...δεν ξέρω πως να το χειριστώ.
Είναι σαν να πηγαίνεις στο Λονδίνο, να οδηγάς αυτοκίνητο και αντί για ν'αλλάξεις ταχύτητα, ανοίγεις το παράθυρο.

υ.γ.: και το καλοκαίρι όταν το τρίβεις "τρίζει"

the ibt είπε...

Και φυσικά η πηγή του κακού βρίσκεται πού αλλού; Στα καταραμένα γυμναστήρια, μακριά από μας...

Natalia είπε...

ειρωνεία της τύχης:
να γουστάρεις τους άτριχους και ο θεός έρωτας να σε συστήνει με ένα εν δυνάμει αρκουδάκι...
τί να πω μετά από αυτό;;;;;;;;
όπως νιώθει άνετα κανείς...
(συνήθισα πάντως, το ομολογώ!!!)

So_Far είπε...

Ο πρώην σύζυγός μου ανήκε στην κατηγορία εκείνων που δεν είχαν τρίχες στο στήθος. Χωρίς αποτρίχωση εννοείται. Δεν ήταν ελκυστικό ούτε και τότε που ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του και επόμενο τα έβλεπα όλα τέλεια.
Με τον επόμενο που διαθέτει μια φυσιολογικότατη αντρική τριχοφυιία αισθάνομαι ότι έχω δίπλα μου έναν κανονικό άντρα.
Δεν συμφωνώ με την αποτρίχωση, ειδικά στους straight. Για τους gay δεν ξέρω ποιο trend το επιβάλλει..

ds είπε...

Είμαι 100% κατά κάθε τρίχας! Πιο πολύ με ενοχλούν τα μούσια και το αξύριστο look, που σπάνια θα συναντήσεις σε ευρωπαικές χώρες (εκτός από μεσόγειο εννοείται) όπου το μούσι θεωρείται τελέιως 70ς.

Cinestef είπε...

Συμφωνώ με την Tanila!
Πες τα, κορίτσι μου!
Προχθές πέρασε από δίπλα μου ένας τύπος και η λάμψη από την χαλαουασμένη γάμπα, μου έβγαλε το μάτι...
...για να μην πω για τους της παραλίας που έχουν κάνει την τσουτσού να κρέμεται σαν παραστρατημένος γυμνοχοχλιός!

Trilian είπε...

Πολύ αποτρίχωση βρε παιδί μου… ακριβώς αυτό ήταν και το θέμα συζήτησης φέτος με την παρέα! Μα γιατί τόσος πανικός με την τρίχα του άνδρα; Και εκείνο το ξυρίζω το στέρνο μου που το πας; Ακόμα χειρότερο να είναι η τρίχα λίγα χιλιοστά κακοξυρισμένη!!! Πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω… είδα και διαφήμιση γνωστής εταιρείας με ξυραφάκια για το τέλειο ξυραφάκι για το αντρικό στέρνο! Στο τσακ τον γλίτωσα τον ντουβουρτζα!

ΥΓ: χώρια που στο κάμπινγκ (ναι ξαναλέω αυτή την λέξη) πήγαινα να γεμίσω το νεροπίστολο μου στις ανδρικές τουαλέτες γιατί μου την είχαν απέξω στημένη με τα μπαζούκας και έπρεπε να έχω πυρομαχικά και όοοοολοι οι άνδρες χάζευαν τον εαυτό τους στον καθρέπτη και με κοίταζαν υποτιμητικά καθώς πάστωναν και την τελευταία τριχούλα με ζελέ!!! ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ????? Καλό το styling και η αποτρίχωση δεν λέω… αλλά με κάποιο όριο!

Trilian είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
gay super hero είπε...

Συγγνώμη που χαλάω το κλίμα ομοψυχίας και εθνικής συμφιλίωσης, αλλά θα συμφωνήσω με τον ethanάκο (υπάρχει ποτέ περίπτωσις να διαφωνήσω με τον ethan? ;-) Ειδικά η τρίχα στην πλάτη πρέπει να κηρυχθεί έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Στο στήθος και στην κοιλιά μόνο σε ιδιάζουσες περιπτώσεις και πάντως όχι φλοκάτη Βιοκαρπέτ! Το ξυραφάκι επίσης να το αποφεύγετε γιατί στους δασύτριχους ξαναβγαίνουν αμέσως και όταν τους χαϊδεύεις έχεις την αίσθηση ότι πιάνεις σκαντζόχοιρο!! Κεράκι μωρά μου, μπρος τα κάλλη θα το συνηθίσετε. Για τα πόδια ψιλοσυμφωνώ, και μένα με χαλάει η ξυρισμένη γάμπα λες και βλέπεις τη Ζωή Λάσκαρη στη Στεφανία, αλλά άμα είναι αθληταράς ο κατοχός της, συγχωρείται;-)

@ dynx

Το μούσι έχει επιστρέψει στη μόδα. Όλες οι πρόσφατες τσόντες έχουν πήξει στους μουσάτους;-)

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είμαι υπέρ του φυσικού. Έχει ο άλλος τρίχες? Καλώς. Δεν έχει? Καλώς πάλι.
Αυτος ο κομπλεξισμός "ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις αποτρίχωση επειδη δεν αρέσεις σε ΕΜΕΝΑ" ή να βλέπεις την κεραυνοβολημένη κλάρα να παθαίνει σοκ επειδή είδε 2 επιζώντες της VEET και της χάλασε η αισθητική, ε, είναι κάπως, πως να το κάνουμε.

Τέτοιες αντιδράσεις στην παραλία μεταξύ αντρών, μου θυμίζουν Κύπριες γκόμενες στην λαϊκή αγορά (όποιος έχει ζήσει τέτοιο σκηνικό καταλαβαίνει τι εννοώ).

Εγώ φρικάρω όταν βλέπω γκρουπάκια με μαυρισμένους, "γυμνασμένους"/ατροφικούς γυμνοσάλιαγκες να τρέχουν με τις παντοφλίτσες στην παραλία σαν τις κατσαρίδες όλο νάζι, αλλά δεν τους λέω τίποτα.
Μήπως να αρχίσω το κράξιμο?

Viva la τρίχα! :D

Ανώνυμος είπε...

προς οσους δεν αρεσει η καταπιεση : γιατι δηλαδη η ελαχιστη τριχα στις γυναικειες γαμπες ειναι εγκλημα! μου αρεσει ποοολυ η εικονα απο τα περιποιημενα αγορακια ανεξαρτητως προσανατολισμου! ο καθενας και η καθεμια να ειναι οπως του/της αρεσει!

αλλα αργε να ρθει κεινη η μερα...

χαιρομαι παντως που οι αντρες "πηραν το σωμα τους στα χερια τους"

Ανώνυμος είπε...

είσαι μαλάκας ψηλέ. ο καθένας κάνει ότι γουστάρει. την κοινωνική κριτική βάλτη στον κώλο σου.