Παρασκευή, Αυγούστου 03, 2007

Summertiiiiiime

Αγαπημένοι μου, φεύγω! Σε λίγα λεπτά θα κλείσω την πόρτα του σπιτιού και θα κάνω τον σταυρό μου ελπίζοντας να πάω στην ευχή της Παναγίας και όχι 'στα κομμάτια'! Φεύγω για το Γαλαξείδι γιατί κάποιος πρέπει να μαζέψει τον αλήτη από τη θάλασσα και από την Τρίτη θα είμαι στο Μεγανήσι με τον Βασιλάκη και τον Ηλία, όπου προβλέπεται να γίνει μέγα σανσόν! Πριν αποχωρήσω όμως με το κεφάλι ψηλά και τον γαλάζιο μου αναπνευστήρα θα ήθελα να σας δώσω μερικές συμβουλές, μεταλαμπαδεύοντας έστω και λίγη από την καλοκαιρινή μου σοφία.
Αν φύγετε για διακοπές πετάξτε τις πατάτες που έχετε στο ντουλάπι γιατί σαπίζουν εύκολα και όταν επιστρέψετε αντί για το σπίτι θα νομίζετε πως μπήκατε στον εφιάλτη στο δρόμο με τους βόθρους.
Μην πετάτε στις παραλίες αποτσίγαρα που δεν έχετε σβήσει. Μερικοί από εμάς περπατούν ξυπόλυτοι στην άμμο και οι πατούσες μας δεν είναι σκυλίσιες.
Στα θερινά σινεμά, να παίρνετε μαζί σας αντικουνουπικά φιδάκια: είναι χρήσιμα και σας αφοπλίζουν χαριτωμένα όσους θέλουν να σας βρίσουν επειδή μιλάτε συνέχεια κατά τη διάρκεια της ταινίας.
Να θυμάστε πως μεγαλύτερο κλισέ από τους καλοκαιρινούς έρωτες είναι τα καλοκαιρινά διαζύγια και χωρισμοί γενικότερα.
Ρακέτες και 'παρτά' μαγιό για τους άνδρες απαγορεύονται στις παραλίες. Όπως επίσης απαγορεύεται όταν είστε ζευγάρι να παίζετε σκράμπλ στη παραλία!
Γενικά, φροντίστε να είστε χαρούμενοι και να δροσιστείτε! Γελάστε, χορέψτε, παίξτε κι κάντε τρέλλες. Ακόμα και αν μείνετε στην Αθήνα, η άδεια πόλη είναι γεμάτη ευκαιρίες για χαλάρωση και ηρεμία.
Σας αφήνω, προς το παρόν, με μια πολύ δροσερή είκονα κι ελπίζω να περάσετε όμορφα. Σημάσια άλλωστε, όπως καλώς γνωρίζετε, δεν έχει που βρισκόμαστε αλλά ποιούς έχουμε κοντά μας!


9 σχόλια:

An-Lu είπε...

Καλά να περάσεις μικρό-γλυκό μου αγόρι!!!!!

ΥΓ Το βίντεο για μένα ήτανε ε; Σ' ευχαριστώ τα μάλα!

Ανώνυμος είπε...

Kaλές διακοπές αλλά έχω απορία.
Τις πατάτες μπορώ να τις βάλω στο ψυγείο;
Ή πρέπει να κλείσω ΚΑΙ το ψυγείο;
Αυτό με τις ρακέτες να το πεις στο ΛεΛούδι μου, τον lexluthor.

billzouk είπε...

τι εννοεις με τα "παρτα" μαγιο; ε; ε;

kanataki είπε...

σκατά μάτιαγμα έκανα.

και γω που ήλπιζα ότι δεν θα κουνιόσουν από το μάτι.....

με έναν πυρετό τη γλίτωσες και φεύγεις κιόλας


πάω για σεμινάρια βασκανίας

BLUEPRINTS είπε...

καλά να περάσεις αγοράκι, με το παιδί και τους αγαπημένους σου, φιλιά

Ανώνυμος είπε...

Παρτό, Βασιλάκη, λέγεται το μαγιό σε γραμμή 'σλίπ' που όμως κάνει τεράστια καμπύλη στο πλάϊ και φοριέται στο ύψος των βυζιών. Ευχή και κατάρα. Μόνο που δεν είναι ακριβώς ευχή όποτε μένεις μόνο με την κατάρα όσων σε αντικρύζουν!

Id μου, καλό θα είναι να αφήσεις το ψυγείο ανοιχτό. Εκτός βέβαια κι αν θες τόσο διακαώς να πειραματιστείς με νέα είδη παρασίτων οπότε κλείσε το ρημάδι κι έλα μετά να μας πεις τί ήταν αυτό που είχε 14 πλοκάμια και κοιμόταν πάνω στη σερβάντα σου!

Τάπερ-Ντονα, δεν τα πήγες και τόσο άσκημα: είναι Σάββατο βράδυ κι εξακολουθώ να χασμουριέμαι και να έχω πονοκέφαλο! Ελπίζω μια μέρα να με αξιώσει ο Θεός να στο ανταποδώσω!

Γοργονίτσα, η αλήθεια είναι πως η ιδέα μου ήρθε την ώρα που σου γκρίνιαζα στο msn!! Οπότε...! :-)

Blueprints, σ'ευχαριστώ κι αντεύχομαι! Ελπίζω να πίνεις ήδη ούζα στην Εύβοια μ'αυτούς που αγαπάς!

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Καλές διακοπές, ρίξε και καμμιά βουτιά και για μας, που μένουμε πίσω.

Idάκι είπε...

Καλέ γιατί λες Id την Τανίλα;!!

Και πού πήγε το σχόλιό μου; ουαααααααα στοίχειωσε το μπλογκ σου!

Καλές διακοπές και πάλι :)

Tanila είπε...

Λοιπόν, αν απεθύνεσαι σ'εμένα, ΔΕΝ έχω σερβάντα.
Αλλά αυτό με τα 14 πόδια μπορώ να πιάσω και να το φέρω να το ψήσουμε μαζί στα κάρβουνα.