Παρασκευή, Αυγούστου 31, 2007

Ακολουθεί πολιτικό μήνυμα

Πριν λίγες μέρες, έλαβα από το Βερολίνο (;) το ακόλουθο μήνυμα:

"Καλημερα απο το Βερολινο,

Σας στελνουμε το παρον γραμμα με αφορμη την εθνικη τραγωδια των τελευταιων καταστροφικων ημερων και την αναλγησια του ΠΑΣΟΚ, που σαν να περιμενε την ωρα της συμφορας, εχει εντεινει την προεκλογικη του προπαγανδα

Διαβαστε για να μαθετε που οφειλεται η συμφορα στην μελετη «Η Ελλαδα της παρδαλης επαναστασης»
Στο λινκ
http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=home


Στο δευτερο λινκ μπορειτε να διαβασετε ενα επισης επικαιρο αρθρο με τον τιτλο
«Να γιατι δεν πρεπει να αλλαξει η κυβερνηση»
http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=79&tx_ttnews[tt_news]=307&tx_ttnews[backPid]=78&cHash=2c23c62a84


Σημειωση: Εαν δεν θελετε να λαβενετε πλεον γραμμα μας, γραψτε μας για να σας διαγραψουμε απο τον καταλογο των παραληπτων.

Φιλικα

Δρ. Τάδε"

Σήμερα αποφάσισα να απαντήσω:

"Αγαπητέ κύριε,

σας ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα σας αλλά θα σας παρακαλούσα να με διαγράψετε από τη λίστα των παραληπτών για τους εξής λόγους:

(α) καμπάνιες του τύπου "αυτοί - μας - βρίζουν - και - μας - κακολογούν" μου θυμίζουν σχολικά τερτίπια τύπου "θα - το -πω - στην - κυρία" που όσο νοσταλγικά κι αν είναι, προσβάλλουν τη νοημοσύνη, αρχικά τη δική σας και μετά, του ψηφοφόρου,

(β) με ποιά λογική να ψηφίσω ένα κόμμα του οποίου ο υπουργός Δημοσίας Τάξης, κύριος Πολύδωρας, 8 μέρες μετά τις πυρκαγιές ΔΕΝ έχει αυτοκτονήσει ή έστω δεν έχει μετακομίσει στη Γη του Πυρός?

(γ) όσο καλή θέληση κι αν έχω, όσο μεγάλη καρδιά κι αν διαθέτω, όσο καλή πίστη κι αν δείξω είμαι βέβαιος πως το δεξί μου χέρι θα παραλύσει τη στιγμή που σταυρώνω ένα ψηφοδέλτιο στου οποίου τη λίστα θα φιγουράρει το όνομα του Νίκου Γεωργιάδη,

(δ) μου είναι γενικά συμπαθής ο νυν πρωθυπουργός αλλά ακόμα κι εγώ το βρίσκω λίγο υπερβολικό να παίζεις αμέριμνος playstation στη Ραφήνα την ώρα που το σύμπαν παραλύει,

(ε) σαν κόμμα που σέβεται τις παραδόσεις και την οικογένεια θα πρέπει να σας εκμυστηρευτώ πως λίγο πριν βγει η ψυχή του παππού μου - του οποίου τα κόκκαλα ήταν πράσινα - με όρκισε να μην γίνω ποτέ βουδιστής, πλασιέ και νεοδημοκράτης. Όπως καταλαβαίνετε, ένα εκδικητικό πνεύμα που -στην καλύτερη περίπτωση - ανοίγει ντουλάπια, δεν είναι και ο καλύτερος συγκάτοικος. Όμως,

(στ) υπόσχομαι να τα αναθεωρήσω όλα αυτά αν η ανικανότητα της κυβέρνησης έχει καταφέρει να κάψει άλλα 2 εκατομύρια στρέμματα μέχρι την 15η Σεπτεμβρίου. Σε αυτή την περίπτωση, υπόσχομαι να ψηφίσω Νέα Δημοκρατία ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης του πόσο ψηλά μπορούν να φτάσουν άνθρωποι που ο δείκτης νοημοσύνης του είναι σημαντικά χαμηλότερος του Φόρεστ Γκάμπ.

Μετά τιμής,

Νανάκος

Υ.Γ. Για να μην σας στεναχωρήσω όμως, θα πρέπει να σας πω ότι τίποτε από αυτά δεν είναι προσωπικό. Τα αντίστοιχα θα έγραφα και για τα άλλα κόμματα. Απλά έτυχε εσείς να μου στείλετε αυτό το μήνυμα ενώ οι φωτιές καίνε ακόμα την Αρκαδία."

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νανάκο μου, συμφωνώ απολύτως μαζί σου, ένα πράμα μόνο θα σου ζητήσω:
Μην δίνεις στους ηλίθιους κίνηση στο site τους με το να δημοσιεύεις links προς αυτούς. Καλό τους κάνεις. Κάντο edit το ποστ και σβήσε τα links.

Ανώνυμος είπε...

Ερευνω ΗΔΗ μεσω καποιων φιλων στην BND :)) ποιος βρισκεται πισω απο το εν λογω site , ( ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ)
Καθεις εχει ελευθερια εκφρασης της αποψης του και δεν θα εκφρασω σχόλιο για το αρθρο περι παρδαλης επαναστασης αλλα για τα λοιπα αρθρα που θυμιζουν Newsletter της CIA.
Προκειται για "αξιοπιστο" site

nanakos είπε...

Koyan, κι εγώ σκεφτόμουν να μην παραθέσω τα sites. Αλλά όπως απέδειξε πανηγυρικά ο άγαπημένος μας Γερμανός, είναι ευκολότερο να πιστέψεις πως ο Θεοδωράκης θα γράψει το νέο δίσκο της Βανέσσας Αδαμοπούλου, παρά αυτά που γράφονται σε τέτοιου είδους προεκλογικά μανιφέστα.

Ανώνυμος είπε...

μήπως η επιστολή ήταν κάποιο καθυστερημένο γραπτό για τις πανελλήνιες εξετάσεις Κουλεμανσόν??

irrelevant

g for george είπε...

Κορυφή το σχόλιο του ανώνυμου πάνω από 'μένα! Απλά κορυφή!

YO!Reeka's είπε...

ποιος είναι ο νίκος γεωργιάδης; και τι έχει την στέλλα γεωργιάδη;;;

Ανώνυμος είπε...

well said. αι σιχτιρ

kangerlussuaq είπε...

Εμένα από όλα αυτά που αναφέρθηκαν, με συγκίνησε το Βερολίνο και μόνο το Βερολίνο: πανέμορφο, πολυσυλλεκτικό και με το φοβερό Artemis, το Sauna-Club (λέμε τώρα) που ανασταίνει και πεθαμένους... (λέμε τώρα).

Γεια σου Βερολίνο με τα "Πολιτιστικά Κέντρα" σου!

gay super hero είπε...

Μόνο για τον Γεωργιάδη διαφωνώ, μου φαίνεται ένας από τους ελάχιστους λογικούς μέσα στο φρενοκομείο της Ν.Δ.....

.....kατά τα άλλα να αγιάσει ο στόμας σου!!!!!! Ακόμα λέει δύο μονάδες προβάδισμα. Μα καλά είμαστε κάφροι τελειώς;;;;;

Η Μαύρη Χείρ είπε...

Θα αποστηθίσω την απάντηση. Μου χρειάζεται συνεχώς αυτές τις μέρες και εμένα δε μου κόβει μέχρι εκεί. Πάντως αυτός ο Γεωργιάδης εμένα μου θυμίζει τον Γιώργο Σαλαμπάση.

phoinix είπε...

ο Γεωργιάδης δεν είναι αυτός ο ξανθόψηρας που είχε πει πως πρέπει να μπουν κάμερες στον δρόμο γιατί δεν είναι ιδιωτικός αλλά δημόσιος χώρος??
και οτι ο μονος χώρος που έχουμε ιδιωτική ζωή είναι το σπίτι μας?
(εκτος αν είσαι στο σπίτι του BigBrother)

και ακόμα το συζητάμε??

kanataki είπε...

τώρα αυτό για την βανέσσα αδαμοπούλου να το διαδώσω????

patsiouri είπε...

Παρ'όλο που δέν έχω χρόνο και διάθεση αυτές τις μέρες, αποθεώνω Γιωργάκη, μα είναι so funny όπως έγραψε και ο zaphodakos να χαζεύεις κάποιον που τρέχει μόνος του και βγαίνει τρίτος!!

Στείλε τα links στον Ψάλτη, μπορεί να έχει όρεξη να ξανανεβάσει Γκόγκολ φέτος...

Ανώνυμος είπε...

Εμενα που με πηρε μια κουλη τηλεφωνο για να ψηφισω καποιον και μου ειπε και το απιστευτο "κι οτι θελετε εμεις ειμαστε εδω, μην διστασετε να μας το πειτε!"
Τα ειδα ολα σε βαθμο που δεν ειχα κουραγιο να της ριξω ενα δουλεμα, ζητωντας διαφορα.
Νομιζα οτι δεν συμβαινουν αυτα.
Ποσο μικρος κι αθωος ειμαι ...

nanakos είπε...

Gay Super hero, μάλλον άλλον Γεωργιάδη θα εννοείς!! Δεν υπάρχει περίπτωση να συμπαθείς αυτόν τον τύπο! Δεν υπάρχει!!

Kangerlussuaq, μου άρεσει πολύ που απ' όλα όσα διάβασες σου έμεινε το Βερολίνο! Είσαι η επιτομή του positive thinking!

Υο!Reeka, ελπίζω να μην είναι συγγενείς γιατί πολύ θα στεναχωρηθώ. Για τη Στέλλα, φυσικά!

nanakos είπε...

Βασιλάκη, εγώ θα της ζητούσα να με φέρει σ' επαφή με την Αυγούστα Κάπγουελ από τη Santa Barbara!

Ανώνυμος είπε...

σωστοοοοοοοοοοοοοοοος!

και λιγα τους ειπες!
φιλουρες!

revqueer είπε...

Εύγε! Πήραν την απάντηση που τους έπρεπε!

billzouk είπε...

Ποια γουστα;

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΚΑΙ ΟΙ 19 ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΦΡΟ-ΠΑΣΟΚΟΙ? ΤΕΛΙΚΑ, ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΞΩ Η ΣΤΟ "ΔΕΓΜΑ" ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΗΚΕ ΤΟ "ΕΙΔΟΣ" ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ...

nanakos είπε...

Η αλήθεια είναι πως με παραξένεψε κι εμένα αυτό, ανώνυμε: δεν βρέθηκε ούτε ένας να πει "τι λες ρε μαλάκα στη καλή μας την κυβέρνηση?" Μετά όμως σκέφτηκα πως οι ίδιες απαντήσεις θα υπήρχαν αν ήταν καπετάνιος ο Γιωργάκης. Συνεπώς, δεν έχει τόση σημασία το 'ποιός' αλλά το 'πώς'.

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΑΝΑΚΟ ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΙΜΟ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΟΙΟΣ" ΚΑΙ ΤΟ "ΠΩΣ" ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Pretty insightful and inspiring post. I failed to know saunas had so many Rewards. I am curious to try it myself. In which can I discover a good sauna?   saunajournal.com