Πέμπτη, Αυγούστου 23, 2007

"Κι είπες πως έκλαψες"

21 σχόλια:

kanataki είπε...

ναι,δεν μου έφτανε που κλαίω για τους υπαρκτούς γκόμενους,θα κλαίω και για τους φανταστικούς ,που μου τους έτρωγε μια τύπισσα σχεδιασμένη από ασιάτες.....

nanakos είπε...

υ.γ. αναίσθητη
υ.γ. είμαι σίγουρος πως τις Απόκριες
υ.γ. εκτός από Κορομηλά
υ.γ. ντυνόσουν και Ελίζα!

Idάκι είπε...

Ο Άντονι και η Ελίζα (υποθέτω) στα ισπανικά για τη Βολιβιανή τηλεόραση, σε σκηνή που ο πρώτος αναπολεί τα παιδικά του χρόνια και τη μητέρα του πριν γκρεμοτσακιστεί... priceless (ξαναϋποθέτω, για τους φαν του είδους, δεν υπήρξα).

Πού πας και τα βρίσκεις;!!

Η τσιρίδα με πάγωσε πάντως!!

the ibt είπε...

Ρε συ Νανάκο πώς πετάς τόσο cruel σκηνές χωρίς καμιά προειδοποίηση; Χρόνια άκουγα για αυτό το θάνατο από τους μεγαλυτέρους αλλά μόλις τώρα τον απομυθοποίησα.

nanakos είπε...

Id, πόσο αστοιχείωτη μπορεί να είσαι???!! Τί να τα κάνεις τα πτυχία αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την Ελίζα από την Κάντυ Κάντυ??!! Είμαι βαθύτατα απογοητευμένος! Βαθύτατα!

Ανώνυμος είπε...

Καλέ μου Νανάκο (και ποιά είμαι εγώ που θα σε πω "καλό μου"?).....
Δεν με ξέρεις καθόλου μα καθόλου αλλά εγώ εχω ξεψαχνίσει όλα σου τα posts με ΔΙΨΑ! (είναι και η ζέστη )μέσα σε δύο εργάσιμες (στα διαλλείματα ....είπα να αντικαταστήσω τις kit kat). Ανακάλυψα το blog σου μέσα από τα links της κολλητής μου 'mauve' και απόλαυσα τόοοοοοοοσο πολύ τα γραπτά σου.....με ξέρανες τόσες φορές με τις 80's αναφορές (παρεπιπτόντως χθες το μεσημέρι σε ξαναθυμήθηκα καθώς στο Alter είχε κατά τις 16.00 ταινία με την .....tadddaaah taadaaah queen Vina Asikis. Απιθανο να τη διαβάζω και καπακι να την έχει στην ΤιΒι, ε...δεν ειναι και καθημερινη η συγκυρία.
Γενικά είμαι ένας ψιλο-νορμαλ άνθρωπος που με τέτοιο μπρίο και χιουμορ και χείμμαρο εκφραστικότητας που σε διέπουν μπορεί συγκρινόμενη να'βγαινα και βαρετή??....όμως τί τα θες...μ'όποιον δάσκαλο καθήσεις...πες μου το φίλο σου...κλπ κλπ, είναι κι εγώ να μην πάρω μπρός.
Και Νανάκο μου (να'τηνα πάλι με τις οικειότητεςςςςςς)....εχθές το βράδυ πήρα πολύ μπρός!! Κι εσύ ήσουν η αιτία!
Άκου σκηνικό:
4 κεχαριτωμένες κολλητές...τοποθεσία: Πανόραμα Θεσσαλονίκης (θέα όπως Πανόραμα Βούλας), η Θεσσαλονίκη πιάτο, ο Θερμαϊκός πιατέλα, τα τραπεζομάντηλα λευκά, η μουσική instrumental, οι σερβιτόροι διακριτικοί...με όσο πρέπει χιούμορ.
Κι εγώ τυλιγμένη στο σοκολά μου φόρεμα (και αφού τελείωσα τις βουτιές στο σοκολά παγωτό μου-extra sauce και λοιπά σούξου-μούξου) ξεκινώ να διαβάζω αποσπάσματα από το blogg σου (μισή μέρα τύπωνα, με χαρτί τζαμπαντάν της δουλειάς, χιχι)και ξαφνικά την ήρεμη κοσμοπολίτικη Πανοραμίτικη νύχτα έσκισαν τα εκωφαντικά κακαρίσματα των 4 μας!!Περάσαμε Κοτσάνι (που θά'λεγε κι η γιαγιά σου) με τα γραπτά σου Νανάκο μου! Δεν είχα σταματημό, κι αυτές δεν χορταίνανε, ρουφούσαν τις φράσεις, τα σκετς, το γιο σου και τις περιπέτειές του, βογκούσαν με την αγωνία της Τερέζας, θύμωναν με τη συνομωσία της Αμνησίας σου, αγωνιούσαν, χαίρονταν και κακάριζαν,ώ! πόσο κακάριζαν.....ήμουν κι εγώ όμως...απίθανη...να ρώτα και τη mauve! Τι ηθοποιία, τι χρωματισμοί φωνής, τί΄εκφράσεις, τι χειρονομίες........θέλω να ευχαριστήσω α)τους γονείς μου-που με στήριξαν, β)τους δασκάλους μου που με έπλασαν, γ)τις φίλες μου που με ανέχτηκαν, δ)το στεφάνι μου που μ'αφήνει να γυρνάω με τις τρελλές μου κολλητές.... και ε) τον κύριο Νανάκο για την έμπνευση που απογείωσε την ηθοποιεία μου....

ώχ, με φωνάζει ο προϊστάμενος...φιλιά Νανάκο , θα τα ξαναπούμε!!!!!!!!!!!!!

spourgitaki είπε...

Πω πω... τί μας έκανες μεσημεριάτικα...
Σήμερα διαπίστωσα πως το είχα δει τούτο το επεισόδιο, αλλά μάλλον το είχα απωθήσε σε κάποιο αραχνιασμένο συρτάρι της παιδικής μνήμης.Εμ δεν αντέχεται τόση θλίψη:)

nanakos είπε...

Zωή, στην αρχή νόμιζα πως ήσασταν σε κάποιο εστιατόριο και ξαφνικά πήγες στη ντουαλέτα κι άρχισες να τυπώνεις τα πόστς! Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και είμαι πολύ περήφανος που αποτρέπω τις παντρεμένες κοριτσοπαρέες από συζητήσεις που ξεκινούν με τη φράση "κορίτσια, τις είδατε τις μπρατσάρες του μετρ?" και καταλήγουν αρκετές ώρες με μιά εκ των φιλενάδων να κάνει ντους στο διαμέρισμα του μετρ!!

Φιλιά στην αγαπημένη Σάλο-νικη και στις φίλες σου!

υ.γ. Εγώ έναν 'mauve' ξέρω κι αυτός είναι άνδρας. Ποιά είναι η φιλενάδα σου???

Idάκι είπε...

Δάσκαλε, με συγχωρείτε αλλά ως παιδίσκη υπήρξα βαθύτατα geek. Αντιδρούσα σε ό,τι έκαναν τα άλλα κοριτσάκια και επομένως απείχα εκ της Κάντυ Κάντυ με τα σημερινά καταστροφικά αποτελέσματα.

Θεωρώ όμως πως το πτυχίο μου εκπροσωπεί εκείνα τα χρόνια εξίσου με τα τωρινά και ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΙΣΩ :PP

**ΤΟ ΚΟΥΛΕΜΑΝΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛ ΚΑΝΤΙΚΑΝΤΙΑΝΟΥΣ**

gkriniara είπε...

Ναι δεν λέω, κορυφαία και τραγική σκηνή αλλά ο Άντονυ ήταν ψιλοξενερουά. Ο Τέρρυ ήταν ο γκόμενος ο σωστός ο πρόστυχος. Όχι?

kangerlussuaq είπε...

Έχουμε πληροφορίες για το τι απέγινε το άλογο που πάτησε το δόκανο; (Ποιος χέστηκε για τον ξανθόψειρα;)

One Big DJ είπε...

Kala ta pio Fwskolika deyterolepta toy kartoyn community EVER omws! Welcome back!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Βαλτός είστε κ. Νανάκο; Χειμώνας του '84... Στην αίθουσα του μαθήματος της Φυσικής μια ομάδα μαθητών παρακολουθούμε με χαρτομάντηλα στα χέρια το συγκεκριμένο επεισόδιο και στο γυμναστήριο ο γυμναστής έκανε μάθημα τραμπολίνο στους υπόλοιπους μαθητές... Την ίδια στιγμή που μοιρολογούσα το γκόμενο της Κάντυ, έχανα την ευκαιρία να δω πως "ζωντανεύει" ο ανδρισμός του γυμναστή κάτω μια λύκρα φόρμα...

patsiouri είπε...

Θεία Ελρόυ for ever! Τέτοια κακιά γριά νομίζω πως θα γίνω!

Ανώνυμος είπε...

Πω πω!! παράλειψή μου... η κολλητή μου mauve απ'την οποία και κατέληξα σ'εσένα αποκαλύπτεται στο http://mauvecandles.blogspot.com/

Μέχρι να τα ξαναπούμε να σ'έχει ο Θεός καλά και χαρούμενα!!!!!!!!
Εγώ φεύγω για μια βδομάδα στη Χίο!!! Θα γυμνάσουμε σαγόνια (η μαστίχα γαρ....λες και δεν τα γυμνάζουμε έτσι κι αλλιώς)

Ζωή

Tanila είπε...

Πολύ άτυχη η ΚάντυΚάντυ, δεν της φτουράγανε και πολύ οι γκόμενοι, όλοι ψοφολογούσανε μετά από λίγο.

g for george είπε...

Τι μου θύμισες τώρα...
Νομίζω ότι δεν το έχω κατεβάσει αυτό το επεισόδιο. Θα επιληφθώ.
Με Ελληνικούς υπότιτλους, εννοείται.

Γκμχχχχ, ας ξεχάσουμε ότι έκανα ποτέ αυτό το κόμμεντ.

Α, επίσης ευχαριστώ, Νανάκο! Ξέρεις γιατί.

One Big DJ είπε...

G for George or just George..psaxnw san trelos toys titlous telous kai arxhs ths Candy..SOS ..mipws toys exeis? :)

One Big DJ είπε...

sta ellhnika ennoousa.lol

nanakos είπε...

O.B.Dj, εδώ 8α βρεις τους τίτλους αρχής... στα ελληνικά!!

http://www.youtube.com/watch?v=IALbWtbqqlQ

Ξέρω...ό,τι και να πεις είναι λίγο!

One Big DJ είπε...

Βασικά το'χω αλλάξει αύτο το μοτο..θενκς αγοράκο μου. Άραγε υπάρχει και εμ πι θρή??