Τρίτη, Αυγούστου 07, 2007

Εκ της Διευθύνσεως

Πριν λίγες ώρες φτάσαμε με τον Ηλία και τον Βασιλάκη στο Μεγανήσι.
Μόλις ήρθαμε στο ξενοδοχείο η ταυτόχρονη αντίδραση του ενός προς τον άλλον ήταν "μην-μιλήσεις-γιατί-θ'-ακούσεις-κάτι-βαρύ- για- τη- μάνα- σου". Το μέρος είναι πολύ όμορφο και ειδυλλιακό για κάθε συνταξιουχό που θέλει να ζήσει ήσυχα τα τελευταία 40 λεπτά της ζωής του. Αλλά αυτό δεν μας νοιάζει γιατί, ούτως ή άλλως, ένα ήσυχο μέρος ψάχναμε από την αρχή. Πέσαμε βέβαια στο μόνο μέρος της γης που αν ανοίξουμε το τάβλι, στη πρώτη ζαριά θα έχει γίνει κατολίσθηση από τον εκκωφαντικό θόρυβο και το νησί θα ζήσει ηρωικές στιγμές Ατλαντίδας.

Το ξενοδοχείο είναι πολύ ωραίο. Είναι όμως εξαιρετικά ακριβό γι' αυτό που στην πραγματικότητα είναι. Δεν θα σας πω περισσότερα γιατί μέχρι να σερβιριστεί το φαγητό δεν βγάζω καταστροφολογικά συμπεράσματα. Έχω όμως μια πολύ βάσιμη υποψία πως το φαγητό θα σώσει γρήγορα και θα μείνουμε νηστικοί.
Τέλος πάντων, μέχρι τώρα όμως έχουμε γελάσει πάρα πολύ και πολύ θα ήθελα να σας δείξω φωτογραφίες αλλά - αντίθετα απ' ό,τι μας είπαν- το δωμάτιο δεν έχει dsl σύνδεση. Για την ακρίβεια δεν έχει internet και αυτή τη στιγμή σας γράφω από το γραφείο της διεύθυνσης. Για να βουλώσω και μερικά στόματα και να σας αποδείξω πόσο κύριος είμαι, δεν είδα τα μηνύματα του κυρίου που μου επέτρεψετε να κάτσω για λίγο στο κομπιουτεράκι του, ούτε έψαξα στα συρτάρια του γραφείου, ούτε διάβασα αυτό το φαξ που έχει έρθει εδώ και 5 λεπτά και οι πρώτες λέξεις είναι "Xuxu= χυμός φράουλας με αλκοόλ".

Ο μπουφές στρώνεται και πρέπει να πάω να φορέσω κάτι πιο άνετο.


Α μπιεντό!

9 σχόλια:

the ibt είπε...

:D Καλές διακοπές!

kanataki είπε...

εγώ που πολύ μου πέφτει μέχρι και το μεγανήσι φέτος,και δεν ξέρω ούτε και που πέφτει γιατί είμαι και γυναίκα και θεωρείται και αυτονόητο, έχω ήδη πέσει σε στερητικό σύνδρομο που δεν διαβάζω τα κακοήθη σχόλιά σου στο blog μου
κανόνισε λοιπόν να γυρίσεις σύντομα πίσω και γω θα φροντίσω να παίξουμε ράγμπυ με το καυτό σκεύος που ζεσταίνω το ψάρι πλακί που μου στειλε η μανούλα μου σε πρώην συσκευασία παγωτό Αλόμα
μου λείπεις ήδη
η κακιοτάτη

phoinix είπε...

καλή συνέχεια! παίξτε κανα scrable είναι πιο αθόρυβο!
επίσης δεν είναι ποτέ αργά να μάθεις μπριτζ (που δεν έχω ιδέα πως παίζεται αλλά ακούγεται μεγαλεπίβολο)
καλά μπάνια.

Tanila είπε...

Ti έχει το μενού;
Πολύ το τριγυρνάς αυτό "δεν είδα-δεν έκανα". Σα να το λες για να το πιστέψεις κι εσύ ο ίδιος....

alienlover είπε...

πόσο χρονών είσαι εσύ και η παρέα με την οποία πήγες διακοπές;

spourgitaki είπε...

Για να καταλάβεις την απελπιστική κατάσταση στην οποιά βρισκόμαστε όλοι όσοι έχουμε(ξε)μείνει πίσω Αύγουστο μήνα, θα σου πω πως όλα όσα περιγράφεις εδώ και 5 λέπτα που τα διαβάζω μου φαίνονται σαν paradise on earth!

Have lots of fun!

Loucretia είπε...

Φροντισε μη πεσεις στο εσχατο σκαλοπατι, να λυνεις Σκανδιναυικα (μπλιαχ) σταυρολεξα. Παρε παιδι μου το καραβακι και τραβα απεναντι στο Νυδρι να νοιωσεις λιγη φασαρια και να συνελθεις!
Αμα ηθελες διακοπες συνταξιουχου, υπαρχουν κι οι κατασκηνωσεις του Αγιου Αντρεα που πεφτουν και πιο κοντα :-ΡΡΡ

hotel iris είπε...

γιατί εμένα μου φαίνεται υπέροχο από δω που βρίσκομαι;
καλά να περνάς!

An-Lu είπε...

Φρόντισε να ξεροψηθείς!