Παρασκευή, Ιουνίου 22, 2007

Mr McYummy

Η An-Lu με ρώτησε "ποιός είναι ο τέλειος άνδρας?" Δεν ξέρω αν αναφέρεται στο ποιός είναι ο τέλειος άνδρας γενικά για την κοινωνία ή αν η ερώτηση είναι επί προσωπικού. Φυσικά και θα απαντήσω παίρνοντας σα δεδομένο το δεύτερο γιατί το χρέος μου στη κοινωνία το έχω εκπληρώσει με την ίδρυση του κινήματος "Λιγότερες γριές-Λιγότερες συντάξεις".

--Καταρχάς, εξωτερικά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να έχει τον σωματότυπο του Στάθη Ψάλτη! Προσωπικά, είμαι της θεωρίας πως ο άνδρας πρέπει να έχει love-handles γιατί από κάπου πρέπει να πιάνεσαι. Η νοοτροπία "πρέπει-να-ξεραθώ-στη-πείνα-και-το-γυμναστήριο-για-να-μοιάζω-λες-κι-έχω-καταπιεί-το δόντι-μου" είναι πέρα από τη δική μου λογική. Ή γούστο, όπως θες πές το.
-- Εν συνεχεία, τέλειος σύντροφος πρέπει να είναι είτε χειρούργος (για να παίζουμε Grey's Anatomy), είτε ελαφρά μεταλλαγμένος (για να παίζουμε Χ-ΜΕΝ), είτε μάγειρας (γιατί το φαγητό είναι ο μόνος τρόπος ν' αναχαιτιστεί η όρεξη μου για παιχνίδι).
--Πρέπει να ξέρει να δένει ομοιόμορφα τα δερμάτινα κορδόνια των παπουτσιών μου.
--Πρέπει οπωσδήποτε να μην είναι νευρόσπαστο: κουλεμανσόν του τύπου "κοιμάμαι 4 ώρες την ημέρα/ αν ξαπλώσω για λίγο στον καναπέ, νιώθω πως είμαι άρρωστος/ θέλω συνέχεια ν' ασχολούμαι με κάτι/ τρώγομαι με τις πέτσες μου" επιστρέφονται στην αντιπροσωπεία με συνοπτικές διαδικασίες.
-- Να καταλαβαίνει πως δυό άνθρωποι τρώνε μαζί όχι για να χορτάσουν αλλά και για να μοιραστούν τον χρόνο και τη μπουκιά τους (αν η μπουκιά είναι τηγανητή πατάτα τότε δεν υπάρχει μοιρασιά και κερδίζω εγώ).
-- Να έχει μυστικά αλλά να τα έχει στα πάνω-πάνω συρτάρια για να μην ψάχνω πολύ.
-- Να ξέρει τάβλι & μπιρίμπα, να ξέρει να χάνει αλλά, κυρίως, να ξέρει να κλέβει.
-- Να μην υστεριάζεται σαν τη Νόρμα Ντέσμοντ αν συναντηθεί με έντομα/ κατσαρίδες/ κολεόπτερα/ φίδια/ την Έλενα Παπαρίζου.
-- Να είναι σεμνός, αντικειμενικός με τα επιτεύγματα του και να μην κάνει namedropping:οκ! δεν τρέφουμε όλοι την ίδια εκτίμηση για τις Αφες Κανονίδου!
-- Να μην βάζει την πετσέτα - τουρμπάνι στο κεφάλι όταν βγαίνει από το μπάνιο: αυτό απαγορεύεται ακόμα και αν είσαι ο Σαμψών!
-- Να τα έχει βρει με τον εαυτό του: να μην ταλανίζεται δηλαδή από διλήμματα "Βίσση-Βανδή / Εθνικός Σταρ-Μίστερ Μπούτια/ Εσπρέσσο-Τράφφικ/ πίτσα-σουβλάκι κλπ"
-- Να μην είναι κατατονικός: αυτό το καταλαβαίνεις αμέσως όταν τον ρωτήσεις "ποιά είναι η αγαπημένη σου ταινία?" κι εκείνος σου απαντήσει "Οι Ώρες"!
-- Να μην είναι βλάκας/τρελλή: αυτό ανιχνεύεται εύκολα από βλακώδεις/κουλεμανσόν ερωτήσεις τύπου "πότε κατάλαβες πως σου αρέσουν τ' αγόρια?/ "δεν είναι πολύ γκέι αυτό το σομπρέρο?"/ "δεν είναι θεά η Τζένη Τζιβεριώτη?"/ "θες να βγούμε με τη κολλητή μου, την Konstantinos?"

Αυτά βασικά! Τα υπόλοιπα είναι κοινά σε όλους τους ανθρώπους, άνδρες και γυναίκες. Όλοι θέλουμε κάποιον που να μας αγαπά και να μας σέβεται, να έχει χιούμορ, να μην ξυπνά με μούτρα, να συμπαθεί τους φίλους μας, να βάζει και κανένα πλυντήριο. Και φυσικά, πάνω απ' όλα, ο τέλειος σύντροφος είναι αυτός που, πριν και πέρα απ' όλα, ανέχεται τις ιδιοτροπίες μας και πολλές φορές μάλιστα, αν είμαστε πολύ τυχεροί, τις βρίσκει και χαριτωμένες.

25 σχόλια:

An-Lu είπε...

Μπράβο Δάσκαλε!
Με κάλυψες πλήρως!!!!!!!
;-)

kanataki είπε...

Τώρα τη Τζιβεριώτη τι την ήθελες????
Σε λίγο θα πετάς και άλλα κουλά.
Και όχι τίποτα φοβάμαι μην ακούσω και κανένα πωλίνα σανταλοβάκη...

nanakos είπε...

@ Tάπερ-Ντόνα: Σανταβολάτσι δεν είναι το σωστό??

oni είπε...

To 'xw to 'xw! Eimai se kalo dromo na ginw super duper McYummy :P

Kai pali kenthses w megale didaktwr ths Nanakeiou Sxolhs! (semedaki gia thn tv? :P)

Idάκι είπε...

Γιούπι!! Θα το τυπώσω και θα το δίνω στους υποψήφιους!!

Αχεμ ξέχασα έχω ήδη McYummy καλέ!! Χοχοχο όχι να το παινευτώ δηλαδής :P

Το μόνο του πρόβλημα είναι αυτό με τα love handles βρε παιδί μου. Το ταΐζω από το πρωί μέχρι το βράδυ, ξέρει να τρώει σωστά και μόνο του (στμ: ό,τι βρει μπροστά του σαβουρώνεται εν ριπή) και αντί να φτιάχνει, χαλάει! Τι θα κάνω η έρμη... σας βρίσκεται καμιά δίαιτα για πάχυνση;

daydreamer είπε...

Σωστότατος,άν και εγώ θα ήθελα ακόμα ένα στον κατάλογο:να μην τρώει τα νυχια και κυρίως των ποδιών του!!!

Cinestef είπε...

Αμήν και που να βρεθεί κάτι τέτοιο;

???

Ανώνυμος είπε...

Μήπως να οργανωθεί λίγο η ελληνική μπλογκόσφαιρα και με υπόμνημα στο Νικήτα Κακλαμάνη να ζητήσει μισό τετραγωνικό μονιμότητας για τη Μαλβίνα Κάραλη στο Α' Νεκροταφείο;

ds είπε...

Ξέρω πολλούς τέτοιους άνδρες.
Λέγονται straight...

ethanandthecity είπε...

αχαχαχαχαχα είμαι σίγουρος ότι αυτός ο κολλητός η constantinos ψωνίζει απο το rich bitch. ανατριχιασα απο την τόση αντρίλα και μόνο στη σκέψη.....

fevis είπε...

Ειδικά σε ότι αφορά στις ιδιοτροπίες ( παρόλο που δεν έχω καμία) δεν ξέρεις πόσο δίκιο έχεις...:-)

[Germanos] είπε...

Θα μεινω στον ΣΟΦΟ επίλογο.
"ανέχεται τις ιδιοτροπίες μας και πολλές φορές μάλιστα, αν είμαστε πολύ τυχεροί, τις βρίσκει και χαριτωμένες"

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ !

nanakos είπε...

Daydreamer, μάλλον απαραίτητη προϋπόθεση πριν από αυτή την ευχή είναι να έχεις δεσμό με φυσιολογικό άνθρωπο και όχι με circus freak!

Idάκι μου, μία είναι η λύση: 2 double cheese με bacon κάθε 3 ώρες για 12 μέρες. Τριήμερη αποτοξίνωση με μακαρόνια άκαφτα (τυρί απεριόριστη ποσότητα) και μετά άλλες 12 μέρες. Σ' ένα μήνα θα μ'ευγνωμονείς!

Stefan, πες εσύ!

Ν.P.L., δεν ξέρω τι από τα παραπάνω σ' έκανε να σκεφτείς τον τάφο της Μαλβίνας. Δε νομίζω όμως πως χρειάζεται και ιδιαίτερη κινητοποίηση για κάτι τέτοιο, η εξίσωση είναι απλή: Μαλβίνα + τάφος + φόρος τιμής = κάμερες/ praise the mayor! Kαι με sms να του το στείλεις, θα πειστεί!

Dynx, άσε τί λέγονται. Να ρωτήσεις τί είναι και να δώσεις το μέηλ μου! άντε μπράβο.

Fevis μου, ναι! Το'χω παρατηρήσει κι εγώ: όταν η λέξη 'ιδιοτροπία' ακούει τ' όνομα σου αλλάζει ενορία και ταχυδρομικό κώδικα! Είσαι η τελειότητα προσωποποιημένη ΚΑΙ με μια μεγάλη μερίδα τηγανητών πατατών on the side ;-)

Ethan, ρίτσ μπίτσ παθαίνοντας υστερικό αφρίζον επεισόδιο αν δεν χωράει στο small νούμερο!

void είπε...

Διαβασα ενα σωρο τρελες απαιτησεις! Μολις εφτασα ομως στο εξωφρενικο "να μην ταλανίζεται δηλαδή από διλήμματα" τυπου "Εθνικός Σταρ-Μίστερ Μπούτια" ε τοτε εξοργιστηκα! Δηλαδη εσυ εχεις αποφασισει;

Υ.Γ. Ποια ειναι αυτη η Τζιβεριωτη; Βγαινει σε καλοκαιρινη εκδοση ή πρεπει να περιμενω το χειμωνα για να τη γνωρισω;;;

patsiouri είπε...

Xα! Ξέρω και τη Τζιβεριώτη! Ήμουν συμμαθήτρια με τον αδερφό της! Μιά χαρά! Το καμάρι της μικρής μας πόλης! ( ακου εκεί δέν την ξέρουν...)Κολλητή φίλη της Γιώτας από το "Μπάρ", remember???

g for george είπε...

Να δω ποιος θα ταιριάξει σε αυτή την λίστα.. που ναι μεν σωστή είναι, αλλά από την άλλη να δω ποιος θα ταιριάξει σε αυτή την λίστα! Αλλά το ξαναείπα αυτό!

you get the point!

void είπε...

Κατι μου θυμιζει ο συνδυασμος Γιωτα-Μπαρ, αλλα απορω πως γινεται να επεκταθηκε το σελεμπριτι- δεντρο στην κολλητη της φιλη!!!

nanakos είπε...

Ρε Πατσιούρι & Void...δηλαδή γαμώ το κέρατο μου το προτεινόμενο!! Τη Γιώτα από το Μπάρ ρε 'σεις? Είστε καλά? Παίρνετε χάπια? Δηλαδή να μην υπάρχει πάτος στο βόθρο αυτού του μπλόγκ? Να ντρέπομαι να σας παρουσιάσω? Είναι δυνατόν? Θα κλείσω τα κόμμεντς, ειλικρινά σας το λέω! Χά8ηκε να πείτε τη Μαίρη Γεώρτση, τη Μπεζαντάκου, τους 'Φίλοι για πάντα'? Την Ποκαχόντας ήρθατε και μνημονεύσατε?
Τι να πω? Ό,τι και να πω θα είναι λίγο!

kanataki είπε...

και όχι τίποτα, αλλά είχε και πρόβλημα με το σ ( το σιριστικό μη χέσω)

void είπε...

Ναι αλλα επειδη δεν παρατηρησα κανενα προβλημα με το ξ (το ξυριστικο) η εν λογω ενζενυ παρεμεινε χαραγμενη στη μνημη μου!

Paranoia είπε...

από τις καλύτερες απαντήσεις=που διάβασα
εύγε

Wrong Guy είπε...

Η Σανταλοβάκη τελικά την πήρε τη δουλειά με τα μαγιό ή είχε κυτταρίτιδα; Το σκεφτόμουν χθες με τη ζέστη και ήθελα να σε ρωτήσω.

vatraxokoritso είπε...

Για τον τέλειο σου άνδρα δεν θα σχολιάσω ο καθείς με τις προτιμήσει του!
Το μεγαλύτερο προτέρημα σου όμως αγάπη μου είναι οι ρόγες σου!
Οποίος δεν τις έχει δει δεν μπορεί να καταλάβει σε τι κόλαση πάθους μπορεί να σε ρίξουν!
Ελαττώματα και ιδιοτροπίες δεν έχεις, μην λέμε και μαλακίες...

nanakos είπε...

Η αλήθεια είναι, Βατραχό μου, πως οι ρώγες μου μέχρι και τη κούπα της Γιουροβίζιον θα μπορούσαν να μας ξαναφέρουν! Έχεις δίκιο, για άλλη μια φορά!

alximist είπε...

Μα τι ρώγες είναι αυτές οι δικές σου τελοσπάντων? Τελικα τον βρίκες τον τέλοιο άνδρα?
Εγώ πάντως βρήκα, και τον κρατάω με΄νύχια και δεν τον δίνω πίσω...