Πέμπτη, Ιουνίου 21, 2007

Η εβδομάδα σε τίτλους

(1) Αρρώστιες - θάνατοι - ατυχήματα- εξετάσεις (ιατρικές): πολύ φοβάμαι πως αν κλείσω το κινητό μου και το ξανανοίξω τον Σεπτέμβριο, θα πρέπει να μεταφέρω τη λίστα των επαφών μου από το filofax σε μια χαρτοπετσέτα.
(2) Η ζυγαριά μου σήμερα το πρωί μ' έδειξε 89 κιλά: καταλαβαίνεις τον τρόμο μου! Πρέπει οπωσδήποτε να ξαναπάρω τα 3 κιλά που έχασα με ανεξήγητο τρόπο. Το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα αλλιώς κινδυνεύω ν' ακούσω τον φριχτό χαιρετισμό "Αδυνάτισες??"
(3) Ο Χατζηγιάννης κυκλοφόρησε καινούριο εποχιακό τραγούδι: κάθε καλοκαίρι μας κυνηγάει σαν τη κατάρα της παρθένας, να μας βγάλει τις διακοπές από τη μύτη!
(4) Έχω βάσιμες υποψίες πως η γιαγιά με φλερτάρει.
(5) Ένας τύπος που δεν ξέρω και δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου πρότεινε να πάμε 10 μέρες διακοπές σε κάμπινγκ: seriously dude...KNOW YOUR AUDIENCE!
(6) Βρήκα στο πατάρι έναν πασχαλινό κουνέλι: σκέφτομαι να του βάλω φωτάκια και μαγιό και να το στολίσω στο μπαλκόνι.
(7) Ευχάριστη κουβεντούλα στο msn:
"Χ.: Όλα τα ωραία πράγματα κάποτε τελειώνουν!
Εγώ: Ε, όχι και όλα: τα παγωτά δεν τελειώνουν ποτέ!
Χ.: Φυσικά και τελειώνουν: αν τελειώσει το πετρέλαιο, δεν έχει πια ηλεκτρικό ρεύμα και γάλα, θα τελειώσουν και τα παγωτά!
Εγώ: Πολύ αισιόδοξη σκέψη! Φαντάζομαι πως δεν έχει νόημα να σε ρωτήσω αν πιστεύεις στον Άη Βασίλη!"
(8) Με μεγάλη μου απογοήτευση συνειδητοποιώ πως υπάρχουν ακόμα άνδρες που φοράνε τσόκαρα και γυναίκες που κυκλοφορούν χωρίς κυλόττα.
(9) Την Κυριακή λένε πως η θερμοκρασία θα φτάσει τους 43 βαθμούς: ελπίζω να είμαι στο νερό εκείνη την ώρα ολοκληρώνοντας την εργασία μου για τα συναισθήματα των αυγών ποσέ.
(10) Ξέρει κανείς να μου πει αν βρέθηκε τελικά η έβδομη Pussycat Doll?

23 σχόλια:

An-Lu είπε...

Εννοείται πως η λύση είναι μία:
ακόμα περισσότερες τηγανιτές πατάτες και παγωτά!!!!!

void είπε...

Πώς νιωθει ενα αυγο ποσε...?

nanakos είπε...

Void μου, θα σου απαντήσω την Κυριακή το βράδυ :-)

hotel iris είπε...

Μα μην είσαι τόσο δραματικός πια, μια χαρά μου φαίνονται τα πράγματα.
Όποτε θελήσεις σου στέλνω μια λίστα με τα camping που σερβίρουν τις καλύτερες τηγανητές πατάτες!

snikolas είπε...

Ναι, να το στολίσεις το κουνέλι!

the ibt είπε...

Η αναζήτηση της 7ης PCD μας έκοψε την ανάσα (από τα γέλια) αυτό το χειμώνα στην Αγγλία. Ειδικά όταν οι κωλοπετσωμένες ημιπόρνες, ημιτραγουδίστριες κοιτούσαν γεμάτες δέος την manager του συγκροτήματος η οποία τους έλεγε με ύφος PhD: "Δεν είναι εύκολο να είσαι PCD. You should search for your inner PUSSY Cat Doll!"

Εμ μας πρήξαν τα @@, εμ δε βγάλανε την ωραία. Να το κάνω spoil?

ethanandthecity είπε...

τσόκαρα elite!
η άνεση επί ποδός! αυτό το χλατσ χλουτσ που βγάζουν όταν περπατάς θα μου μείνει αλησμόνητο

υγ: καμπινγκ? ΠΑΝΑΙΑ Μ!

€lisavet είπε...

ahahahaha! Μια χαρά περνάς!! :)

daydreamer είπε...

Καλησπέρες!!Χάρηκα πολύ που έπεσα πάνω στο μπλογκ σου!!Το 3 και το 4 νιμίζω είναι τα χειρότερα εκτός και αν η γιαγια δεν έχει χάσει τη νοστιμάδα της!!!

nanakos είπε...

Νικόλα, θα σου πω το γνωστό: "Δεν περίμενα τίποτε καλύτερο από 'σένα" (Δεν κολλάει με το σχόλιο αλλά αποφάσισα να σου απαντώ μόνο με αυτή τη φράση...για πάντα!)

iblog, ήμουν απόλυτα βέβαιος πως εσύ θα ήσουν η τελευταία σανίδα σωτηρίας μου! "...your inner PUSSY Cat Doll!" όμως πρέπει να παραδεχτείς πως είναι Γκουσγουνική ατάκα!

Ethan, είδες τί περνάω?! Εν τω μεταξύ, είναι πολλές σεσημασμένες μπλογκερίνες που επανειλημμένως έρχονατι και χρησιμοποιούν αυτή την λέξη! Τσόκαρα δε νομίζω να φοράνε αλλά τις έχω ικανές!

Ναι Ελισσάβετ περνάμε υπέροχα! Είναι οι υπέροχες μέρες που ψάχνεις ένα υπέροχο λαγούμι να χώσεις την υπέροχη σου κουπ και να βγεις όταν θα έλθουν τα υπέροχα Χριστούγεννα... του 2020!

Daydreamer, καλωσήλθες και πρέπει αν σου πω ότι προτιμώ τη γιαγιά από τον Χατζηγιάννη για πολλούς λόγους! Καταρχάς, η γιαγιά έχει συγκλονιστική φωνή!

fevis είπε...

Τα παγωτά μωρό μου δεν τελειώνουν ποτέ.. Μην ακούς μαλακίες και μην μιλάς με ξενέρωτους ούτε καν στο MSN...

Loucretia είπε...

Λοιπον δασκαλε, εαν ξαναδιαβασω τη λεξη "καμπινγκ" εδω μεσα, στο λεω, θα σε διαγραψω απο τα My Favourites και θα ζητησω τα διδακτρα μου πισω, εχει κι η ανοχη τα ορια της, δεν νομιζεις;

Οσο για τα τσοκαρα, πρεπει να διαχωρισουμε τα all-time-classic πολυαγαπημενα Scholl, το must καθε καλοκαιριου, που πανω τους περπατησαν γενεες επι γενεων, απ οτιδηποτε αλλο migatoelitοειδες κυκλοφορει και προκαλει ανηκεστο βλαβη στο ηδη ταλαιπωρημενο νευρικο μας συστημα. Προσοχη στους θεσμους!

Τα σεβη μου
(με ποσε διαθεση και φρικασε νευρα ενεκα ζεστης)

patsiouri είπε...

Και δέν παίζει και ο Τζιμάκος να κάνει live διασκευές τα ξενεροτράγουδα του Χατζηγιάννη να λιώσουμε πάλι!

Στο κουνέλι λέμε ναί!!!

nanakos είπε...

Fevis, εγώ εσένα θα πιστέψω! Εσένα ξέρω, εσένα εμπιστεύομαι!

Αγαπημένη μου Λούκυ, τα Scholl εξαιρούνται φυσικά (αλλά μόνο για τις γυναίκες) ειδικά τα χρωματιστά!

Πατσιουράκι μου, μόλις σε σκεφτόμουν: βλέπω μια ταινία με τον Μιχαλόπουλο, την Έφη Πίκουλα, τον Γαρδέλη, τη Ρένα Παγκράτη, τον Ψάλτη και τον Μποσταντζόγλου που κάνει τον γκόμενο της Καίτης Φίνου (της Κούλας!) και σε σκέφτηκα!

kanataki είπε...

οι άνδρες δεν φοράνε τσόκαρα...

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΣΟΚΑΡΑ............

aa-duck είπε...

τσαρπερδονα ρουλζ

ενταξει νανακοσ και εσυ έγραψες ένα περιεκτικο γουικλι ποστ

ναι

και καποτε ειχα διαβασει περί Σαγιονάδρα, άλλη σιχ κατάσταση, τεσπά όμως, πώς να πάνε και αυτοί στασ μπιτσ; όλο με το νάικι; δε λέει...

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες ν'αναφέρεις ότι σε αναφέρει η χθεσινή Lifo.
http://www.lifo.gr/content/i72/x8/135.html

Gogo είπε...

Θεικό το (8) χαχαα!
Αμάν με τα τσόκαρα! Mercyyyy!

nanakos είπε...

Tάπερ-Ντόνα, αυτό θα ήταν ωραίο θέμα για την εκπομπή σου! Φαντάσου το με πάνελ φαρμακοποιών και γκομενακίων που μασάνε τσιχλόφουσκα!

aa-duck, αν το Star ανακαλύψει τον όρο 'Σαγιονάνδρα' θα σου χρωστάνε τα ρεπορτάζ ενός ολόκληρου καλοκαιριού!

Ντανίλα, γράφουν "...παρέχουν από απλό πορνό, απολαυστικό οφθαλμόλουτρο και κουτσομπολιό, καθημερινές ιστορίες έως ακτιβισμό και τέχνη". Ξέρεις! Και για το "Κουλεμανσόν" ούτε κουβέντα!

Go-Go, σε λίγο καιρό θα προβληματιστούμε πάνω στο θέμα "Άνδρες που καπνίζουν τσιγάρα 'Slim': μύθος ή πραγματικότητα?"! :-D

Ανώνυμος είπε...

Που το έχεις το πορνό;

nanakos είπε...

Πάνω από το κρεββάτι των γονιών μου στο Γαλαξείδι, στο ταβάνι, υπάρχει μια μικρή καταπακτή. Εκεί θα βρεις ένα 'Tutti' κι ένα 'Open' από τα '80ς. Νομίζω πως οι ξυλουργοί της επισκεύης δεν τα πείραξαν. Καλή επιτυχία!

patsiouri είπε...

Φίλε την είδα κι εγώ την ταινία...Το νέο δέν είναι αυτό...είναι πως δέν την είχα ξαναδεί!!! Όλοι ήξεραν τις ατάκες...εγώ μηδέν!!!
Καλά έκανες όμως και με σκεφτόσουν γιατί πέθανα στο γέλιο, μα γιατί τα λένε φτηνές βιντεοταινίες,ήταν στ'αλήθεια αστείο!

Την επόμενη βδομάδα θα πάω να δώ Ν.Δ η άσχημη με μία φίλη ηθοποιό που θεωρεί πως είναι χρέος της κάποτε να δεί επιθεώρηση...θα ενημερώσω!

Ανώνυμος είπε...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!