Δευτέρα, Ιουνίου 18, 2007

Καλύτερα να πηδάς παρά να μιλάς

Στη πίσω μεριά του σπίτιού μου, στο απέναντι ακριβώς διαμέρισμα μένει μια κοπέλα. Όσες φορές την έχω δει είναι συνήθως με την κομπινεζόν στη κουζίνα και πλένει πιάτα και χύτρες φορώντας ροζ πλαστικά γάντια. Δεν ξέρω πώς μοιάζει γιατί έχει πολύ φουντωτά μαλλιά που κουβαλάει πάντα στο κεφάλι της και κρύβουν το πρόσωπο της. Για την κοπελίτσα δεν ξέρω σχεδόν τίποτα. Πέραν του ότι δεν φτάνει (σχεδόν) ποτέ σε οργασμό.
Το καλοκαίρι, βλέπετε, οι γείτονες γνωρίζονται καλύτερα. Βγαίνουν στα μπαλκόνια, χαιρετιούνται λένε μια 'καλημέρα', μια 'καλησπέρα', ένα 'μην τινάζετε το σεντόνι του σκύλου γιατί πέφτουν οι τριχές μέσα στη σαλάτα' και άλλα τέτοια. Λόγω ζέστης όμως, ο κόσμος το βράδυ κοιμάται με ανοιχτά τα παράθυρα. Στην περίπτωση της κοπελίτσας απέναντι δε, ισχύει το 'ο κόσμος γαμιέται με ανοιχτά παράθυρα'.
Κάθε βράδυ, δυό οικοδομικά τετράγωνα χτυπάμε παλαμάκια στα βογκητά και τους μηκυθμούς της κοπελίτσας. Τουλάχιστον, 2 φορές κάθε βράδυ. Για μερικές μέρες, πίστεύα πως η κοπέλα 'έπαιζε' με τον δονητή της γιατί ακουγόταν μόνο αυτή. Κι εγώ λόγω της κοντινής απόστασης ακούω ακόμα και το τσόκαρο που προσγειώνεται στο πάτωμα. Ανδρική φωνή δεν είχα ακούσει.
Προχτές όμως το βραδάκι, μετά το πρώτο σετ, ένας άνδρας πήγε στη κουζίνα και τραγουδούσε το 'Έξω απ'τα δόντια'. Ο γκόμενος δεν είναι και τίποτε ιδιαίτερο: ένας μισοριξιάς που όσο του λείπει σε μπόι και κιλά το κερδίζει σε συνθήματα για τον Ολυμπιακό. Βέβαια, τη δουλειά του την κάνει αφού κάθε ερωτικό ενσταντανέ διαρκεί τουλάχιστον μισή ώρα και σύμφωνα με τις μαρτυρίες της κοπέλας μερικές φορές, την 'πονάει'!
Όση ώρα κάνουν σεξ, η κοπελίτσα έχει όλη την πρόζα ενώ ο τυπάκος είναι στο 'mute'. Aπό την αντίδραση της κοπέλας φυσικά καταλαβαίνουμε πως αυτό δεν τον εμποδίζει να αποδίδει τα βέλτιστα. Αν και όλοι όσοι έχουμε κοινό ταχυδρομικό κώδικα στην περιοχή συμφωνούμε πως η κοπέλα μπορεί να ευχαριστιέται αλλά δεν κορυφώνει. Κι αυτό γιατί αν τερμάτιζε θα ακουγόταν μέχρι το Δελφινάριο. Δεν ξέρω αν εδώ ισχύει ο κανόνας "δεν έχει σημασία ο προορισμός αλλά το ταξίδι".
Στην αρχή ήταν χαριτωμένο να τους ακούς. Πάντα είναι ωραίο να ξέρεις πως ο κόσμος κάνει σεξ. Όχι γιατί είσαι ανώμαλος και ηχογραφείς τις περιπτύξεις αλλά γιατί το σεξ είναι ωραίο και υγιές. Απόψε όμως, τα αχ-βαχ της κοπελίτσας με ξύπνησαν στις 5 το πρωί. Αναγκάστηκα να φάω ένα μπολ κεράσια και δυό κομμάτια ραβανί για να γλαρώσω ξανά. Θες να φας αρνί? Φάτο μαντάμ αλλά κλείσε και το πατζουράκι! Όχι τόσο για το σεξ αλλά για τον επιβήτορα που μόλις τελειώσει τινάζεται σαν το ελατήριο και τρέχει στη κουζίνα και χαρχαλεύει τα κατσαρολικά γκαρίζοντας - προφανώς γιατί πιστεύει πως το σπιτάκι σας προστατεύεται από μια ηχομονωτική bubble! Μπορεί να σε σοκάρω αλλά... δεν είναι έτσι!
Δεν μ' ενδιαφέρει να μάθω στις 5 το πρωί για τον Μπάμπη ή για τη μηχανή του Μπάμπη. Κι επιτέλους, τόσο καιρό μπαινοβγαίνει στο σπίτι δεν έχει μάθει πως τα καλαμάκια τα βάζεις πάνω από το ψυγείο? Θα σου πρότεινα λοιπόν, την επομένη φορά να κλείσεις τα παραθυρόφυλλα και να βάλεις το κλιματιστικό. Αν σου είναι όντως τοοόσο δύσκολο, να προσθέσεις στο σεξ και καμιά ατάκα (γιατί βαρεθήκαμε τα ίδια και τα ίδια) και κυρίως, μόλις τελειώσετε ακολούθησε τον κανακάρη σου και ζήτα του ό,τι θέλει να σου πει να στο πει ψιθυριστά. Γιατί σου δίνω τον λόγο μου, την επόμενη φορά που θα με ξυπνήσετε θα γίνει διαμπαλκονικό ντιμπέϊτ. Και, trust me on that, ο σκύλος μου είναι μεγάλη γλωσσοκοπάνα!

33 σχόλια:

fevis είπε...

Τρελαίνομαι για διαμπαλκονικά debates... Επί τη ευκαιρία, τι έγινε με τα αποτελέσματα? Περάσαμε?

nanakos είπε...

Τα αποτελέσματα, αγαπημένη μου Fevis, θα ανακοινωθούν το ίδιο απροειδοποίητα με τις εξετάσεις. Τα γραπτά δεν έχουν διορθωθεί ακόμα αλλά θα αναρτηθούν αναλυτικές βαθμολογίες και σχόλια για τον καθένα - πλήν αυτών που έστειλαν τις απαντήσεις με μέηλ.

Υ.Γ. το ότι ο Ντρούπι αρπάζει μικρά σκυλάκια από τον σβέρκο και τα τινάζει πέρα-δώθε θα ληφθεί υπόψιν υπέρ σου!

kat. είπε...

ποτέ κεράσια το βράδυ βρε καλό μου...
είναι βαριά...
να προτιμάς ένα χυμό...

philos είπε...

Το καλύτερο από όλα θα είναι την επόμενη φορά που θα ρωτήσει για τα καλαμάκια να απαντήσεις εσύ!

ps Έκανα την βλακεία να σε διαβάσω στην δουλειά και τώρα δεν μπορώ να ηρεμήσω από τα γέλια! Παω να φάω κανα κεράσι!
;DDDDD

nanakos είπε...

Philos...μη νομίζεις πως δεν μπήκα στον πειρασμό!!

An-Lu είπε...

Στις 5 το πρωί;;;; Νυχτοφύλακας είναι ή νταλικιέρης ο εν λόγω Μπάμπης;
;-)

Ερμής είπε...

"Κι επιτέλους, τόσο καιρό μπαινοβγαίνει στο σπίτι δεν έχει μάθει πως τα καλαμάκια τα βάζεις πάνω από το ψυγείο?"

Αν σταματήσεις ποτέ να γράφεις θα αυτοκτονήσω σε ένδειξη διαμαρτυρίας...

Idάκι είπε...

Νανάκος θεός, μού'φτιαξες πάλι τη Δευτέρα άτιμο, κι είχα μούτρα πρωινιάτικα (απορώ γιατί, ξύπνησα εννιά λεπτά πριν φύγω).

Φιλούρες και αναμένομεν τας βαθμολογίας!! Ποιος/α θα στεφθεί Μίστερ/Μίζ Κουλεμανσόν 2007; Άντε γιατί η συλλογή μου τίτλων έχει ατροφήσει τελευταία ;)

kanataki είπε...

Και τι θες ρε αδερφέ? Να ανοίξει το air condition και να πλευριτωθεί?
όλα κι όλα
και ψύξη και γκόμενος γαύρος και μουγκωτό σεξ,δεν αντέχονται
αντί να λέτε δόξα το θεό που παίρνετε και λίγο δόση...!
ε, δεν αντέχεστε ώρες ώρες οι άντρες!

nanakos είπε...

Τσάπερ-ντόνα, επειδή διακρίνω έντονο φεμινιστικό θυμό σε μετονομάζω πάραυτα σε 'Τάπερ-ντόνα' και σε καταδικάζω να αφήνεις μια μερίδα φαγητό στο κατώφλι της κοπελίτσας για να μη σηκώνεται ο stud κι ανακατώνει τα κουζινικά μέσα στο χάραμα!
Αυτά και δεν σηκώνω κουβέντα!

Trilian είπε...

χιχι!! απίστευτος είσαι! Τα ίδια συμβαίνουν και στο κάμπινγκ... στρουθοκαμηλισμός κατάλαβες; οσοι δεν μας βλέπουν δεν μας ακούν κιόλας!!! :)

Ανώνυμος είπε...

χαχα! Δεν θα ξεχάσω όταν μέναμε σε άλλο σπίτι είχαμε ένα ζευγάρι δίπλα μας που ήταν πιο μεγάλοι απο τους δικούς μου.Να φανταστείς οι δικοί μου τώρα είναι 50 και 55 αντίστοιχα ενώ αυτοί ήταν τότε 65 ο ένας και 57 η άλλη.
Αυτο που λέω έγινε πριν 12 χρόνια.Τώρα αυτοί είναι στην ηλικία του παππού μου και της γιαγιάς μου αντίστοιχα.
Πολλές φορές μας είχανε κάνει παρατήρηση σε μένα και στον αδεφλό μου σαν παιδιά όταν κάναμε φασαρία.
Δεν λέω δίκιο είχανε οι άνθρωποι αλλά ένα βράδυ τους άκουσα να σκούζουν! Ειδικά η γυναίκα! Με πιάσανε γέλια. Δεν είπα τίποτα σε κανέναν αλλά όταν τους έβλεπα λέω δες παιδεία που έχουν.
Μάλιστα τα παιδιά τους ήταν πιο μικρά απο μάς και σίγουρα τους ακούγανε. Ο σύζυγος ήταν και διευθυντής σε πολύ μεγάλο σχολείο στην Αθήνα.
Απο εμπειρία μου ο έρωτας δεν χρειάζεται βογγητά! Πάθος θέλει.
Οπως λένε οι μεγάλες χαρές και λύπες είναι κρυφές!

YO!Reeka's είπε...

Μπορείς πάντα και να φωνάξεις
ΣΚΑΣΤΕ!
(αν και ο έρως είναι πάντα ευπρόσδεκτος ακι κακώς ξινίζεις, μακάρι να γαμιόσαντο περισσότερο οι ανθρώποι)

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι τουλάχιστον κάνανε σεξ.

Οι δικοί μου γειτονες που ουρλιάζανε γιατί βρήκαν βρώμικο το μπαλκόνι;

passer by

Loucretia είπε...

Προς αγωνιουντες εξεταζομενους:

Θα ηθελα να διευκρινησω ότι οταν ο δασκαλος λεει "θα ανακοινωθουν αιφνιδιαστικα τ' αποτελεσματα", εννοει οτι θα μας τα στειλει μεσω των εκπομπων "Εχεις Γραμμα" και "Παμε Πακετο", τωρα αριστεια θα ειναι, δημοσιο ρεζιλικι θα ειναι, μονο ο ιδιος κι ο Λεννυ το ξερουν!

Ελπιζω μονο μετα απ΄αυτα να μη μας καλεσει ο Φιλιππος Καμπουρης στην εκπομπη του :-ΡΡ

nanakos είπε...

Trilian, για μια ακόμη φορά χρησιμοποιείς την λέξη 'κάμπινγκ' σε αυτό εδώ το μπλόγκ! Την επόμενη φορά, θα ξεχάσω τους καλούς μου τρόπους και θα σε ταπεινώσω δημοσίως! Πρό-σε-χε!

Λουκρητία, η αλήθεια είναι πως το "Πάμε πακέτο" μου είχε περάσει από το μυαλό αν και τελικώς προσανατολίζομαι σε συμπληρωματικό ένθετο στην 'Εσπρέσσο' (της Τετάρτης). Με τον Φίλιππο μιλήσαμε και χέστηκε για να φιλοξενήσει τους αριστούχους. Τους μεταξεταστέους μπορεί - αν κι εφόσον δεχτούν να τραγουδήσουν με τη Στέλλα Bejentakou!

alienlover είπε...

o Λέννυ κι εγώ έχουμε ένα τεράστιο κοινό... είμαστε και οι δύο γλωσσοκοπάνες.
από την πρώτη στιγμή το αγάπησα αυτό το ζουζούνι :)))))

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δε κανετε ενα ερανο οι γειτονες να της παρετε ενα κλιματιστικο? Κραυγη απελπισιας ειναι αυτη..

[Germanos] είπε...

Ειχα το ιδιο προβλημα πριν καμια εικοσαρια χρόνια οταν ζουσα εξω.
Ο μπατσος γειτονας μου τα ειχε με μια "πριμαντονα" και σηκωναν την γειτονιά στον αερα
Εκοψαν το συνηθειο απότομα οταν κατάλαβαν οτι τους ηχογραφούσα και αναπαρηγαγα τις κραυγές τους κουλες ωρες πχ κυριακη μεσημέρι
Ασε που πουλαγα τις κασέτες στο σχολείο

nanakos είπε...

[Germane], μετά από αυτό είναι θαύμα πώς ο μπάτσος σου άφησε χέρια για να μας γράφεις σήμερα!

Rodia είπε...

Να σου πω.. σκέφτηκα κάτι απλό και φτηνό, ένα τηλεφώνημα κοστίζει: Καλείς την διανυκτερεύουσα πιτσαρία και παραγγέλνεις μια διπλή μακαρονάδα και μια πίτσα με απόλα "για μετά" στο όνομα Μπάμπης στη διεύθυνση της κοπελίτσας. Ετσι, το φαγητό θα το έχει έτοιμο και πακεταρισμένο και ούτε κουζινικά ανακατεύονται ούτε τπτ

:-))
(είπα να γράψω κάτι για την αγριοφωνάρα, αλλά το μετάνιωσα)

void είπε...

Ντροπη σας κυριε διοτι δεν εκτιματε αυτα που εχετε. Οταν ο Mr Babis βρει το κουμπι της γειτονισσας και οι οργασμικες κραυγες της κατακλυσουν τη γειτονια σας, σας βλεπω να μετακομιζετε μακρια απ'το Δελφιναριο. Τουτεστιν θα χασετε ολες τις μεγαλες επιθεωρησεις... Για να μαθετε!

snikolas είπε...

Θα βγεις στο μπαλκόνι, θα φωνάξεις τον Μπάμπη και θα του πεις πως για να σκούζει έτσι μάλλον ψέματα το κάνει γιατί (εδώ ένα μικρό αθώο ψεματάκι) με τον άλλον όταν πηδιέται δεν σκούζει έτσι αλλά πολύ πιο πειστικά! Θα του ρίξεις το ηθικό και μάλλον και κάτι άλλο! Μέχρι να ξετουμπανιάσει η γκόμενα από το ξύλο και μέχρι να βρει καινούργιο γκόμενο το καλοκαίρι θα είναι στο τέλος του και τα παράθυρα θα είναι κλειστά. Μέχρι του χρόνου… βλέπουμε.

Ανώνυμος είπε...

Tουλάχιστον οι δικοί σας γείτονες πηδιούνται.
Στη δική μου γειτονιά οι κραυγές προέρχονται από πιτσιρίκια που σκούζουν σα γουρούνια που τα σφάζουν....
:-(

nanakos είπε...

Ρε παιδιά!! δεν τον λένε Μπάμπη τον άνθρωπο!! Αυτός μιλάει δυνατά για κάποιο Μπάμπη που έχει μηχανή!!

Νικόλα, δεν περίμενα τίποτε καλύτερο από 'σενα. Για την ακρίβεια, μετά την αποκάλυψη πως η μαμά σου είναι βομβίστρια, ποτέ δεν θα περιμένω τίποτε καλύτερο από 'σένα!

Ντανίλα, κι εμείς έχουμε μωρά! Για κάποιο λόγο γεννάνε όλες λίγο πριν το καλοκαίρι για να είναι έτοιμα τα τα μικρά να χρησιμοποιήσουν τη φωνούλα σε όλη της την ένταση μέσα στον καύσωνα! Αλλά, τι να πεις? Παιδιά είναι, να τα σκοτώσεις?

Tanila είπε...

Nai.
(το "ντανίλα"με κάνει να νιώθω χοντρή)

Rodia είπε...

Πώς τον λένε; Ξέρεις; Το "Μπάμπης" του ταιριάζει πάντως...
Αν τον λένε αλλιώς ενημερωσε.. ανέβασα και ποστ λέμε, μην έχει λάθη! ;-)))

Cinestef είπε...

Κάποτε είχα κι εγώ ένα ζευγαράκι δίπλα που μόνο όπερα δεν τραγουδούσε όταν έκαναν the nasty! Και ρε παιδί μου, πάντα λυσσούσαν όταν την άλλη μέρα είχα εξετάσεις.
Κάποτε έβγαλα κι εγώ το μαγνητόφωνο, ναι, ήταν τον καιρό που κυκλοφορούσαν μαγνητόφωνα, και το πέρασα στην διαπασών από το στερεοφωνικό, δυστυχώς δεν είχε σαράουντ τότε... και μετά, άκρα του τάφου σιωπή...

Ανώνυμος είπε...

"Κι επιτέλους, τόσο καιρό μπαινοβγαίνει στο σπίτι δεν έχει μάθει πως τα καλαμάκια τα βάζεις πάνω από το ψυγείο?"

χαχαχαχα εντάξει, σε παντρεύομαι, τα πες γαμώ :)

g for george είπε...

Αυτό με τα καλαμάκια με έστειλε κι εμένα!

Μπορείς επίσης να αφήσεις κάτω από την πόρτα μερικά σχόλια από αυτά που έγραψες στο ποστ! Θα μείνουν με το στόμα ανοικτό μεν, θα εκτιμηθούν δεόντως, δε. Το ενδεχόμενο να πέσουν και αυτοί όπως εμείς, κάτω από τα γέλια δεν το έχω λάβει υπόψιν!

Ανώνυμος είπε...

Βγάλε ένα πανό στο μπαλκόνι που να λέει «ΚΛΕΙΣ' ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΜΑΡΗ!!!!»

Διότι όπως έλεγε και η αείμνηστη Θεοπούλα, Θεόσχωρέστην, «Άντε καλέ... Κόβεται το σεξ;»

(όπως καταλάβατε έχω ακόμη συμπτώματα έλλειψης παραπέντε)

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχ!! Άψογο!

Ανώνυμος είπε...

免費小遊戲,成人光碟,kk俱樂部,情趣用品,做愛,免費A片,成人漫畫,色情影片,台灣論壇,同志色教館,成人漫畫,小遊戲區,手機遊戲,尋夢園聊天室,hi5,史萊姆好玩遊戲,aio,080視訊聊天室,愛情公寓,史萊姆好玩遊戲,視訊聊天室,同志色教館,色情網站,a片免費看,SEX,色色網,免費遊戲,正妹,a383,AV女優,85cc免費影城,視訊聊天,線上遊戲,校園正妹牆,微風論壇,免費成人影片,免費視訊聊天,85cc免費影片,ut聊天室,A片,維克斯論壇,臺灣情色網,我的遊戲口袋,plus,視訊交友,美女交友,hilive,自拍,小遊戲,微風論壇,成人漫畫,成人論壇,情色小說,麗的色遊戲,愛情公寓,情色,微風論壇,好玩遊戲,走光,嘟嘟情人色網