Τετάρτη, Μαΐου 30, 2007

"Εγώ φταίω που έγινες αδερφή?"

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φοβήθηκα... και μαλιστα πολυ!!!

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικό!

"Είναι νωρίς για δάκρυα Στέλλα,
όσο μπορείς ακόμα, γέλα."

Ο Mr. Εθνικά Μπούτια παίρνει Άριστα 10 στην πρόζα, την απαγγελία Βιολάρη, και έξτρα μπόνους βαθμό για τον σκιαχτικό κλαυσίγελο στην αρχή, όταν αναγνωρίζει το Κορίτσι της Βροχής στο Καμπαρέ.

Ευχαριστώ! Δεν το χορταίνω!

billzouk είπε...

Ειμαι ηλιθιος που εχω σοκαριστει;
(Ναι, μου απαντουν, εισαι ηλιθιος!)
Συγνωμη αλλα υπαρχει ακομα αυτη η εκπομπη του Καμπουρη; Και αν ναι καθε ποτε;

etalon είπε...

μονο εσυ μπορεις να αν ακαλυψεις αυτο το υλικο. Δεν ξερω καν ποιος ειναι ο...κυριος που ξεκιναει σαν Δημητρης Παπαμιχαηλ, εξελλίσεται σε Κατερινα Χελμη και τελειώνει σε Γιώργο Μαρίνο. Ειναι φαινόμενο. Τωρα που εχει προβληθει αυτο...και τι ωρα... δεν εχω ιδεα.
Ειμαι σε κατασταση χαρμολυπης κανονικα.
Φυσικα πιοτερο γελασα και λιγότερο κιότεψα....
Συχαρητηρια!!!

nanakos είπε...

Billzouk, όπως πολύ καλά γνωρίζεις, είμαι άνθρωπος της πχιότητας και δεν ξέρω για τη συγκεκριμένη εκπομπή. Κάποιοι φίλοι μου όμως παλιοτελευταίοι μ' ενημέρωσαν πως κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 3 το μεσημέρι και κάθε Σάββατο μετά τις 12-12:30 μπορείς να απολαύσεις την εκπομπή!

Etalon πραγματικά μ'εντυπωσιάζει πως επισκέφτεσαι αυτό εδώ το μπλόγκ - πόσο μάλλον να αφήνεις και σχόλια! Τον κύριο δεν τον ξέρω! Ρώτησα όμως κι έμαθα! Τον λένε Γιώργο Σταυρόπουλο και το 1998 είχε αναδειχθεί Μίστερ Εθνικά Μπούτια στην εκπομπή "Ερωτοδικείο". Στην ίδια εκπομπή έφαγε μπουνιές από τον Εθνικό Σταρ, Ανδρέα Ευαγγελόπουλο - το βρήκα το αμαρτωλό βίντεο και θα σας παραπέμψω. Είναι καλλιτέχνης, με ασφαλισμένα μπούτια έναντι 1.000.000 ευρώ. Σε πρόσφατη εκπομπή ο Γιώργος Ταμπάκης τον κλώτησησε - και αυτό είναι κάτι που πρέπει να δείτε! Αυτά για την ώρα!

Νίκο, πρόσεχε μην το δεις πολλές φορές γιατί μπορεί να σου αφήσει κουσούρι και για μια εβδομάδα να μιλάς όπως ο Μίστερ Μπούτι! Στο λέω γιατί το έχω πάθει!!!!

g for george είπε...

Λοιπόν, με πρόλαβε η Ελένη στο πρώτο σχόλιο.... Νανάκο φο-βή-θη-κα. Δεν έχεις ιδέα, δηλαδή!

Jesus, Christ.... μόνο αυτό έχω να πω.

snikolas είπε...

Μα γιατί να μην έχουμε αυτό το κανάλι στην Θεσσαλονίκη;

Ανώνυμος είπε...

Το ξερω νανακο μου. Τι νομιζες οτι σε παρεξηγησα;
Και ενταξει θα μιλησω εκ μερους ολων, θελουμε τα βιντεο με τις μπουνιες και με τις κλωτσιες!

NetKerveros είπε...

Κλαπ κλαπ κλαπ. Τώρα μάλιστα! Πέσαμε ακόμα πιο χαμηλά.

αμμος είπε...

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται μια κινητοποίηση στην μπλογκόσφαιρα με θέμα το εθνικό σύστημα υγείας και με αφορμή το θάνατο της μπλόγκερ Αμαλίας Καλυβίνου. Προωθώ το ενημερωτικό κείμενο:

"Σχετικά με την κινητοποίηση της Παρασκευής για την Αμαλία, σας ενημερώνουμε ότι:

α) Την Παρασκευή 1η Ιουνίου, όλοι οι bloggers θα ανεβάσουμε ένα post με τον κοινό τίτλο "Για την Αμαλία".
β) Το τελικό κείμενο που θα αποσταλλεί με e-mail σε υπουργεία, αρμόδιους φορείς, κλπ έχει ήδη αναρτηθεί και όποιος θέλει μπορεί να το αντιγράψει και να το δημοσιεύσει (όχι πρίν την Παρασκευή). Επίσης θα βρείτε λίστες με links, μεταφρασμένα κείμενα και δελτία τύπου.
γ) Έχει ανοίξει ένα προσωρινό blog για την τελική φάση του συντονισμού της όλης προσπάθειας, με τίτλο Για την Αμαλία. Όσοι θέλετε να συνεισφέρετε ώστε να δικαιωθεί κάποτε ο αγώνας της Αμαλίας, μπορείτε να ενημερωθείτε από εκεί για όλες τις λεπτομέρειες της συλλογικής αυτής δράσης. Δηλώστε συμμετοχή για να γίνετε contributors και ενημερώστε όσους μπορείτε.

Σας ευχαριστούμε."

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το μπλογκ του Helix Nebulae http://yperoptix.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

ξεκινησα να πω οτι ε ρε ψυχοφαρμακο που χρειαζεται να πεσει, μετα το ξανασκεφθηκα. ενδεχομενα η TV λειτουργει για αυτους ως drama therapy..εμενα γιατι να μου πεφτει λογος? Πρακαλω να γραψετε εκθεση "Η Ελληνικη TV ως συγχρονο υποκαταστατο της Ρωμαικης αρενας. Discuss."

patsiouri είπε...

Χριστέ μου, αυτός ο "Εθνικά μπούτια" μου την είχε πέσει τόοοοοτεεεεε, επί Ερωτοδικειου στα Mc Donalds στο Σύνταγμα...ακόμα με κράζουν οι φίλες μου ανελέητα...πού είναι το μωράκι??? Ο Καμπούρης το έχει αιχμαλωτίσει??? Σπεύδω, σπεύδω!

( Μεταξύ μας πολύ τα γουστάρω Αυτά, η εκδίκηση της γυφτιάς στο life style, χτύπα κι άλλο αν και στην αρχή όντως φοβήθηκα κι εγώ!)

Cinestef είπε...

Scarier than Saw I, II, III and scarier than the Friday the 13th and all the Exorcists put together! Am I living in Greece or was I zapped to a black hole in a universe far far away, to the final frontier, where no man has gone before???

g for george είπε...

The latter, my friend cinestef... the latter.

nanakos είπε...

Patsiouri, πες μου αν κάνω λάθος αλλά δεν σου την είχε πέσει και ο Κλεάνθης του 'The Wall' ένα καλοκαίρι σ' ενα κάμπινγκ που διατηρούσε καντίνα?? !

Cinestef, δεν έχεις δει τίποτε ακόμα!! Σε λίγες μέρες θα νομίζεις πως βρίσκεσαι σε διακριτικό ντινέ με μια πολύ ιδιαίτερη οικογένεια από το Τέξας! ;-)

patsiouri είπε...

Δέν κάνεις καθόλου λάθος!! Μίνι μάρκετ ήταν, όχι καντίνα...και πρίν προλάβεις να πετάξεις το δηλητήριό σου σε προλαβαίνω και σου λέω πως ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ Η ΜΟΝΗ!!

Πρόκειται για απίστευτους πέφτουλες, ο δεύτερος τουλάχιστον, όποια φίλη σου του ρίξεις από δίπλα, θα δείς! ( γιατί κάτι για μαγνήτες ετοιμαζόσουν να πείς, είμαι σίγουρη!)

Ανώνυμος είπε...

Συγνωμην που επεμβαινω, αλλα ειναι απιστευτος πεφτουλας ο εθνικα μπουτια;;;;! Αχ, θα μου καψουν τον εγκεφαλο!

patsiouri είπε...

Ο Κλεάνθης είναι πιό διασκεδαστικός billzouk, άν θές...Γύθειο Beach, μάλλον εκεί θα είναι, έχει αρχίσει η σαιζόν!

Ο άλλος υποπτεύομαι πως δέν κάνει διαχωρισμούς...ελάτε παιδιά, το τραινάκι φεύγει...ε-πι-βι-βα-στεί-τε....τσούφ!

Ανώνυμος είπε...

Καλά, όλα τα λεφτά τα βίντεο! Τέλεια να σαι καλά! Εποχές Ερωτοδικείου.χαχαχα!!