Κυριακή, Δεκεμβρίου 17, 2006

The Curse of the Black Tapa.

Έχουν περάσει 5 μέρες κι ακόμα έχω πυρετό. Χθες τα ξημερώματα έφθασε 39,4 και αυτή τη στιγμή που γράφω έχω 37,6 - με άγνωστες τάσεις. Ξέρω πως σας τα ζαλίζω αλλά αυτό το θέμα έχει σήμερις το κανάλι, αυτό θα σας ανταποκρίνω! Αν συνεχίσω να είμαι άρρωστος μέχρι και την Τρίτη τότε μάλλον θα πάω στο νοσοκομείο και μετά στην ενορία Αγίου Βασιλείου με σκυμμένο το κεφάλι να ζητήσω συγχώρεση για όσα θα έκανα την επόμενη τετραετία.
Αυτό φυσικά που θα με δαιμονίζει όσο σοτάρομαι στα καζάνια της κόλασης είναι πως θα έχει γλιτώσει η κοντοστούμπα που ματιάζει φριχτά κι εγώ που αντικειμενικά είμαι η χαρά της ζωής, θα σβήσω σαν το κεράκι της Λαμπρής μέσα στα Χριστούγεννα. Η κατάρα της Τapas φαίνεται πως εκτός από ολέθρια, είναι και οξύμωρη. Μαλάκο!
Και είναι Χριστούγεννα! Δεν υπάρχει χειρότερο από το να κυκλοφορεί ο κόσμος χαρούμενος στους δρόμους κι εσύ να παίζεις 'τσίμπι-τσίμπι κόκκορα' με το θερμόμετρο. Αυτό βέβαια μου είχε ξανασυμβεί το καλοκαίρι των Ολυμπιακών.
Είχα πάει, που λες, στη Χαλκίδα για να φάω γουρουνόπουλο για τη χάρη της Μεγάλης Παρασκεύης. Περιττό να σου πω πως το χωνεύω ακόμα εκείνο το γουρούνι. Με αφορμή τη δηλητηρίαση όμως ξεράθηκα στο κρεββάτι για 2,5 μήνες. Αν ήμουν σε ριάλιτι θα είχα συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική και 200,000 ευρώ ν' αερίζομαι. Υπερκόπωση, είπαν οι γιατροί που, μεταξύ μας, εκείνο το καλοκαίρι πρέπει να γνώρισα παραπάνω από τους μισούς παθολόγους του λεκανοπεδίου. Ο κόσμος να τρέχει από το μπάντμιντον στο Άρσης Βαρών Νίκαιας κι εγώ από το Μετροπόλιταν σε καταθλιπτικά ιατρεία με πανομοιότυπους δερμάτινους καναπέδες. Ήταν το καλοκαίρι που είχα ολοκληρώσει με μεγάααλη επιτυχία τις εμφανίσεις μου στο ναυτικό, μια σχέση 4 χρόνων και 12 συνεδρίες ψυχοθεραπείας. Ευτυχώς που είχα γνωρίσει και τον Πωλ, έναν Αυστραλό που συνόδευε την αντίστοιχη αποστολή και μου έφερνε παγωτά στο σπίτι - συνήθως μετά τις 12 το βράδυ. Μετά ο Πωλ έφυγε και μου είπε να πάω μαζί του στη Μελβούρνη. Θα πήγαινα αλλά η Πωλινίτσα δεν με άφησε. Την είχα ορίσει relationship manager εκείνες τις μέρες. Απολύθηκε λίγο μετά την αναχώρηση του Πωλ.
Τώρα δεν έχω Πωλ. Το Λέννυ έχω αλλά αυτός το μόνο που μου φέρνει είναι το γουρουνάκι του για να παίξουμε. Καμιά φορά παίζουμε 'τα κεφτεδάκια' αλλά κι αυτό για λίγο.
Τώρα νύσταξα πάλι. Και ίδρωσα. Και πείνασα.

Υ.Γ. Σας αφήνω μ' ένα πολύ γλυκό Χριστουγεννιάτικο τραγουδάκι, να 'χετε να χοροπηδάτε.

16 σχόλια:

An-Lu είπε...

Κουράγιο αγορίνα μου...κουράγιο... ?-)


ΥΓ Θα ψήσει πάνω σου τη γαλοπούλα ο Λέννυ?

enteka είπε...

:):) perastika...
L

iPol είπε...

Κουράγιο, Νανάκο μου, θα περάσει κι αυτό.
Δες το σαν μια ευκαιρία να δεις στην τηλεόραση όλα τα reality shows και να πληροφορηθείς όλα τα gossip του καλλιτεχνικού στερεώματος που έχεις χάσει όλο αυτόν τον καιρό. Άσε που θα σε χαρεί και λίγο ο Λένυ. Λίγα είναι;
Εύχομαι αύριο να μην έχεις report παρά μόνο το βράδυ που θα γυρίσεις απ' τη δουλειά.

snikolas είπε...

Μάλλον είναι λίγο πιο σοβαρό από όσο νόμιζες. Είναι προτιμότερο να πας αύριο στο νοσοκομείο και όχι να περιμένεις μέχρι την Τρίτη. Τι θέλεις δηλαδή; Ρεβεγιόν στο κρεβάτι του πόνου;

nanakos είπε...

Πολυχρόνη???

"...να πληροφορηθείς όλα τα γκόσιπ που έχεις χάσει"

????

'Ωρες ώρες σκέφτομαι πως πρέπει να βάλω comment moderator για να αποφεύγονται ταπεινωτικά σκόλια όπως το παραπάνω. Και κάπου εδώ κηρύσσω βεντέττα με τους απανταχού Κρητικούς μπλόγκερς. Κρατάω όμηρο 1 κιλό κρητικό κασέρι μέχρι νεότερη εκδήλωση μεταμέλειας και αποκατάστασης του ονόματος μου. Τελεία και φέτα.

BLUEPRINTS είπε...

Τουλάχιστον δεν χάνεις το χιούμορ σου, κάτι είναι κι αυτό, περαστικούλια και πάλι

jojo είπε...

ναι και γω συμφωνώ οτι αφού ποστάρεις και απαντάς με χιούμορ είσαι σε καλό δρόμο ανάρρωσης!

περαστικά σου πάντως, άντε να γίνεις καλά να χαρείς και συ λίγο χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της πόλης!

κουράγιο και αντιβίωση!
αυτά χρειάζεσαι.

iPol είπε...

Νανάκο μου, να σου εξηγήσω.
Κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, και επειδή στην τηλεόραση δεν υπάρχει κάτι καλύτερο, υπέθεσα ότι έτσι περνάει ο καιρός και ξεγιελιέται ο πυρετός.
Δεν περιείχε κανένα υποτιμητικό υπονοούμενο ανέναντι σε σένα, που ξέρω ότι είσαι υπεράνω τέτοιων αηδιαστικών θεαμάτων.
Βάλε τα κουμπούρια στη θήκη (και τον όμηρο στο ψυγείο).

Ζήτω η Κρήτη!

Alexandros είπε...

Περαστικά! :-)

billzouk είπε...

Δεν πας στο νοσοκομειο, λεω εγω, να δεις τι γινεται; Να σου δωσουν οτι σου δωσουν να γινεις περδικι & να περασεις σουπερ γιορτες. Τι το καθυστερεις;
Οσο για την βεντετα παιρνω θεση υπερ σου!

Ανώνυμος είπε...

edw o kosmos hanetai klp klp
alla exw thn entypwsh oti an prepei na krathseis kapoio krhtiko tyrokomiko omhro afto tha prepei na eina h graviera
me kaseri tha apeilousa kapoion apo th flwrina h apo ta iwannina
alla afou kai o kritikos den to katalave kai enedwse amesws egw ti na pw? mou peftei logos? oxi
perastika

o spasiklas

nanakos είπε...

Αφέονται σου οι αμαρτίες Πόλυ-Χρόνη και κηρύσσω τη λήξη της βεντέττας! Θα χαλαρώσω στο καναπεδάκι μου αγκαλιά με το τυρί και θα κρατήσω σημειώσεις από τις έγκυρες ειδήσεις του Σταρ.
Ανώνυμε, ευχαριστώ για τα περαστικά αλλά νεξτ τάιμ λίγα τα λόγια σου για τον Πόλυ-Χρόνη.
Θένξ

iPol είπε...

Τυρί από τον τόπο σου κι ας είναι και κασέρι.
Δηλαδή, ρε ανόνυ-μους, αν κρατούσε για όμηρο ένα αλβανάκι που μένει εδώ στο Ρέθυμνο, θα έπρεπε να του πω Νανάκο, βρες έναν ντόπιο γιατί με αλβανάκι δεν ψαρώνω;

hotel iris είπε...

νανάκο, μήπως έβαλες τώρα θερμόμετρο; έχεις καθόλου πυρετό;

nanakos είπε...

Ωρα : 11:25
Πυρετός : 37.2
Εκτίμηση: καλά πάμε!
...or not?

hotel iris είπε...

όχι απλά καλά, εξαιρετικά καλά!
φιλούρες και καλημέρες