Πέμπτη, Δεκεμβρίου 14, 2006

"Γυάλιζαν τα βλέφαρα της..."

Tο χειρότερο πράγμα με τον πυρετό είναι πως σε αποφεύγουν όλοι. Κανείς δεν σε πλησιάζει μη τυχόν και κολλήσουν το χτικιό. Για το κωλόσκυλο, δεν θα το συζητήσω: από την ώρα που ξεράθηκα μια φορά τον πέτυχα τυχαία στο μπάνιο. Εγώ έμπαινα, εκείνος ροχάλιζε. H μαμά μου έφερε λίγη σούπα και ψάρι. Μην φανταστείς...στο ασανσέρ τα άφησε κι εγώ πάτησε το κουμπί να τα τραβήξω. Μόνο κάποιες στιγμές σαν κλέφτες μπαίνουν και βγάζουν βόλτα το παιδί. Ίσως πάλι και να ξεκλειδώνει και να φεύγει μόνος του. Δεν ξέρω, δεν καταλαβαίνω. Έχω την αίσθηση πως κάθε λίγη ώρα λιποθυμώ.
Προσπαθώ να συγκεντρώσω τη σκέψη μου αλλά νιώθω πως ο νους μου βράζει.
37
38,3
38,7
38,6
39,2
39,4
Αυτή τη στιγμή 39 σκέτο. Όχι εντελώς σκέτο. Με λίγο βουητό στ' αυτιά και 4 μελομακάρονα 2007 στο πιατάκι δίπλα στο νερό. Ιδρώνω σιγά σιγά αλλά δεν ξέρω γιατί. Δεν θα μου πέσει ακόμα ο πυρετός. Πάντα μεσημέρια φεύγει.
Θα παραληρήσω μερικές ώρες ακόμα.
Πολλά έχω να γράψω αλλά είμαι πολύ κουρασμένος.
Το ξέρω πως θα με πείτε προκατειλημμένο αλλά η κοντοστούμπα που ματιάζει με κατάντησε έτσι. Κι εμένα και την Πωλινίτσα γιατί φθόνησε την αγάπη μας που είναι πιο μικρή από το σύμπαν.
Θα 'θελα να πω μια καλή κουβέντα για όλους σας αλλά η σκέψη μου είναι πιο σκόρπια κι από τις μπίλιες μου. Μου έλειψε τόσες μέρες αυτή η γραμματοσειρά.
Σας χαρίζω όμως ένα τραγουδάκι από την "Ουρανία" με τη φωνή της Πρωτοψάλτη που είναι τόσο όμορφο και τρυφερό και με τον καιρό θα σας βάλω κι άλλα κομμάτια γιατί ωραία παρέα μου κρατάει μέσα στη ζάλη μου.
Καληνύχτα. Αύριο δεν θα είμαι καλύτερα.

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

περαστικά
κ

snikolas είπε...

Περαστικά σου ρε Νανάκο. Ελπίζω πολύ σύντομα να είσαι και πάλι περδίκι.

Dastardly Kinkajou είπε...

Περαστικά Νανάκο και υπομονή!

Crucilla είπε...

Περαστικά και μην το παρξηγείς το παιδί, μικρό είναι!

One Big DJ είπε...

Περαστικά φανταστικέ τσουπωτέ blogger και φίλε μου..Όλα καλά θα πάνε.Συνήθως όταν γίνεται τέτοια στραβή είναι για να κάνουν διαφορά οι ωραίες στιγμές που θα επακολουθήσουν. Και ναι that's called positive thinking.Πιστεψέ το και θα γίνει.!

loukoumaki είπε...

Περαστικά Νανακο μου, ελπίζω σήμερα να εισαι καλύτερα! αν οχι πατα μια φωνη και θα σου φέρω ζεστή σουπίτσα απο τα χεράκια μου :) φιλακι και ας με κολλήσεις!

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά μεθαύριο θα είσαι :)Περαστικά σου Nανακο!

YO!Reeka's είπε...

περαστικά! γρήγορα στα πόδια σου!!

Ανώνυμος είπε...

Παλιά μας τέχνη κόσκινο... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Μέχρι να παντρευτείς θα περάσει.

nanakos είπε...

Παρασκεύη 12:28 το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: 37,7 με ανοδικές τάσεις.

"Και είπε ο Περόν στην Εβίτα πάνω από το νεκροκρέββατο: Eva...you're dying. Kι εκείνη έγειρε στα πλαινά,κοίταξε τη κανάτα στο κομοδίνο κι άφησε να κυλήσει
ένα δάκρυ από των ματιών την άκρη. Κι ευθύς άρχισε το τραγούδι από την αρχή".

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, αν και θα ευχαριστιόμουν περισσότερο αν φέρνατε στον ασθενή παιχνίδια. Δεν είμαι αχάριστος. Είμαι λίγο καγκόκεφος!

alienlover είπε...

περαστικά και γρήγορα καλέ μου! δώσε μου τη διεύθυνσή σου να σου στείλω ότι θές! :****

pietà είπε...

Περαστικά σου!!!

hotel iris είπε...

αρχίζει και περνάει, αύριο θα είσαι σχεδόν περδίκι!

Idάκι είπε...

Περαστικά Νανάκο μου, σιδερένιος και απύρετος!!

Δυστυχώς δεν μπορώ να σου στείλω αληθινά παιχνίδια αλλά τσάκω μερικά βίρτουαλ (για όταν έχει πέσει ο πολύς πυρετός, ε;):

http://www.alljigsawpuzzles.co.uk/freejigsawoffer.htm

Φιλούδια!!!

*...Nantia...* είπε...

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!ΜΗΠΩΣ ΚΟΛΑΕI H AΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ BLOG???ΜΑΚΡΙΑ,ΞΟΥ ΞΟΥ(ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΒΡΕ!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!)

Ανώνυμος είπε...

Χθες κοιμήθηκα χαράματα γιατί η μικρή αδελφούλα μου απο τον πυρετό και το βήχα δεν μπορούσε να κοιμηθεί και ήθελε να παίζουμε με τις polly pocket...έδω σε μένα αδελφή νοσοκόμα Β' (α΄είναι πάντα η μαμά) να σου φέρω κομπρεσούλα και παιχνιδάκια να ξεχάσεις τον πυρετό!!!

Ανώνυμος είπε...

Χθες κοιμήθηκα χαράματα γιατί η μικρή αδελφούλα μου απο τον πυρετό και το βήχα δεν μπορούσε να κοιμηθεί και ήθελε να παίζουμε με τις polly pocket...έδω σε μένα αδελφή νοσοκόμα Β' (α΄είναι πάντα η μαμά) να σου φέρω κομπρεσούλα και παιχνιδάκια να ξεχάσεις τον πυρετό!!!

nanakos είπε...

Polly Pocket!!!! Να ξερες τι μου θύμισες τώρα Μαράκι!!

billzouk είπε...

Περαστικα! Δωσε διευθηνση! Θα θυσιαστω, εγω!!!
(μονο μαζεψε το παιδι σου, μην με δαγκωσει!)

Γιουτζίν είπε...

Περαστικά νανάκιε καημένε! Συμπάσχω με καταρροή, ακούγοντας το τραγούδι που ανέβασες! Να πιεις λεμονάδες!

BLUEPRINTS είπε...

Περαστικούλια κι από μένα, εγώ πάλι περιθάλπτω μητέρα κι αδελφό στο χωριό που ήρθα να τους δω, αν δεν κολλήσω κι εγώ άγιο θά'χω (αν και τώρα που το σκέφτομαι είναι ότι πρέπει για κείνη την αναρρωτική που ήθελα να πάρω, τρέχω να τους φιλήσω - μια κι είσαι καμμιά 100 Khm μακριά). Φιλιά μικρέ μου

sikia είπε...

Περαστικούλια Νανακουλίνι μου, το έπιασα το υπονοούμενο για τα παιχνίδια που θες, ήταν μια απελπισμένη κραυγή να έρθω να κάνουμε τρελίτσες!! Ώσπου να έρθω βέβαια εγώ, θα είσαι μια χαρά περδίκι, έτοιμος για παιχνίδια.

Loucretia είπε...

Τσουπωτουλη και σεβαστε δασκαλε μας,
εν πρωτοις ερχομαι να ρωτησω για τα μελομακαρονα και μετα για την υγεια σου (εχμ...κατι ειπα αντιστροφα...ή οχι;)
Και εν δευτεροις :-Ρ, να ευχηθω ταχειαν αναρρωσιν, φωτια και τσεκουρι σε οσους σε ματιαζουν και να σας πετυχουν και φετος οι κουραμπιεδες!(οχι στο κουτελο!)

An-Lu είπε...

Περαστικούλια βρε!
Διαθέτομε πεθερά ξεματιάστρα! Την θέλετε????

Agobooks είπε...

Μετά τη ψηφοφορία (12/12/2006) από την πλειοψηφία στη Βουλή της Αλβανίας, η χώρα δεν έχει πλέον την Ακαδημία των Επιστημόνων! Αργά τη νύχτα, ψηφίστηκε το νομοσχέδιο της κυβέρνησης(;) «Για την Ακαδημία των Επιστημόνων» με 75 ψήφους υπέρ(!) 2 κατά και 3 παρών! Σύσσωμη η αντιπολίτευση, απείχε της διαδικασίας, διαμαρτυρόμενη για το πρωτοφανές αυτό γεγονός. Η επιστημονική, ακαδημαϊκή και εκπαιδευτική κοινότητα, εκλιπαρούσανε, θεωρώντας την πράξη αυτή ως έγκλημα κατά της επιστήμης, η κυβέρνηση ωστόσο επέμενε και κατάφερε τελικά, να κλειδώσει τις πόρτες τον Ερευνητικών Ινστιτούτων που ήταν υπό την Ακαδημία!
Οι βουλευτές του PBDNJ(Κόμμα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα) Spiro Pe?i και Leonard Solis ήταν αυτοί που ψήφισαν κατά του νομοσχεδίου και οι Leonard Demi(PD), Ymer Tola(PDK, Niko Nerenxi(PAA) δήλωσαν παρών!
Παρακαλώ πολύ, αν το γεγονός αυτό σε αγγίζει κι εσένα, είτε κάνε μια αναφορά είτε ανέβασε την είδηση στο δικό σου μπλογκ! Έτσι, η φωνή της διαμαρτυρίας, θα δυναμώσει και θα κάνει τους παχύδερμους και αυταρχικούς κυβερνώντες στην Αλβανία, να σκεφτούνε καλά, πριν οριστικοποιήσουν την ειδεχθή τους πράξη!
Φιλικά Ν.Ago

Ανώνυμος είπε...

Κι εσείς παιδί το λέτε έ??? Πόσοι να είμαστε άραγε?? Ινδιάνικο ονοματάκι του έχεις βγάλει?? Περαστικά και αφού έχεις τετραποδάκι στο σπίτι όλα θα πάνε καλά, θετική διάθεση, you know...

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Περαστικός είμαι, περαστικά λέω... Τι να κάνω, μη παρεξηγηθώ κιόλας για αγενής!..

Κατερίνα Κασκαντίρη είπε...

Είμαι πάντως μεγάλη ξεκωλιάρα. Ίσως επειδή είμαι μπάζο και καθυστερημένη, να έχω την ανάγκη επιβεβαίωσης μέσω της συνεχούς κατάποσης σπέρματος και ξεσκίσματος της μουνάρας μου και της κωλάρας μου.

Ακόμη και στην ELSA Athens που γράφτηκα, γαμιέμαι ακόμη και με τα έπιπλα και τα μολύβια!


E-mail: katerina_sketo@hotmail.com
Mobile: (30)6949359843