Τετάρτη, Αυγούστου 02, 2006

Titanic just arrived

Posted by Picasa
Τα τελευταία βράδυα την βλέπω διαρκώς στον ύπνο μου. Μακρομούρα και σοβαντισμένη. Να κάθεται στη κουπαστή και να τραγουδάει το My heart will go on και να μου γνέφει. Με τεράστια μάτια κι ακόμα πιο τεράστια ρουθούνια. Και να μου'κάνει κάτι νοήματα όπως τραγουδάει αλλά δεν καταλαβαίνω τι αλλά με πιάνει ένας ανεξήγητος φόβος. Βασικά πάντα τον είχα αυτό τον φόβο γιατί πριν μερικά χρόνια στην Αγγλία, όταν δούλευα σ' ένα εργοστάσιο φακών επαφής, είχα πει πως ήμουν ο μικρότερος αδελφός της. Οι Άγγλοι γενικά δεν την έχουν και σε μεγάλη υπόληψη και με άκουγαν με μεγάλη προσήλωση να τους λέω πόσο σκατούλα είναι, πως είχε τη μάνα μας να ξενοπλένει ακόμα και πως τον άνδρα της τον 'έδεσε' με μαγιολίκια ρίχνοντας του 'περίοδο' στο καφέ. Τώρα νομίζω πως θέλει να μ' εκδικηθεί. Και μ' έχει πάρει στο κυνήγι. Τι θα κάνω αν την δω μια μέρα ξαφνικά μπροστά μου? Είναι και σαν τον δράκουλα, πανάθεμα τη. Αυτό μας έλειπε τώρα! Γλυτώσαμε από τη Φωτεινή Πιπιλή -μεγάλη ιστορία, θύμησε μου να στη πω μια μέρα - και θα το βρούμε από τη προγαναθικιά!

9 σχόλια:

nanakos είπε...

Ποιά είναι η Αλίκη Νικολαίδου? Τραγουδούσε κι αυτή πάνω σε παγόβουνα?

Αθήναιος είπε...

Βασικά πάντα τον είχα αυτό τον φόβο γιατί πριν μερικά χρόνια στην Αγγλία, όταν δούλευα σ' ένα εργοστάσιο φακών επαφής, είχα πει πως ήμουν ο μικρότερος αδελφός της.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ντροπή σας Νανάκο! Να πάτε να εξομολογηθείτε πάραυτα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μα βρε παιδιά, τι λέτε τώρα, συγκρίνετε Νικολαίδου με Dion? Δε λέω τον ίδιο στόμφο έχουν στην ομιλία και στο ότι έχουν καταπιεί μπαστούνι γενικώς (αλήθεια ζει η Νικολαίδου;), άσε που τώρα που την φέρνω στη μνήμη μάλλον έτσι θα είναι και η Celine όταν γεράσει. Anyhow είναι εφιάλτης δε λέω, αλλά εγώ θέλω να ακούσω και για την Πιπιλή (συνειρμικά μου έρχεται στο νου ο Ζαχαράτος όταν ακούω αυτό το όνομα). Καλές βουτιές σε όσους έχουν αυτή την πολυτέλεια

Afrikanos είπε...

Celine - (προ-Φουστανικια) Θεοδωριδου, σημειωσατε Χ


(κοκκινο και μεγαλο!)

Η Μικρή Ολλανδέζα είπε...

ρε αγάπη, κοιταξέ το λίγο αυτό με τα όνειρα που βλέπεις.....
Υπάρχουν και χαπάκια νομίζω....
:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

Idάκι είπε...

Καλά ρε συ, τι μου λες τώρα, εδώ εγώ ονειρευόμουν ότι το κομοδίνο μου είχε ψυγείο κ φούρνο, και ετοιμαζόμουν να φτιάξω ζεστά κρουασάν με μαρμελάδα/μερέντα για πρωινό στο κρεβάτι...

(μιλώ σοβαρά, το είδα σήμερα το πρωί μεταξύ των snooze)

nanakos είπε...

ΙD, μετά απ' αυτό το όνειρο νομίζω πως έχω αρχίσει να σκέφτομαι πολύ σοβαρά να σε παντρευτώ! Ή να μου πουλήσεις αυτό το κομοντίνο! Ό,τι θες!

vatraxokoritso είπε...

χμ
..
αν παντρευοσουν εμενα θα τα ειχες στο κρεβατι τα ζεστα κρουασαν με την μερεντα και μαλιστα σπιτικα..
για να μην μιλησω για κατι αλλα καυτα...


(επαιξες και εχασες κουτε ανδρα)

enteka είπε...

nanako μου πέρασα να σου θυμήσω να μας πεις την ιστορία με την φωτεινή πιπιλή, να ξαναπεράσω αργότερα? ;)
χχχ