Τρίτη, Αυγούστου 08, 2006

Flirting with disaster


Προχτές το βράδυ περπατούσαμε στη παραλία 6 αγόρια και μια κοπέλα. Η αλήθεια είναι πως όταν πλησιάζεις τα 30 ή τα έχεις ξεπεράσει λέγεσαι ‘άνδρας’ και ‘γυναίκα’ αλλά μου είναι δύσκολο να χρησιμοποιήσω αυτούς τους τίτλους για τους παιδικούς μου φίλους, οπότε…
Η κοπέλα πανέμορφη. Από εκείνες που αν δούλευε σε 090 και σου έλεγε πως είναι ψηλή, ξανθιά, με γαλανά μάτια και αναλογίες μοντέλου θα ήταν από τις σπάνιες φορές που η φαντασίωση θα ξεπατίκωνε την πραγματικότητα. Αλλά τι να το κάνεις; Άτυχη!
Όπως περπατούσαμε και γελούσαμε ξαφνικά έπαθα έναν προβληματισμό: σκέψου τώρα αυτή η κοπέλα να βγήκε εκείνο το βράδυ με σκοπό να φλερτάρει. Δεν σου λέω να κάνει σεξ αλλά λίγο να χαχανίσει, λίγο να κάνει τα γλυκά μάτια, λίγο να τριφτεί, καλοκαιρινά πράγματα – στην «Εσπρέσσο» διάβασα πως το καλοκαίρι η ερωτική μας διάθεση 5πλασιάζεται! Σου λέει, ‘με 6 άνδρες θα βγω, οι 5 είναι μια χαρά, τον έκτο με 12 μπύρες μέχρι και μέτριο τον λες, δεν μπορεί κάτι θα γίνει’. Αυτό σε σχέση με την πραγματικότητα λέγεται ‘wishful thinking’!
Ο ένας από τους έξι, εγώ. Ο δεύτερος επίσης αδερφή σε μετεγχειρητικό στάδιο και σε πλήρη άρνηση (a.k.a. ‘όποιος με πει πούστη θα φάει μπουνιά με το τακούνι’). Ο τρίτος, γκόμενος μιας καλής της φίλης – μπορεί σαν παρέα να κλέβουμε τσίχλες και τσόντες από το περίπτερο αλλά όχι τον γκόμενο της φίλης μας. Ο τέταρτος, κοντός, στρέιτ και νόστιμος μπορεί και να την γούσταρε αλλά βαριόταν. Ο πέμπτος, έχει δηλώσει πως του αρέσει αλλά στα 29 του έχει τόση σχέση με το σεξ όσο κι εγώ με τους προβληματισμούς δεύτερου επιπέδου. Ο έκτος, χρυσό παιδί αλλά εμφανισιακά μοιάζει με Ορκ καλής οικογενείας. Με λίγα λόγια, όπου και να κοίταζε η καψερή αδιέξοδο.
Και μέσα σε όλα αυτά, να έχεις και τον καλαμποκά που όση ώρα περιμέναμε να ψήσει τα καλαμπόκια μας έλεγε πόσο τυχεροί είμαστε γιατί πλέον σε κάθε άνδρα αντιστοιχούν 5 γυναίκες. Αυτό τώρα δεν ξέρω σε ποιό ‘Pink Woman’ το διάβασε αλλά φαντάσου αντί για μια γυναίκα στην παρέα να υπήρχαν 30!! Το πιο πιθανό θα ήταν να μας είχαν πετάξει στη θάλασσα. Ή σε μια θάλασσα με πίσσα και πούπουλα!
Μπορεί να λέμε πολλές φορές πως οι γυναίκες είναι τρελλές, υστερικές, μπλά μπλά μπλά αλλά τι να κάνουν κι αυτές οι δόλιες; Όταν κανείς δεν παίρνει την απόφαση να τους πιάσει λίγο το χέρι –για να μην πω το μπούτι και κακοχαρακτηριστώ! Ποιός να το φανταζόταν πως θα ερχόταν η εποχή που ο άνδρας από κυνηγός με ορμές θα γινόταν κατοικίδιο με πονοκέφαλο/ στρες/ πλήξη/ κουλεμανσόν σανσόν.
Προσωπικά αυτά δεν τα καταλαβαίνω. Πως γίνεται να μην έχεις όρεξη να φλερτάρεις, να κάνεις σεξ, να μυρίσεις τον λαιμό μιας δροσερής κοπέλας – η συγκεκριμένη δε, μύριζε κίτρο. Αυτή τη λεπτομέρεια βέβαια αν την πρόσεχαν και οι υπόλοιποι τότε το γκει ποσοστό της παρέας θα έφτανε σε πολύ δυσοίωνα, για την κοινωνία, νούμερα!
Τώρα βέβαια αυτά μπορεί να είναι και τυχαία συμπεράσματα. Μπορεί να μην συμβαίνει παντού αυτό και να έτυχε μόνο τη συγκεκριμένη βραδιά. Τι να σας πω; Ίσως απόψε που θα πάμε για κοψίδια και κρασί, τα αγόρια της παρέας να αποφασίσουν πως είναι κρίμα να μην πλησιάζει κανείς μια τόσο ωραία κοπέλα. Ίσως αύριο που έχει συναυλία στη πλατεία ο Πασχάλης και θα πει όλες τις ρετρό ‘πιτυχίες του να της κάνουν μια καντάδα και να την πιάσει κάποιος από τη μέση. Αλλιώς… σκούρα τα πράγματα.

Υ.Γ. Ο Λένυ μου είπε να σας πω κάτι αλλά το ξέχασα!

11 σχόλια:

YO!Reeka's είπε...

το κυνήγι πέθανε, ζήτω η ξάπλα! :)
προσωπικά πάντως μ αρέσει όταν δείχνω τα συναισθήματα μου να έχω ξεκάθαρη ανταπόκριση. τα πίσω -μπρος και τα «να-ναι-όχι-μη» έχουν παρέλθει ως φάση.
Η άποψή μου είναι πως όσες το παίζουν δύσκολες, ας βρουν αλλουνού τα νεύρα να σπάσουν.
(Όχι ότι οι επιλογές μου με έχουν οδηγήσει στην πιο ανθηρή περίοδο της ζωής μου, αλλά δεν μπορώ αλλιώς πλέον).
Αυτά. Μου γνωρίζεις την γκόμενα, σου γνωρίζω δύο γκέι γείτονες. :)

Ανώνυμος είπε...

ο πασχάλης πάντα συνεργάζεται άψογα με την κα λιμπιντο.
ειδικά αν πει το ''σε έχω δει κάπου καπου σε ξέρω'', και το ''κατερινάκι''
περιμενε και θα δεις τι θα γινει
ελπίζω μαζι με τη μασκα για τη θάλασσα να έχεις ΚΑΙ στρώμα ή τουλάχιστον κάποιο φουσκωτο ζωάκι
;PPP

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Το ηθικο διδαγμα οπως θα ελεγε και ο Τζιμακος ειναι...
Γαμ*** γιατι χανομαστε.

nanakos είπε...

Gelial... you got yourself a very weird deal!!!

Μαργαρίτα μου, δεν φαντάζεσαι πόοοσο περιμένουμε το 'σ'εχω δει κάπου κάπου σε ξέρω' αλλά και το "Σ'αγαπώ Τζοάννα"!!! Θα είναι μαζί και η κόρη του η Ζήνα και θα πούνε το "Ε, μα είσαι καταπληκτική"!

Αστάρτη, και να φανταστείς πως όλα αυτά συμβαίνουν όσο εσύ διαβάζεις!! Χοχοχοοχοχο!! Θα σε μνημονεύσω στην επόμενη μπίγξ μπαμπλ!

Πρέζα : 10 πόιντς για το κεντράρισμα!

Afrikanos είπε...

κι εγω που νομιζα οτι ησουν διακοπες...τσ τσ τσ....

Ναι, εχεις δικιο: λιγοι αντρες μειναμε ... και μονος μου δεν τις προλαβαινω ολες!!!

Ασε που "εκλεισα" κι ολας!
(Αυτο το τελευταιο μεταξυ μας, δεν θελω να αρχισουν οι ομαδικες αυτοκτονιες!:-)ΡΡΡ)

vatraxokoritso είπε...

μ'αρεσεις διοτι αν και δεν εισαι στρατιωτικος τα λες παντα τσεκουρατα!!!

καλα να περασεις αγορι μου και να γυρισεις ξεκουραστος και φρεσκαδουρα με μαγουλακι φραπα!!

mauve είπε...

καλά μιλάει ο Λένυ; :-P
μύριζε κίτρο ¨κορρές φυσικά προϊόντα" ή κίτρου κανονικό;
'σεις πηδάκιαμ, τ'άλλα, μασάγατε κανελόξυλο ή γαρύφαλο, έστω και σε trident;

σε αντίστοιχη παρέα, φίλη κατέληξε και τά'φτιαξε με το χειρότερο χλημίτζουρα της straigtιας, και βέβαια της βάλαμε και τις φωνές κι είδε κι απόειδε η δύσμοιρη με τους τζαζ φίλους της και παντρεύτηκε έναν "bi" (άστω - άλλη ιστορία) από εμάς και έχουν και 2 κούκλους γιούς κι όλο αυτό για να μην χάσει τους φίλους της. Pathetic? NO! Οι φίλοι είναι πιο σημαντικοί από τον κάθε βλάκα που θέλει να γονιμοποιήσει τη φίλη μου και να αναπαραχθεί!
και ζουνε μια χαρά και οι 6 τους... (2 αυτοί, 2 παιδιά και 2 γκόμενοι να βρίσκονται... για την αποθυμιά)
παμ παμ
(έχω κι άλλα 2 ζευγάρια γνωστά που είναι ερωτευμένα από τα 17 και ζούνε 20 χρόνια μαζί, και straight και τρελοί (πήγαινε με το μαζί - gay δηλαδή. Το λέω μη νομίσετε ότι δεν πιστεύω στον έρωτα τον "τούβλο", το μονογενή, το μοναδικό κι ασύληπτο εραστή που έρχεται καταπάνω φορώντας jungle string, κρεμάμενος από σχοινιά του δάσους και μαλλί μακρύ - καλά ύστερα κουρεύτηκε...)
τι ωραία που ήταν τρεις μέρες που πήγα στη θάλασσα... αχ :-)
φιλιά στο Λένυ

nanakos είπε...

Μωβ, 3 μέρες στη θάλασσα φαίνεται πως έκατσες ατελείωτες ώρες κάτω από τον ήλιο και μετά σ' έπιασε ένα παραλήρημα! Προτείνω τετραήμερο σε σκιά με άφθονα υγρά!
Ο Λέννυ ευχαριστεί κι ανταποδίδει!

Gwgw είπε...

Το να βρείς άντρα-ΑΝΤΡΑ είναι κάπως σπάνιο. Τουλάχιστον υπάρχει μια τέτοια φήμη χεχε...βέβαια ευτυχώς για μας πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις(που είναι ήδη πιασμένοι από άλλες...σίγα που θα τους άφηναν!!!) :Ρ

Afrikanos είπε...

Μπρε Νανακο μου, ζεις???
:-)))

Αντε βρε κι ειχα αρχισει ν'ανησυχω οτι σου κατσανε τα μυδοστρειδα!

:-)))

Κολοκύθι είπε...

Περίεργο κείμενακι. Ταλαντεύεται πολύ. Ισως να είναι κάπως έτσι τα πράγματα αλλα νομίζω ότι είναι εξέληξη των διαφόρων άλλων συμπλεγμάτων που έχουμε. ( ο ναι, όλα ξεκινάνε από το φόβο της μαμάς με το αυγό στη παραλία). Η λύση είναι μία. ΕΚΦΡΑΣΗ. Ολική , απροκάλυπτη και ειλικρηνης.