Παρασκευή, Αυγούστου 04, 2006

Στη θάλασσα

Αγαπημένοι μου, φεύγω! Πάω στο αγαπημένο μου Γαλαξείδι να κάνω μπάνια όλη μέρα, να παίζω τάβλι και μπιρίμπα μέχρι τελικής πτώσης, να βγαίνω βόλτες με τον Λένυ και να μοιραζόμαστε παγωμένη βυσσινάδα. Πάω να βρω τους παιδικούς μου φίλους και να παίξουμε παντομίμα, κρυφτό και κυνήγι θησαυρού. Να κάνουμε πάρτυ, να χορέψουμε και να φάμε χιλιάδες σουβλάκια από την πλατεία.
Ορκίζομαι να διαβάζω καθημερινά την έγκριτη Espresso, να φάω όσο το δυνατόν περισσότερα παγωτά και να κάνω βουτιές με τη μάσκα μου μέχρι να πρηστούν τ' αυτιά μου! Ορκίζομαι επίσης να μην γκρινιάξω ούτε λεπτό, να μην είμαι γλωσσάς και να αγαπάω όλα τα παιδάκια της παραλίας - με εξαίρεση το κοριτσάκι της Ανθούλας που μου πέραξε πέρυσι το Downtown στη θάλασσα. Ορκίζομαι να γίνω πιο μαύρος κι από τον Ησαία Ματιάμπα, να πίνω πολλά υγρά και να συνεχίσω την καμπάνια μου εναντίον του Αρναούτογλου. Σας υπόσχομαι να σας γράφω όποτε μπορώ αλλά δεν σας υπόσχομαι πως θα σας διαβάζω γιατί εκεί το κομπιούτερ έχει πολύ χαμηλή ταχύτητα και προτιμώ να μείνω για λίγο ανενημέρωτος παρά να με στείλουν στον ψυχοθεραπευτή της Άμφισσας. Υπόσχομαι επίσης να παίζω όσο το δυνατόν πιο χαρούμενη μουσική στην παραλία και να σταθώ στο πλευρό της Τζούλιας Αλεξανδράτου, όταν αυτό κριθεί απαραίτητο! Πάνω απ' όλα ορκίζομαι να είμαι 'trashy and no good', να ξεκουραστώ και να ονειρευτώ τον υπέροχο χειμώνα που έρχεται.
Να προσέχετε, να διαβάζετε κίτρινα περιοδικά ή να βλέπετε ειδήσεις στο Star, να μην μαλώσετε μεταξύ σας και να μην μιζεριάσετε. Καλό θα ήταν να κλείσετε για λίγο το κομπιούτερ και να πλατσουρίσετε στη θάλασσα ή σε πισίνες μπύρας και καλοκαιρινών κοκτέηλ. Να κάνετε σεξ και να το ευχαριστηθείτε. Γενικά, να αφήσετε τις πολλές ερωτήσεις για τα πρωτοβρόχια. Χρόνο έχουμε για όλα, η θάλασσα όμως δεν θα είναι για πάντα έτσι ωραία. Σας αφήνω με σούπερ αγαπημένη καλοκαιρινή κυλιέμαι-στην- άμμο- και-δεν-με- νοιάζει Paris Hilton και το "Stars are blind". Καλές βουτιές!!

10 σχόλια:

Provato είπε...

Καλά να περάσεις τσουπωτό καυλερό αγόρι των πιο υγρών ονείρων μου.


Μπεεεεε μπεεε μπεεε!


:-)))

YO!Reeka's είπε...

Μια χαρά σε βρίσκω!
Σε βρίσκω επίσης πολύ μεγαλόψυχο- το παιδάκι της Ανθούλας μπορεί να είναι ο αντίχριστος, ή μετεμψύχωση καμιάς σατανικής ινδικής θεότητας, μην το βλέπεις έτσι χαμογελαστό και αθώο
Αντε καλά να περάσεις...!

Ανώνυμος είπε...

Γαλαξείδι; Αχ τί ωραία που έχω περάσει ρε παιδί μου εκεί. Καλή ξεκούραση. Και πολύ ψάρι.

mindstripper είπε...

Έλα ρεεε... Τουά too;

Θα σε περιμένω στην επιστροφή κρατώντας στο ένα χέρι μία φωτογραφία του Ματιάμπα και στο άλλο, εκεί που υπό άλλες συνθήκες θα είχα μία σκαφίδα με τηγανητές πατάτες, θα σούρνω τον Πρόβατο από τα μαλλιά (που θα τις έχει καταπιεί).

Φιλιά πολλά πολλά. :-)

Η Μικρή Ολλανδέζα είπε...

Καλά να περάσεις λουλούδι μου και πλατσα πλατσα πλατσα οοοοοοσο πιο πολύ μπορείς.
Φαε πολλά γαριδο-θαλασσινο-ταραμο-μελιτσανοσαλάτοειδή και πιες τις περισσοτερες μαργαρίτες ever!!!!

Μακια στην Πέρα Πάντα απο μένα :ΡΡΡΡ

Μαρκησία του Ο. είπε...

Μπράβο Νανακουλίνι! να περάσεις όμορφα, καλή ξεκούραση, καλό μαύρισμα και μην ξεχάσεις το after sun γιαούρτι του Κορρέ (μην το φας, όμως! ;-Ρ)

ματς μουτς

Ανώνυμος είπε...

Φιλιά γλύκα, να περάσεις καλά και να μην σκέφτεσε εμάς που ιδρώνουμε σκληρά εργαζόμενοι στας Αθήνας, δώσε χαδάκια στο Λέννυ σου, bye

Santiago Nasar είπε...

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
(Αυτή είναι μια από τις λίγες φράσεις που γράφονται μόνο με κεφαλαία γράμματα). Διασκέδασέ το όσο περισσότερο μπορείς!

Xilaren είπε...

καλές βουτιές του γιου του ντήαρ!

jojo είπε...

έτσι μπράβο!
είσαι η προσωποποίηση της θετικής ενέργειας, και φωτεινό παράδειγμα για μας τους γκρινιάρηδες που ακόμα είμαστε εδώ...

όμως και μεις θα φύγουμε τελικώς και τότε θα δούμε ποιος θα μαυρίσει περισσότερο!!!!

καλά να περνάααααααας!