Τετάρτη, Ιανουαρίου 18, 2006

CeLeBrAtIoN

Ο μπαμπάς μου σήμερα έχει τη γιορτή του και δεν θα γράψει. Παρότι είναι μια υπέροχη ευκαιρία για να μοιραστώ μαζί σας τα προβλήματα της σκυλίσιας ζωής, θα παω να γιορτάσω μαζί του γιατί δεν θέλω να τον πικράνω μέρα που'ναι. Σας βάζω και το αγαπημένο μου τραγουδάκι για να'χετε να χαμογελάτε.
Πολλά μαχμουρλίδικα Γαβ,
Λέννυ.

21 σχόλια:

nonplayer είπε...

Eι, τσιμπουροτροφή, πες στο μπαμπά σου Χρόνια Πολλά και Καλά Μυαλά!

dgalanis είπε...

χρόνια πολλά και καλά κούκλε

alienlover είπε...

να τον χαίιιρεσαιιιι :):):):):)

snikolas είπε...

Χρόνια πολλά και να τον χαίρεσαι.

raffinata είπε...

να του πεις "χρόνια πολλά" - δεν ξέρω και πως λέγεται στη γλώσσα σου- εεεεεεχμ, kr?nia poll?.... και στείλε και κανένα σοκολατάκι στα μουλωχτά ;)

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο γούστο έχεις Λέννυ, άντε να τον χαίρεσαι (τι να κάνεις κι εσύ αφού αυτός σου προέκυψε...).
Αφιερωμένη η παρακάτω μαντινάδα στον μπαμπά:
Ότι η καρδιά σου πεθυμεί
κι ότι ποθεί κι η ψυχή σου
να γίνει δώρο απ' το Θεό
σήμερα στη γιορτή σου

Φιλάκια πολλά

kaltsovrako είπε...

Xρόνια Πολλάάάάάάάάά, γουφ!
;)

Unknown είπε...

χρόνια πολλά πού είναι τα γλυκά οέοοο;;;;)

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια σου πολλά, Νανακούλι! Να ζεις, ν'αγαπάς, να σε βλέπουμε να γελάς!

so-de-lovely είπε...

Παχουλο μου Λενακι καλα σε ειδα σημερα να κατηφοριζεις τη Τζανη προς τη Ζεα σα μουρλο με μια αγκαλια λουλουδια (απο Πακιστανουλινι) μερικα σοκολατακια και το λουρι στο στομα.

Χρονια Πολλα στο Μπαμπα!

Ανώνυμος είπε...

Καταρχάς να σας ευχαριστήσω όλους εκ μέρους του μπαμπά μου. Μπορεί να γιόρταζε σήμερα αλλά εγώ πολύ τον σιχαίνομαι γιατί με είχε αφήσει όλη μέρα μόνο μου και πολύ κατουριόμουν αλλά ήμουν καλό παιδί και δεν λέρωσα πουθενά. Είναι δε τόσο μαλάκας που μου είχε κρύψει το joystick από το Playstation και την αρκουδίτσα μου τη Μπέσσυ με την οποία κάνω σεξ (αν και της έχω φάω τη μύτη και το ένα αυτί). Ευτυχώς με έβγαλε βόλτα μεγάλη και είδα και τον φίλο μου το Ντόριαν που είναι μεγάλος Άγιος Βερνάρδος και δεν τον νοιάζει που πέφτω με φόρα πάνω του και τον δαγκώνω. Ο μπαμπάς του Ντόριαν είπε στο μπαμπά μου πως ο Ντόριαν έχει διάρροια. Αυτό ούτε ξέρω τι είναι και ούτε που νοιάζει στο κάτω-κάτω αλλά ελπίζω να το κόλλησα γιατί ο χοντροΝτόριαν πάει 6 βόλτες τη μέρα!! Ούτε η φίλη μου η Γιαννούλα δεν βγαίνει τόσες! Τώρα κλείνω γιατί ο μπαμπάς μου έδωσε και ήπια μπύρα που δεν είχα ξαναπιεί αλλά πολύ μου άρεσε...
Καληνύχτα και να το χαίρομαι!

Sadie είπε...

Kale mou Lenny, prwta ap'ola xronia polla kai kala ston mpampa sou. Tha'thela poli na se gnwrisw, alla ayto proipothetei na gnwrisw prwta ton mpampa sou. Ektos apo ayto, nomizw tha ta pame kala, allwste mporei sto mellon na ginw i giatros sou kai na allakseis tin (asximi) gnwmi pou exeis gia tous ktiniatrous. Se filw kai kounaw tin oura mou (mi gelas, prospathw toulaxiston!)

P.S. Min akous ti lene oi alloi, to alkool kanei kalo... Rwta kai ton Edgar mou se ligo tha graftei stous Anwnimous Alkoolikous!

Sadie

Μαρκησία του Ο. είπε...

Η γιορτή κρατάει σαράντα μέρες, προλαβαίνω!! ;-)

χρόνια σου πολλά νανάκο, ό,τι ποθείς να το πάθεις! :)

XX

πολυβιος είπε...

χρόνια πολλά, νανάκε. ό,τι καλύτερο.

Provato είπε...

πάλι curry στη δουλειά, στο σπίτι πάλι curry...

σου εύχομαι να έχεις όλα τα καλά του θεού! να είσαι χαρούμενος, ερωτευμένος, αγαπημένος, καυλωμένος, χαμογελαστός, και όσοι αγαπάς να σε αγαπάνε και να είναι γεροί και δυνατοί!

σε φιλώ πολύ σε πεθύμησα! Χρόνια πολλά, αξίζεις τα καλύτερα! μπε μπεεε

nanakos είπε...

Σας ευχαριστώ όλους πάααρα πού! Να είστε πάντα καλά, πάντα ευτυχισμένοι, πάντα να χαμογελάτε. Φέτος ήταν μια απρόσμενα υπέροχη γιορτή!

vasvoe είπε...

χρόνια πολλά με υγεία

sikia είπε...

Nanako moyyy,
happy nameday kai polla filia!!!

mindstripper είπε...

Λενάκο μου καλέ, να πεις στο αφεντικό σου ότι προστέθηκε άλλο ένα ζώο στην οικογένεια (γένους θυληκού και δε θέλει πολλά πολλά σαν το αρκουδάκι - να το θυμάσαι αυτό, έτσι;)... το γαϊδούρι. Και μάλιστα το συγκεκριμένο πάσχει και από Αλζχάιμερ.

Χρόνια πολλά να του πεις από μένα (κι αυτό το "απρόσμενα υπέροχο" πολύ μου άρεσε). :-)

Chaca-Khan είπε...

Χρόνια Πολλάαααααα

neraida είπε...

Χρόνια πολλά καλέ μου Νανάκο, έστω και πολύ καθυστερημένα... Θα εξιλεωθώ αν πραγματοποιήσω καμιά κρυφή σου ευχή? ;)