Δευτέρα, Οκτωβρίου 17, 2005

GET (ΣΙΧΑ) ΜΑΡΑ!


Χτες το βράδυ με τη Πωλινίτσα παίξαμε το παιχνίδι του δημοσιογράφου που παίρνει συνέντευξη από ένα πρόσωπο της επικαιρότητας. Συνήθως συνεντευξιάζουμε ο ένας τον άλλον, αλλά χτες είπαμε να το κάνουμε πιο πικάντικο. Μετά από έρευνα (βιβλίο, συνεντύξεις, σίριαλ, site κλπ) η Πωλινίτσα υποδήθηκε τη Μάγισσα της Σμύρνης, Μάρα Μ.

- Ποιές είναι οι εντυπώσεις σας από τη τηλεοπτική μεταφορά του best seller σας?
- Δεν ξέρω, δεν το βλέπω.
- Τρια επεισόδια και δεν είδατε κανένα?
- Φρίκη είναι. Είδα λίγο στην αρχή αλλά βαρέθηκα και έβαλα στο dvd τον Σεφερλή. "Σεφερλυθείτε στα γέλια". Μα είναι υπέροχος ο ζεβζέκης!
- Τι δεν σας άρεσε?
- Καταρχάς δεν παίζω εγώ. Κάθε μεσημέρι με τσιμεντώνουν 7 πλαστικοί για να είμαι το πρωί φρέσκια και παντανέα και ούτε ένα πλάνο. Ύστερα, εγώ έγραψα ένα άρλεκιν με πολύ σεξ και ούτε φτέρνα δεν έχει δείξει ο σκηνοθέτης. Είδα και μια ατάλαντη να τρομάζει συνέχεια και να σκιάζεται κι έφριξα. Είδα όμως του Μανουσάκη που παίζεται την ίδια ώρα και πολύ μου άρεσε.
- Από νούμερα όμως πάει καλά.
- Ναι, μου το'χε πει η DESTE.
- H καφετζού σας?
- Η τράπουλα, ζώο! Κάθε πρωί μέχρι να στεγνώσει ο γύψος και να ξεκαλουπώσω το λαιμό μου ρίχνω τη τράπουλα και μου λέει τα μελλούμενα.
- Τι σας λέει δηλαδή?
- Μου λέει τον καιρό, την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας - μου έχει χαλάσει το τρανζιστοράκι της Κατίνας και το 'χω πάει στο μάστορα - τι να φορέσω, αν θα μου αρπάξει το τσουκάλι και άλλα πολλά σκοτεινά.
- Μάλιστα. Πείτε μας δυο λόγια για το site σας.
-Α, μα είναι υπέροχο. Θα βρείτε φωτογραφίες μου καμμένες από το photoshop, κάτι μουσεία που δεν ξέρω και δεν τα έβαλα εγώ και πολλά πραματάκια για τη σύγχρονη γυναίκα.
- Όπως?
- Βραχιολάκια, τράπουλες, ερωτικά φίλτρα, σκόνες για το κακό και τ' άδικο και άλλα τέτοια που τα ψωνίζουν οι επισκέπτες και τα βάζουν στο μπαουλάκι τους.
- Τι φίλτρα?
- Ερωτικά για να τα πάρει καμιά κακομοίρα και να καμωθεί πως ομόρφυνε κι αρέσει.
- Τα πληρώνουν αυτά?
- Ε, βέβαια πασά μου! Τα φίλτρα κάνουν έως και 150 ευρώ - ελληνικά όχι σμυρνέικα!
- Και ποιός τα φτιάχνει αυτά τα φίλτρα?
- Η υπερέτρια μου, η Σαριμπίντα που την έχω 'σωτερική. Εγώ όπως ξέρετε βγαίνω και στον Πρωινό Καφέ και δεν προκάμω να μαγειρεύω κιόλας.
- Και πιάνουν αυτά τα φίλτρα?
-Έχεις δει καμιά ασχημομούρα να καλοπαντρεύεται?
- Τελευταία, ομολογώ πως όχι.
- Που σημαίνει πως η Σαριμπίντα τσιγκουνεύεται το κάρυ!
- Μάλιστα.Τι να πω? Σας ευχαριστώ πολύ
- Τη καλημέρα μου και της ευχή της Μάνας Αττάρτης.
- Ποιάς?
- Μιας, δεν τη ξέρεις...Ούτε κι εγώ τη ξέρω δηλαδή από κάτι 'μερολόγια την ξεπατίκωσα. Κι ας είναι καλά η συγχωρεμένη, γιατί έβαλα και πισίνα στο εξοχικό. Αν πουλήσουν και τα φίλτρα θα πάρω και ρινόκερο!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Yperoxo to keimeno kai poly akrives! Mpika ki egw sto site tis M. ki efrixa! Einai omws swsto na svineis "comments" allwn? Den anexesai ti gnwmi twn allwn?

nanakos είπε...

To keimeno pou exei svistei itan spam. Den tha esvina pote ena comment oso prosvlitiko ki an itan gia mena. Kai sto parelthon exei apodeixtei afto :-)

. είπε...

όσες φορές την άκουσα να μιλάει, μου θύμησε κορομηλά.... κατινάρα