Δευτέρα, Ιουλίου 19, 2010

Διάβασε με

Φέτος το καλοκαίρι, η Φρόσω ταξιδεύει στο 'Νησί κάτω από την ομίχλη'!

9 σχόλια:

Loucretia είπε...

οριστε κατασταση, τα αφεντικα λιαζονται και το "παιδι" μελεταει!!

kangerlussuaq είπε...

Το ύφος της Φρόσως μου θυμίζει έντονα την Αλέκα Παπαρήγα όταν μιλάει για τη μααστριχτοποίηση της καθημερινότητας του λαού.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ προχώ τη βρίσκω τη Φρόσω. Περιμένουμε περιεκτική, φιλολογική αξιολόγηση του βιβλίου!

nanakos είπε...

Μη νοιάζεσαι Λούκη, κι εγώ διαβάζω κι ας φαίνεται πως κάθομαι και κλώθω. Απλά διαβάζω πιο προοδευτικά πράγματα: μετεγχειρητικά charts, πιεσόμετρα, την κοκα κόλα, τα caprice (τα παγωμένα μόνο) και τα γυαλιά για καταρράκτη και γλαύκωμα. Εσύ να τα βλέπεις που όλη μέρα τρως μελιτζάνες στο φούρνο. Για καλό και για κακό μάθε τους στίχους του "Μπαμ και κάτω"!

Kanger..., έχεις απόλυτο δίκιο! Αν και η Σου όταν την πρωτοείδε την αποκάλεσε "Γεωργία" (λαστ νέημ Βασιλειάδου!). Αλλά όσο περνά ο καιρός κι εγώ πιστεύω πως είναι σωσίας της μεγαλοσυντρόφισας! Έχουν και τα ίδια κροκς! Ταμάμ!

Μαεστρία, θα οργανώσει φιλολογική βραδυά πλάι στο κύμα όπου θα μιλήσει για το βιβλίο, τις χίμμαιρες της και το ελεύθερο κάμπινγκ!

An-Lu είπε...

Ok η Φροσούλα βγήκε διανοούμενη, το άλλο παιδί τη κάνει; Πρήστηκε από τα λουκάνικα και δεν θέλει να βγαίνει φωτογραφίες;!

DonnaBella είπε...

diakopes k to vazeis na diavazei, ma ti travane k auta ta erma ta zwntana..
(where is Lenny? o laos apaitei photo ths latreias!)

enteka είπε...

πωπω, τέλειο!

nanakos είπε...

Shame on you (and you and you and you)!
Κοντεύει να τελειώσει ο Γιούλης! Ο λέννυ φυσικά και είναι στο ειδυλλιακό Γαλαξείδι για τα καθιερωμένα του μπάνια με την γιαγιά και τα κουκουνάρια του. Και είναι εντελώς εναντίον κάθε είδους εξωσχολικού αναγνώσματος πλην των συαστατικών του φαγητού του!

g for george είπε...

Δηλώνω ερωτευμένος με την Φρόσω. Τελεία!