Παρασκευή, Ιουνίου 12, 2009

Tην εβδομάδα που πέρασε

* Το προηγούμενο σαββατοκύριακο, έφερα τον Λέννυ για πρώτη φορά στο καινούριο μου σπίτι. Τα Εξάρχεια γενικά του αρέσουν γιατί είναι μια περιοχή με πολλές γάτες κι έτσι περνάει τις ώρες του ξαπλωμένος κάτω από ένα δένδρο με ανοιχτό το στόμα περιμένοντας κάποια μιά λάθος κίνηση. Μόλις άνοιξα την πόρτα του ασανσέρ, κοντοστάθηκε και μετά με κοίταξε (κάπου εδώ πρέπει να σας πω ότι το ασανσέρ της πολυκατοικίας είναι τόσο τρομακτικά μικρό που μετά βίας χωράει η Τάμτα). Θα μπορούσα να ορκιστώ πως στο βλέμμα του Λέννυ είδα την Queen Latifah να μου λέει "Ain't gonna happen, you fruit!". Moυ γύρισε την πλάτη κι άρχισε ν'ανεβαίνει τα σκαλιά. Δυό μέρες δεν κατάφερα να τον βάλω μέσα. Όταν τον έπιασα αγκαλιά για να τον τραβήξω στο λιλιπούτειο κουτάκι, έκανε μιά χειρονομία που έμοιαζε περισσότερο με χαστούκι και λιγότερο με σπρωξιά. Τα παράτησα και τον άφησα ν' ανεβοκατεβαίνει με τις σκάλες.

** Την προηγούμενη Πέμπτη, είδα τη 'Φαίδρα' του Ρίτσου σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη με την Καραμπέτη. Ήταν τόσο κακό που μου ερχόταν να πάρω την αποχαυνωμένη διπλανή μου και να την πετάξω στη σκηνή. Ήταν επίσης τόσο εκχυδαισμένα γκέι στημένο που ντρεπόσουν να κοιτάς. Στα ατελείωτα 50' της παράστασης μόνο ένα πράγμα σκεφτόμουν "Αχ, καυμένη Καριοφυλιά!"

*** Στις εκλογές δεν πρόλαβα να ψηφίσω: πήγα σινεμά με σκοπό να ψηφίσω στην επιστροφή και ξέχασα να πάρω μαζί την ταυτότητα μου. Και είπα ψέμματα στη γιαγιά που με είχε σταυρώσει να σταυρώσω τον Γιωργάκη. Γι' ανταμοιβή μου είχε φτιάξει διπλή ομελέτα με πατάτες και λουκάνικα. Σσσσσ! It's a secret!

**** Aπό το δημοφιλές συγκρότημα 'Φίλοι για πάντα' έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό ο Λορέντζος κι έχουν απομείνει μόνο τα δυό αδέλφια. Είναι λιγάκι περίεργο αλλά κανονικά δεν θα έπρεπε να μετονομαστούν σε 'Αδέλφια για πάντα'?

***** Η Ζανέτ Καπούγια είναι και ζωγράφος! Σε μια decadent εξαρχιώτικη κουμπότρυπα που τραβήχτηκα την Τετάρτη ανακάλυψα μιά ασυνάρτητη τοιχογραφία που έφερε την υπογραφή της. Δεσμεύομαι τις επόμενες μέρες να πάω και να το φωτογραφίσω. Μιά που το έφερε η κουβέντα, μην μου στέλνετε παρακαλώ άλλα μηνύματα για το cd της Ζανέτας γιατί εκλάπει από το αυτοκίνητο μαζί με το player. Ευχαριστώ!

****** Το απόγευμα θα επιστρέψω δυναμικά στα βασανιστικά χώματα της Σαλαμίνας όπου υπερέτησα το κομμάτι της παραμεθορίου θητείας μου. 11 κιλά είχα πάρει! Νιώθω μιά συγκίνηση που θα ξαναδώ από κοντά την Μπακαουκία - έτσι την έλεγαν, μην με ρωτήσεις. Περισσότερα για την τουρνέ από αύριο.

******* Χάλασε ο θερμοστάτης και έχω ιδρώσει από τις 08:30!

Α μπιεντό!

11 σχόλια:

YO!Reeka's είπε...

όλοι οι χμ τσουπωτοί ιδρώνουν εύκολα
καλό σ-κ :)

ΥΓ γαμάτο αυτό με την τάμτα

kangerlussuaq είπε...

Υποθέτω ότι η Τάμουτα χωράει μόνο όταν το μαλλί είναι ισιωμένο. Αν μπει με αφάνα φαντάζομαι ότι υπάρχει πρόβλημα με το Aufzug Lebensraum (Ζωτικός Χώρος του Ασανσέρ)...

Λεφτεριά στα σιντγιά της Ζανετ Καπούγιας!

(Υ.Γ. πότε είναι η εξεταστική;)

enteka είπε...

τι ωραίο ποστ
καλό σ/κ!

Nanakos είπε...

Το θέμα είναι πως το ασανσέρ είναι ΑΠΙΘΑΝΑ μικρό... αν είχε σωλήνα θα το περνούσες για air condition. Απορώ πως χώρεσε ο κατασκευαστής!

Υγ YRK, είμαι χοντροτσουπωτό και αποφασισμένος να φορέσω speedo φέτος!

Υγ2 Η Τάμουτα χωράει με ίσιο μαλλί αυστηρά! Ούτε καν με κοτσίδα-συντριβάνι.

Υγ3 Για την εξεταστική δεν έχω αποφασίσει ακόμα! Κάτι ψήνεται!

Υγ4 Έντεκα σε κάτι Fridays' πήρε το μάτι μου τ' όνομα σου (το κανονικό). Δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί κάτι μου μύρισε αλλά χάρηκα!

phoinix είπε...

αυτό με το speedo με τρόμαξε.

BLUEPRINTS είπε...

κι εμένα με τρόμαξε λίγο (το speedo that is), όσο για το ασανσέρ που να δεις το δικό μου...
υ.γ.: καλώς μας ήρθες γείτονα...

nanakos είπε...

Αφού δεν κατάφερα να παχύνω και να φορέσω παρεό, θα βάλω speedo.

An-Lu είπε...

Με τόση πολιτιστική τρεχάλα και πχοιότητα, πως να μην ιδρώσεις νέε μου;

enteka είπε...

σε κάτι fridays?? άλλο και τούτο, από πού κι ως πού κλπκλπ

:)_

DOUBTS είπε...

Oyte ki ego psifisa.Perasa Pasxa k Protomagia stin Athina k den ypirxe periptosi na min pao Ispania(xereis esy).Xefyga ligo apo tin elliniki pragmatikotita an kai 4 meres den einai pote arketes gia na xefygeis ap aytin.
Sorry gia ta greeklish alla ta exo synithisei(xereis esy).

Ανώνυμος είπε...

ουφ πολύ χαίρομαι που ο Λέννυ είναι καλά και παίρνει πρωτοβουλίες! Νομίζω πως θέλει να σε κάνει να χάσεις κάνα κιλό (ανεβαίνοντας σκάλες) και να γλυτώσεις το σεισμό. χαχαχα
Elanor