Δευτέρα, Ιουνίου 01, 2009

Το ρομαντικό καλοκαίρι της κυρίας Κορτέση

Προχθές το βράδυ, αφού τελείωσα το skate στο Σύνταγμα με τον Πάτρικ, την Πένυ και τη Φιλιώ, γύρισα σπίτι να δω την αγαπημένη μου εκπομπή. Εκεί εμφανίστηκε η (ακόμα πιο αγαπημένη) κυρία Κορτέση με πάρα πολλά θέματα.
Η κυρία Κορτέση, που λες, διατηρούσε σεισμό με νεαρότερο άνδρα (23 χρονών) τους τελευταίους 5 μήνες. Ζούσαν αγαπημένοι στην οικία της στην Πολιτεία, μαγειρεύοντας, συζητώντας και βλέποντας dvd. Ο νεαρός μιά μέρα παράτησε στα κρύα του λουτρού την κυρία Κορτέση (ετών 38) για μιά 'γριά πενηντάρα'. Στην πορεία αποκαλύφθηκε πως ο νεαρός είχε προβλήματα στύσης - γι' αυτό και δεν είχαν προχωρήσει την σχέση στο απροχωρητήριο. Μετά η κυρία Κορτέση -που έκλαιγε, έκλαιγε και στεναχωριόταν - είπε πως ο νεαρός (σεκιούριτι στο επάγγελμα) τα'φτιαξε με την πενηντάρα για να προσεγγίσει την θετή της κόρη που είναι αληθινή κόρη μιάς κυρίας από το πάνελ της εκπομπής. Όπως καταλαβαίνεις, η συζήτηση οδηγήθηκε σε τέτοιο σημείο ώστε βγήκε η κυρία Βασιλάκη και τραγούδησε το σουξέ της "Που 'σαι αστυνομία?!"
Και σκεφτόμουν μετά: γιατί την κυρία Κορτέση δεν την έχει προσεγγίσει ακόμα το ΛΑ.Ο.Σ! Τα έχει Ο.Λ.Α.
Kαταρχάς, αυτό το μυστηριώδες που σου αφήνει η εμφάνιση της: είναι/δεν είναι/από ποιόν πλανήτη κουτρουβαλιάστηκε?
Γιατί βλέπει τους ανθρώπους γυμνούς? (seriously! έχει χάρισμα λέμε!))
Είναι εκκλησιομανής και το σεξ το αναφέρει μονάχα ως συνουσία ή έρωτα και φυσικά, δεν πρέπει ποτέ να ενοχλούνται οι γείτονες.
Θαυμάζει τον Ανδρέα Ευαγγελόπουλο και τον αποκαλεί 'Άδωνη" γιατί είναι πανέμορφος, καμπυλωτός και το κορμί του θα το ήθελαν όλες οι γυναίκες.
Σεμνή, ταπεινή, καλοχτενισμένη, γλυκόλαλη, πρόσχαρη, μια αληθινή λαίδη!
Ψηφίζω δαγκώτο lady Κορτέση!


υγ.
Τελείωσαμε επιτέλους με την παγωμένη άνοιξη! Εγώ, ο Κέν και η Μπέλλα σας ευχόμαστε καλό μήνα και καλό καλοκαίρι!

9 σχόλια:

georgethebeast είπε...

a panagia mou ti itan touto.....
kalo kavlokairi nanako mou!

Ιφιμέδεια είπε...

Καταραμένη νύστα!!!! το καλύτερο έχασα!

Λατρεύω την κυρία Κορτέση. Είναι θεά!!!!!

nanakos είπε...

Το ξέρω Ιφιμερίδα μου και ήθελα να σου αφιερώσω αυτό το πόστ αλλά μετά έτυχε η φωτογράφιση με τα ζώα κι έπαθα πλήξη.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κεν έχει ένα ύφος, ε, χμ, καλά, αλλά μήπως μπορείτε να με αφήσετε τώρα; που το κάνει πολύ γλυκό το καημένο το ζουληγμένο

Loucretia είπε...

ο Λεννυ ειδε την προδοσια σου;;;;;

Υ.Γ.μηπως να φτιαχναμε το δικο μας "Κατι Ψηνεται"; μου μπηκε διαστροφικη ιδεα και μας φανταστηκα γυρω απο ενα τραπεζι να ανταλλασουμε "Παριζιανικα", να πεταμε στο πατωμα τορτελινια για να γλυστραει η οικοδεσποινα την ωρα που σερβιρει κι αλλα παρομοια που διδαχθηκαμε επι σειρα ετων στην Νανακειο Ακαδημια :-ΡΡ

Tanila είπε...

Δύο πράγματα έχω να πω:
-Τα ύστερα του κόσμου!
-Σιγά μην είναι 38 αυτή! 38 χωρίς τους χειμώνες και τα καλοκαίρια!

Σε ποιό κανάλη βλέπεις τέτοια πράγματα;
Αντί να βλέπεις αηδίες στη τιβί, να έρθεις στο δημαρχείο να μου χορέψεις μπάλο.

tsok είπε...

δασκαλε, αυτό είναι σούπερsosάρα, ναι;

nanakos είπε...

Λουκ, αυτή είναι η ωραιότερη ιδέα που άκουσα τα τελευταία 40'' και την υποστηρίζω 2%. Let's do it! Και τη γιαγιά θα τη ντύσω μπάτλερ/μπάτγκιρλ!

Ανώνυμος είπε...

成人圖片,視訊美女,a片,遊戲基地,85cc免費影城,AV,史萊姆好玩遊戲,080視訊聊天室,遊戲,成人圖片,尋夢園聊天室,aio,a383,A片,情色a片,色情小說,我的遊戲口袋,色情影片,美女,嘟嘟成人網,成人影片,免費A片,免費成人影片,色情影片,6k聊天室,aio交友愛情館,情色a片,微風論壇,色情小說,免費成人影片,成人電影,成人文學,情色文學,A片下載,成人圖片區,sogo論壇,AV女優,色情漫畫,手機遊戲,微風論壇,視訊聊天,豆豆聊天室,好玩遊戲區,色情遊戲,ut聊天室,aio交友愛情館,A片下載,成人,85cc免費影片,美女寫真,美女寫真,色情,成人圖片,色色網,情趣用品,AV女優,免費遊戲,成人,成人圖片區,遊戲區