Τρίτη, Φεβρουαρίου 10, 2009

Το τέλος μιάς σχέσης ή Ο βασιλιάς πέθανε! Ζήτω ο βασιλιάς!

Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που πρωτοσυναντηθήκαμε. Κεραυνοβόλος ήταν. Ήσουν ό,τι πιο όμορφο είχα συναντήσει. Όχι μόνο εξωτερικά. Οι χάρες σου, τα σχεδόν ανύπαρκτα ψεγάδια σου, οι απίθανες δεξιότητες σου, η καθαρή σου όψη.
Οι υπέροχες στιγμές μας: το σπίτι αγκαλιά στον καναπέ, χαζολογώντας στη δουλειά, οι διακοπές μας, τα ταξίδια μας, η ξενοιασιά στους δρόμους και στα ελεύθερα παγκάκια.
Τους τελευταίους όμως μήνες διαλυθήκαμε. Διαλύθηκες. Σιγά σιγά. Σε γέμισα μ' ένα σωρό άχρηστα πράγματα που δεν χρειαζόσουν και δεν χρειαζόμουν. Ένα σωρό προβληματικά φορτία που αντικατέστησαν την ήρεμη και καθησυχαστική σιωπή σου μ' ένα παραπονεμένο βουητό. Τον θόρυβο που κάνουν οι σχέσεις πριν φτάσουν στο οριστικό τέλος τους.
Τους τελευταίους μήνες με απομάκρυνες απ' ό,τι αγαπούσα. Απ' ό,τι απολάμβανα: τους φίλους, τις μουσικές, τις ταινίες ακόμα και από το ίδιο μου το μπλόγκ. Με γέμιζες απογοήτευση και οίκτο κάθε φορά που σε αντίκρυζα γιατί καταλάβαινα πως είχαμε φτάσει στο τέλος μας. Ήταν απλά θέμα χρόνου να το παραδεχτούμε.
Χτες πήρα τη μεγάλη απόφαση κι αποφάσισα: τέλος. Ως εδώ. Αν συνεχίζαμε δεν θα έμενε τίποτε όμορφο να θυμόμαστε. Μόνο η θλιμμένη σου όψη. Ήσουν ένας αληθινά υπέροχος σύντροφος. Αλλά ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας.



Κι επειδή ξέρω πως με αγαπάς και θέλεις να είμαι ευτυχισμένος, είμαι στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσω πως ο νέος μου αγαπημένος σου μοιάζει πολύ. Μόνο που είναι πιο γυαλιστερός, πιο γρήγορος και μπορεί να θυμάται πολλά, πολλά περισσότερα απ' όσα εσύ. Α! Και με αφήνει να μπαίνω στο μπλόγκ μου! I love you... goodbye!



18 σχόλια:

philos είπε...

Δεν εχεις αναρωτηθεί τι να κάνει τώρα ο πρώτος σου?
ή τον έχεις ξεχάσει παντελώς αχάριστε?!?

:)))

nanakos είπε...

Toν έκανα πάσα στον μπαμπά μου! Sick or what??!!

Ανώνυμος είπε...

αγαπημενε μου νανακο,
το εχοθμε ξαναπει"ολα τα δυνατα πραγματα στη ζωη διαρκουν 3 ημερες".
vassilis

BLUEPRINTS είπε...

τουλάχιστον δεν τον έστειλες για ανακύκλωση (ή τον περιμένει χειρότερη μοίρα στον πατέρα;), με 'γειες λοιπόν

fevis είπε...

Αααα... Tο computer εννοούσες....:-))))

Ανώνυμος είπε...

α στο διάλο ρε χαζέ, σε πήρα σοβαρά στην αρχή και στενοχωρέθηκα... Ουφ! Μας χρωστάς ένα πόστ το λιγότερο *ξελιγωτικό* μετά απ' αυτή τη λαχτάρα (σαν τη ζάχαρη που μας δίνανε μετά το πέσιμο, ακόμα έχω το καθησυχαστικό κριτς πάνω στα δόντια - μου το είπε κι ο οδοντογιατρός).
Άντε, άντε, με γεια το νέο μηχάνημα τέλος πάντων. Καλά γραψίματα.
Tess

enteka είπε...

με γεια!
(sick or what!)

Ανώνυμος είπε...

Γκρίζα διαφήμιση!Γκρίζα διαφήμιση!:Ρ

Ανώνυμος είπε...

Με γεια, αλλά μην αρχίσεις πάλι το φόρτωμα με σαβούρα, γιατί δε θα αργήσει να σε προδώσει κι αυτός!

k1 είπε...

Κάθε τέλος κι αρχή. Γιατί ακούγεσαι ήδη ανακουφισμένος?

Tanila είπε...

"Α! Και με αφήνει να μπαίνω στο μπλόγκ μου!"









Φτου γαμώτο!

Γιουτζίν είπε...

Α να χαθείς βρε νανάκιε!

Δεν ντρέπεσαι;;;;

nanakos είπε...

To τρομερό είναι πως κατάφερα μετά από μήνες να μπω στα μπλόγκς σας και τα μπλόγκς που αγαπάω και τα περισσότερα υπολειτουργούν ή έχουν κλείσει. Η δε Fevis το ξαναξαναξαναξαναέκλεισε! Μία ανάρτηση διάβασα και ήταν η τελευταία! Damn it!

snikolas είπε...

Να το μετρήσω σαν ένα ακόμη ημερολόγιο χωρισμένων; :)

sikia είπε...

Εγώ έχω μια απορία-στην πρώτη φωτό τι είναι στο background? Νιπτήρες και μηχανήματα? Μικροβιολογικό εργαστήριο? Τι? Τι? Τι?

nanakos είπε...

Είναι το μικρό μου dungeon αγαπημένη μου Συκιά από το Συκιάγο!

Ανώνυμος είπε...

Καλά χάζεψες βρε;;; Άφησες ένα Sony Vaio για άλλο Sony Vaio; Μετά ζητάς αλλαγές στη ζωή σου! Πως να τις έχεις αφού συνέχεια πέφτεις στα ίδια σκ@τ@ μου λες;;; Ασφάλεια πυρός & ατυχήματος έκανες; Πάρε ένα Acer, Dell ή κάτι άλλο τέλος πάντων.

Και στο δικό μας φόρουμ, ο Γιαννάκης την έκανε και μοιάζει εγκαταλελειμένο το τσαμένο. :(

Σουσουράδα είπε...

Αγαπητέ Νανάκο, έχουμε τον ίδιο σύντροφο και θα ήθελα να σε προειδοποιήσω ότι δεν έχει γιατρό στην Ελλάδα για το συγκεκριμένο, που σημαίνει ότι εάν σου αρρωστησει (όπως ο άχρηστος δικός μου μια εβδομάδα μετά την αγορά του) θα πρέπει να τον στείλεις στο Βέλγιο όπου θα στον επιστρέψουν 2 μήνες μετά και θα κλαις επιπλέον 820ευρώ για τη βόλτα...
Μακάρι να μου τα έλεγε κι εμένα κάποιος πριν προχωρήσω σε δέσμευση...