Κυριακή, Φεβρουαρίου 01, 2009

Η πρώτη του δεύτερου


Τον Φεβρουάριο θα έχει πολύ κρύο. Μπορεί να έχει και χιόνια. Μπορεί και όχι. Δυστυχώς, ο μήνας αυτός σέρνει μαζί τις Απόκριες και όλους τους λιλιπούτειους και μη τρελλούς καρναβαλιστές. Και τον Άγιο Βαλεντίνο που θα γεμίσει τα μάτια μας με όλες τις μπανάλ αποχρώσεις του κόκκινου και την εκνευριστική ερώτηση "μα θα φας πίτσα στην γιορτή των ερωτευμένων?". Είναι και τα Όσκαρ στο τέλος του μήνα αλλά δεν με πολυνοιάζουν γιατί η αγαπημένη μου ταινία για φέτος, το "Μπέβερλυ Χιλς Τσιουάουα, αποκλείστηκε απ' όλες τις μεγάλες κατηγορίες.
Το ωραιότερο πράγμα όμως με τον Φεβρουάριο είναι πως ακόμα κι αν κρύο, ακόμα κι αν σου φέρει θλίψη κάποιες στιγμές, αν είσαι αληθινά προσεκτικός ένα βράδυ θα μείνεις για μερικά δευτερόλεπτα ακίνητος και θ' ακούσεις την άνοιξη να έρχεται.
Είχα κι άλλα τέτοια βαθυστόχαστα να γράψω για την άνοιξη που ανθίζουν τα λελούδια αλλά μ' έπιασε μια ακατανίκητη πλήξη και πάω να φτιάξω καφέ. Μπορεί να φταίει και το ότι πέρασε από μπροστά μου μιά αληθινή κοντή. Kαλό μήνα!

υγ. Δεν είναι απίθανες οι τουλίπες που ψώνισα το Σάββατο? Ο Δημήτρης λέει πως ψηλώνουν. I seriously doubt it.

12 σχόλια:

snikolas είπε...

Καλό μήνα master jedi.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, Νανακο μου...καλό μας μήνα!

George Tsitiridis είπε...

καλο μήνα να έχουμε και καλά όσκαρ...
οχι νυσταλέα..

BLUEPRINTS είπε...

καλό μήνα (και τέλος χειμώνα) - ψηλώνουν οι τουλίπες;

Tanila είπε...

Της θειάς σου της Μερόπης ρε
Άκου εκεί μια αληθινή κοντή.
ΕΓΩ είμαι η μόνη αληθινή κοντή.

Ανώνυμος είπε...

αγαπημενε μου νανακο,
μηνας διακοπων ο Φεβρουαριος
vassilis

Ανώνυμος είπε...

"Ναι, Νανακο μου...καλό μας μήνα!" όπως λέει και η ΜΠΟΥΜΠΟΥ. Όσο για το θέμα του ύψους, θα'λεγα να προσέξεις γιατί δεν είσαι τόσοοο ψηλός όσο φαντάζεσαι. :)

Ανώνυμος είπε...

Επίσης, οι τουλίπες μπορεί να μεγαλώσουν εάν τις φωτογραφήσεις από συγκεκριμένη γωνία και θέση. Αυτό φαντάζομαι ήθελε να σου πει ο αξιολάτρευτος φίλος σου και συ αμέσως τον αμφισβήτησες! τσ τσ τσ ντροπή σου!

Αρκούρης είπε...

πολύ όμορφο αυτό που λες για την άνοιξη. Αλλά οι τουλίπες ακόμα πιο όμορφες! Να τις χαίρεσαι!

Ανώνυμος είπε...

www.arelis.gr
περιεχει ερωτονομικον με τις πιο ζουμερες γκει ιστοριες

G...P... είπε...

Αυτος ο μηνας που αν και λειψος εχει απο ολα, ειναι το τελευταιο σκαλοπατι πριν την ανοιξη, ελπιζω να περασει γρηγορα και ευχαριστα για ολους

Ανώνυμος είπε...

微風,hilive,美女遊戲,美女寫真,嘟嘟成人網,色情影片,色色網,伊莉論壇,史萊姆好玩遊戲,情趣用品,伊莉討論區,a383,成人貼圖,hi5 tv,情色網,a片,色情網站,a片,玩美女人,遊戲區,成人小說,成人交友網,成人貼圖,plus論壇,貼圖,成人圖片,情色論壇,a383,言情小說,做愛,校園正妹牆,a片,免費小遊戲,情色遊戲,18成人,色情小說,成人小說,A片,性愛,情色遊戲,情趣用品,成人影片,免費A片,尋夢園聊天室,麗的色遊戲,好玩遊戲區,aio交友愛情館,自拍,台灣論壇,伊莉討論區,h漫,免費小遊戲,自拍,線上遊戲,視訊交友,色遊戲,嘟嘟成人網,寄情築園小遊戲,情色小說,做愛