Τετάρτη, Ιανουαρίου 28, 2009

Aπροειδοποίητο διαγώνισμα κουλεμανσόν (γιατί πολύ λάσπα αφήσαμε τα λουριά!)


Διάβασα χτες στο yupi.gr πως ο Χάρης Σιανίδης βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο (κρατήσου!)... της Σίλβια Παπαδάκη. Η προειδοποίηση πήγαινε στο άρθρο! "Ο Χάρης και η Σίλβια είναι λίγο καιρό μαζί και δηλώνουν ζευγάρι - και μάλιστα πολύ ερωτευμένο" γράφει ο δημοσιογράφος με το πετυχημένο χιούμορ.
Εσείς καλείστε να δώσετε στο ευτυχές ζεύγος ιδέες για τη δημοσίευση της αναγγελίας γάμου σε εφημερίδα της επιλογής σας.
Καλή επιτυχία!

υγ Και στα δικά σας!

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Αποχαιρετάμε σήμερα στην εκκλησία του Αγίου Βαλεντίνου, την αγαπημένη μας κόρη/αδελφή / ξαδέλφη/ ανιψιά/ κουμπάρα Σίλβια (i.e. Καλλιόπη). Σεμνά, ταπεινά και σικάτα."

fevis είπε...

Ο Χαράλαμπος (Χάρης) Σιανίδης του Αγησιλάου και της Καλιόπης το γένος Βισβίκου κάτοικος όπου πάρτυ και χαρά η Βασίλω πρώτη και η Σουρμελή (Σύλβια) Παπαδάκη του Παυσανία και της Ποτούλας το γένος Πετροβασίλη κάτοικος πασαρέλας και κορδέλας γωνία, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στον ναό Αγίων Πάντων, μεγάλη η χάρη τους. Για το after party ερίζουν το Island και το Villa Mercedes με αμφίρροπα μέχρι στιγμής προγνωστικά ενώ λίστα γάμου έχει ανοίξει ήδη στου Χυτήρογλου με έμφαση στα υφάσματα για μπουτονιέρες και στα λαμέ που τόσο αγαπά το ζευγάρι. Τα νυφικά θα ράψει ο Βασίλειος Κωστέτσος με την βοήθεια του Κολούμπο και φυσικά, της Stirella...

fevis είπε...

υ.γ. Η αναγγελία θα δημοσιευθεί φυσικά στην Espresso.

nanakos είπε...

Oh Fvs!! You've done your homework! Φαντάζομαι βέβαια να καταλαβαίνεις πως αν τα ονόματα των γονιών είναι αληθινά, μπορεί να σου γυρίσει (παγιετέ) μπούμερανγκ!

kangerlussuaq είπε...

Ο Θεοχάρης Σιανίδης του Τζίμη και της Καρλότας εκ Σαμψούντος και νυν κάτοικος Αλίμου

και η Σύλβια (Ελεούσα) Παπαδάκη, του Σήφη και της Αρετούσας, το γένος Ζουμπουρλοβυζάκη, εκ Ζωνιανών, νυν κάτοικος μεσημεριανάδικων και πλέιμπόϊ,

Αναγγέλουν το γάμο τους, που θα τελεστεί την 26η Μαρτίου 2009, στην Αίθουσα Βασιλείας των Μαρτύρων της Βεραμάν Παγόδας της Ανατέλλουσας Καμμένης Λαγάνας, (Λεωφόρος Μεσημεριανάδικων 37, Ταύρος).

Κουμπάροι μας: η Savina Bastaj (Σάσα Μπάστα) και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Λίστα Γάμου: Lak Fashion by Lakis Gavalas

Μετά την τέλεση του μυστηρίου, σας περιμένουμε στο Στούντιο του Αλ. Τσαντήρι Νιουζ για ξέφρενο γλέντι.

Tanila είπε...

Αααααβίαστα αβάδιστα ααβόρα ο Χαράλαμπος Μπουτονιέρης (το Σιανίδης είναι καλλιτεχνικό)και η Αργυρούλα Παπαδάκη θα εορτάσουν τον πλατωνικό τους έρωτα με έναν λευκό γάμο στην εκκλησία του Οσίου Παταπίου Κωλοπετεινίτσας επειδή εκεί έχουνε τάξει οι γονείς του το γαμπρό όταν γεννήθηκε, γιατί ήταν καχεκτικός και φιλάσθενος. Οι καλεσμένοι παρακαλούνται να φορούν μπουτονιέρες και αντί για δώρα, τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς στην Ένωση Φίλων Κορκόδειλα του Αμμαζονίου.

*πηγή "Τα νέα του Ψαροντούφεκου"

Α, μπα? είπε...

επειδή αποκλείεται να ξεπεράσω τις αναγγελίες των προηγούμενων, αφήνω την πραγματικότητα να μιλήσει. Δήλωση Σίλβιας στο Playboy:

Έχεις χορέψει ποτέ αισθησιακά για κάποιον άντρα;
«Ναι, πέρυσι στη Μύκονο. Είχα πιει κι ένα ποτάκι και το έκανα. Είναι, νομίζω, πολύ ωραίο για έναν άντρα».

Χρειάστηκε ποτάκι το πουλάκι μου! τι ευαίσθητο που είναι!

Ανώνυμος είπε...

Χάρης αγάπησε Σίλβια. Σίλβια κλείδωσε αιδοίο. Χάρης διακόσμησε αιδοίο Σίλβιας με μπουτονιέρα. Kαι μετά από αυτά ... Ρύζι μακρύκοκο τρία άλφα. Εκκλησία της Καμπάλα, στις 30 του Φλεβάρη. Οι μελόνυμφοι (σ.σ. με ένα λ), οι ευτυχείς γονείς αυτών, οι φίλες και οι φίλες του κόσμου όλου. Τα έξοδα της τελετής θα διατεθούν από το δελτίο ειδήσεων του Star.

georgethebeast είπε...

come and join us to our party...
@25th of march the day that greece sai no to the germans we sianidis and papadaki(not the morning guy)we r going to get married or something like that....
we hope that all of our frienour friends will come and dress in green electric and a flower on their head....the wedding will take place @ the steps of hilton and the after party @ the famous club kazarma...
ps.we do have a weeding list @emporio video...
thanks in advance


stin daily mail

nanakos είπε...

George, νομίζω πως θα ήταν πολύ καλύτερο αν το είχες γράψει στα ελληνικά και το έβαζες μετά στο σιστραν!

georgethebeast είπε...

mou tin les????
mou tin les?????????
tha timoritheis vanafsa!!!
tha vgalo kartes me tin dieythinsi sou kai tha tin dino se pellatisses!!!!

€lisavet είπε...

Xaris + Sylvia = L.F.E & με τις ευλογίες του Saint Valentine στεφανώνονται at Mykonoς στις 14.2, ώρα εννέα το πρωί, με κουμπάρους τον fashionista Γιάννη Γαλάτη, τον Peter τον πελαργό & την Πετρούλα που μόλις τελείωσε! Dress code: Μπουτονιέρες all over! Cu there! Don't miss it!

€lisavet είπε...

Πάντως Ο Χάρης στην προσπάθεια του να μην θίξει και να μην προσβάλλει την κυρία που έχει πλάι του, ισχυρίστηκε ότι διατηρούν ακόμη πλατωνικές σχέσεις...


Δεν τα τρώμε αυτά κ. Σιανίδη!

tsok είπε...

Ήταν ένα κορίτσι - ήτανε κι ένα αγόρι..
ήτανε καλοκαίρι - χωρίς ξαπλώστρα στην Ψαρού
τι να' κανε το κορίτσι - τι να' κανε και τ'αγόρι
μοιράστηκαν σαιζλόνγκ - και φρέντο με νουνού
(παρλάτα τώρα)
Ο Χαράλαμπος Σιανίδης του Βρασίδα και της Ελπινίκης και η Σύρμω (Σύλβια) Παπαδάκη του Ιωνάθαν και της Ρωμαλέας θα ενώσουν τις τύχες, τις γκαρντα-ρόμπες, τα καλλυντικά και τις συλλογές τους από extensions, fake νύχια και μποά σε τελετή που θα διεξαχθεί στο πριβέ εκκλησάκι της φίλης του ζευγαριού και κουμπάρας Αγγελικής (Άντζελας) Δημητριού στην υπερπολυτελή βίλα της με θέα τον Ατλαντικό.
Το μυστήριο θα τελεστεί χοροστατούντος του άρτι αποφυλακισθέντος και φίλου του ζευγαριού Αρχιμανδρίτου Ιάκωβου Γιοσάκη. Αντί στεφάνων το ζευγάρι παρακαλεί τους καλεσμένους να καταθέσουν πανέρια στον Τσαλίκη και το Βέρτη. Για τη λίστα γάμου απευθυνθείτε στην Pannini (καθότι λείπουν από το μέλλοντα γαμπρό μερικά αυτοκόλλητα "τόλμη και γοητεία" - ειδικά δε αυτό το καρασπάνιο με την καρολάιν και το θορν) και το γραφείου του κ. Φουστάνου, όπου η μέλλουσα νύφη έχει παραγγείλει την επόμενη πλαστική της.
Η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί live στο πλατώ της εκπομπής σούπερ σταρ, με πολύ τραγούδι, κέφι και χορό από την Έφη Θώδη, τη Μπριζολέ και Ινδιάνους ιθαγενείς που γνώρισε και αγάπησε ο μέλλων γαμπρός στον ταξίδι του στον Αμαζόνιο.

Ανώνυμος είπε...

To "γιατί πολύ λάσπα αφήσαμε τα λουριά!" ειναι κορυφαιο !χαχαχα

nanakos είπε...

Tsok, στο τραγουδάκι σου δεν θα ταίριαζε καλύτερα ο στίχος "με φρέντο και μαϊμού"? Μιά πρόταση κάνω!

Tanila είπε...

Κατάλαβα, πάλι τον πούλο θα πάρω από βαθμολογία.
(σε άλλους - φέβις, γιώργος- έκανες και σχολιακια)
Να σε καλέσω ως επίσημο συνοδό μου στο γάμο ή θα λειτουργήσει αντίστροφα και επιβαρυντικά;

nanakos είπε...

Nα με καλέσεις και θα θριαμβεύσεις στις εξετάσεις!!! Θα πάμε και στο τραπέζι???

Tanila είπε...

Tρρρρρρρρελλάθηκες;
Θα το θέσω έτσι: αν έπρεπε υποχρεωτικά να επιλέξω το ένα απο τα 2, ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση να χάναμε το τραπέζι!

Loucretia είπε...

α, δε προκαμω, δε προκαμω, εχω να προετοιμαστω ψυχολογικα για τον τελικο του Χ-FACTOR :-ΡΡΡΡ

nanakos είπε...

Ντανίλα, count me in!!!

Loucretia, εισαι μουτσάτσος τιποτένια!

tsok είπε...

Επειδή είμαι λαϊκή καλλιτέχνις (να' ουμ), οι στίχοι μου λειτουργούν όπως τα δημοτικά, δηλ. εμπλουτίζονται από στόμα σε στόμα και δημιουργούνται διάφορες παραλλαγές. Συνελοντ' ειπείν μαϊμού θες αγόρι μου, μαϊμου! Χαλνάω εγώ χατίρι στον οικοδεσπότα...

kangerlussuaq είπε...

Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πως ο συντάξας το άρθρο έχει κάνει λάθος. Προφανώς εννοεί τη SILVIA NIGHT, τη διάσημη υποψήφια διδάκτορα του Κουλεμανσόν από τη μακρινή και χρεωκοπημένη Ισλανδία.

Αν το σκεφτείτε, του ταιριάζει και στυλιστικά, είναι φιλελληνίς, σεμνή, λιτή και απέριττη, όπως ο Θεοχάρης μας δηλαδή...
http://www.youtube.com/watch?v=NVdf7KrevF0&feature=related

g for george είπε...

Θε' μου, έχει υπόψιν του πόσο σουρεάλ ακούγεται αυτή η είδηση;

Μα έχει υπόψιν του ΠΟΣΟ;

Ανώνυμος είπε...

αγαπημενε μου νανακο,
ζητω:
α. παραταση του τεστ για μια μερα(αν αναλογιστεις οτι χθες που το ανακοινωσες εγω ταξιδευα στη θεσ/νικη),
β. να απαντησω μεσω mail γιατι απο εδω είναι αδυνατον!
ευχαριστω
vassilis

Dastardly Kinkajou είπε...

Πάντως η τελετή θα γίνει οπωσδήποτε στο ξωκκλήσι του Yves Saint Laurent, απανταχού προστάτη για μοδίστρες, ράφτρες, κορδελιάστρες και φασονίστες!

Ανώνυμος είπε...

Καλά,ευτυχώς που το έγραψες εδώ,οπότε είχα γνώση και μπόρεσα να παρακολουθήσω τη συνέχεια επί της τιβι:τον πέτυχα να δηλώνει αγκαλιάζοντας μια ξανθιά Σύλβια:"δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον,μπορεί να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας.Προς το παρόν πάντως,είμαστε μόνο φίλοι".

ντοϊοϊονγκ

Aurelia aurita

Ανώνυμος είπε...

Πάλι εκπρόθεσμη βγήκα...αχ..
Δεν πειράζει θα πάρω μέρος στην Ψηφοφορία για το νικητή του διαγωνισμού.

Ψηφίζω 1ον τον tsok (άπαιχτος!) & φρέντο με νουνού μοιράζεσαι όχι τη μαϊμού! lol lol lol

2ος, ο Ανώνυμος με το ρύζι 3άλφα. Φαίνεται ο άνθρωπος που ξέρει από μαγειρική & καλό φαγητό, πως να το κάνουμε;;;

kangerlussuaq είπε...

Μα πού είναι τα αποτελέσματα; Η μαμά μου ανησυχεί για την πρόοδο μου και θέλει να περάσει από τη Σχολή για να πάρει τον έλεγχό μου. Πότε είναι η συνάντηση με τους κηδεμόνες;