Παρασκευή, Ιανουαρίου 09, 2009

Ανασχηματισμός εδώ και τώρα!

Τον τελευταίο καιρό ζω ένα νέο εσωτερικό μπαράζ στεναχώριας και τύψεων.
Ένα βράδυ είδα στον ύπνο μου τις Pussycat Dolls - αν δεν τις ξέρεις είναι μερικές πρώην στρίπερ που χοροπηδούν και τραγουδάνε νεγκλιζέ. Τις είδα, που λες, να είναι στουμπηγμένες σ' ένα αποθηκάκι με σκούπες κι απορρυπαντικά και βυσσοδομούσαν δαιμονισμένα εναντίον της αρχιστρίπερ (και leader του γκρούπ) Νικόλ. Άνοιξα την πόρτα, μπήκα, με κοίταξαν (ευτυχώς που φορούσα μαγιό και τιράντες και δεν μου έπεσαν τα μούτρα) έκλεισα διακριτικά την πόρτα κι έφυγα. Στο διάδρομο πέτυχα τη Νικόλ, που δεν ήταν η Νικόλ αλλά η Καίτη Ντάλη, η οποία καθόταν μόνη της σ' ένα σκαλοπάτι και μασούσε τσίχλα. Με κοίταξε πολύ υποτιμητικά κι όπως περνούσα μου 'δωσε μιά στο καλάμι με την μπαλαρίνα της που, περιέργως, ήταν ιδιαίτερα αιχμηρή. Ξύπνησα μ' έναν δυνατό πόνο στον αγκώνα.


Ξαγρύπνησα κοιτώντας το ταβάνι. Σκεφτόμουν πώς θα πρέπει να αισθάνονται οι καϋμένες Κίμπερλι, Μέλοντι, Άσλι, Τζέσικα, Κάρμιτ, Θόρτον και η (αρχικαϋμένη) Κάγια που δεν τις ξέρει ούτε ο μάνατζερ τους ενώ τη Νικόλ την αναγνωρίζει κάθε 14χρονος που αγοράζει μανιωδώς πορνοπεριοδικά. Ως εκ τούτου, ένα σωρό ερωτήματα προκύπτουν:
Τί έχει αυτή που βγαίνει γκρο πλαν σε όλα τα βίντεο και όλα τα εξώφυλλα?
Γιατί να εμφανίζεται παντού η Νικόλ σαν τον παγωμένο κώλο και να μιλά επί παντός επί(κυρίως)στητού?
Γιατί να μπαινοβγαίνουν άλλα κορίτσια στο γκρούπ σύμφωνα με τα κέφια της?
Δεν γδύνονται οι άλλες το ίδιο καλά? Δεν τραγουδούν οι άλλες το ίδιο κακά?
Γιατί να συστήνεται λέγοντας "Είμαι η Νικολίτσα κι από εδώ το αντουράζ μου!"?
Αφού είναι ανίκανη κι ασκημομούρα επειδή την είπαν μιά στιγμή αρχηγό πρέπει να την λουστούν μέχρι τα (κοντινά) γεράματα της?
Τις λυπάμαι πολύ τις Pussycat Dolls κι όποτε τις βλέπω πλέον με πιάνει μιά στεναχώρια. Η Νικόλ παίρνει όλα τα εύσημα (αλλά και τις μούτζες) χωρίς ν'αφήνει καμιά άλλη να ξεχωρίσει. Αυτή είναι το συγκρότημα και όλες οι άλλες βοηθητικές ρόδες χωρίς ονοματεπώνυμο. Κι εκεί που νομίζεις πως βούλιαξαν, δεν θα ξαναεμφανιστούν και γλιτώσαμε οριστικά από τα στρίνγκ τους, φέρνουν καινούρια μέλη και υπόσχονται νέες συγκινήσεις. Αλλά η Νικόλ στο θρόνο της.
Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Όσα εξτένσιονς κι αν κουβαλάει.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αγαπημενε μου νανακο,
ποια ειναι αυτη? που ζω εγω και δεν τη ξέρω? σε τι κοσμο γερνάω?
ολο αναπάντητα ερωτηματα ειμαι!!!!!
σώσε με
vassilis

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαμαράς λέτε να κάνει κάτι; Για τους άλλους μια από τα ίδια & χειρότερα θα'λεγα. :(

όντως το ψάρι βρωμάει και πολύ, μάλιστα!

georgethebeast είπε...

ma na min jerei o allos tis pussycatt dolls???
aisxos ntropi!!!!
apo avrio jekinas na vlepeis to keeping up with the cardeshians kai meta entatika mathimata me oti exei sxesi me ryan seacrest!!!!
kai esi edo methavrio jekina american idol!!!!
kathesai kai asxoleisai me tis allages sto group???
afou apato tha paei!!!
pali!!!!

another είπε...

αχ κι εγω την σιχαινομαι αυτην ρε.ειναι σπαστικια και αφωνη.οχι πως οι αλλες εχουν και καμια τρελη φωνη, αλλα ειναι μαλακια αυτο που φαινεται μονο η γκαγκανω.
τουλαχιστον εχουν ενα-δυο καυλιαρικα τραγουδακια και σωζεται η κατασταση.

Dastardly Kinkajou είπε...

στο ενσταντανέ η Νικώλ τραγουδάει το "αχ κουνελάκι" σε κοινό πεντάχρονων και οι άλλες οι πρίμες μπαλερίνες των Ψωλσόι δείχνουν τις τρύπες που τρυπάει το κουνελάκι για αδιάσειστη απόδειξη....

fevis είπε...

Νανάκο μου Καλή χρονιά σου εύχομαι!!!! Με υγεία, με χαμόγελο, με χιούμορ, με τύχη, με έρωτα, με λεφτά και με ότι άλλο επιθυμείς!!!! Φιλιά...

Ανώνυμος είπε...

Καλά μας δουλεύετε; Υπάρχει έστω κι ένας από σας που δεν θα'θελε να τον βάλουν κάτω οι Γατούλες και να τον ξεσκίσουν;;;

αχ, σε τι κόσμο ζω Θεέ μου! :(