Παρασκευή, Αυγούστου 29, 2008

H συνομωσία του σφραγισμένου αιδοίου

Αυτό που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση φέτος το καλοκαίρι, ήταν οι γυναίκες - και είμαι βέβαιος πως μετά από αυτή τη δήλωση, έχω την απόλυτη προσοχή σου. Άκου να δεις τί (παρατήρησα πως) συμβαίνει:
Όπως έχουμε ξαναπεί, το θέμα του φετινού καλοκαιριού ήταν "το ωραιότερο καρότσι του κόσμου είσαι εσύ!". Καρότσια, καρότσια, καρότσια. Και όπου δεν έβλεπες καρότσια, έπεφτες πάνω σε μια φουσκωμένη κοιλίτσα. Όλα αυτά είναι πολύ ωραία και φυσιολογικά και υπέροχα.
Όσο περνούσαν όμως οι μέρες άρχισε να φαίνεται πως μιά περίεργη συνομωσία είχε στηθεί ανάμεσα σε όλες τις μέλλουσες και μη μαμάδες: σεξουαλικό εμπάργκο!
Με την αγωνιστική λεζάντα "τώρα είμαι μάνα!" οι νέες μαμάδες φαίνεται πως αποφάσισαν ότι η δουλειά του συζύγου έχει τελειώσει και αν σκεφτεί να απλώσει το ξερό του θα βρεθεί σε μηδενικό χρόνο να μαζεύει τα κρόσια του από την κιμαδομηχανή.
Σύμφωνα με τους ειδικούς (στο ρόλο του ειδικού οι νέοι μπαμπάδες που, αρχικά, δείχνουν απίθανη υπομονή) οι γυναίκες μετά τη γέννα περνούν μια περίεργη ψυχολογική φάση και δεν θέλουν κανενός είδους μπαντανό. Ένας άλλος βέβαια δήλωσε πως η 'περίεργη' αυτή φάση στη περίπτωση της γυναίκας του κράτησε 4 χρόνια. Όταν, βέβαια, η γυναίκα του ξαναθυμήθηκε το σεξ αυτός είχε ήδη πηδήξει όλα τα ζώδια των ηλικιών 21-26 και δεν είχε καμία διάθεση -ούτε καν τοην φιλοτιμία του συζυγικού καθήκοντος- να τριφτεί με την κυρά του που μετά από 4 χρόνια ανομβρίας είχε βάλει τη δική της σημαιούλα στο Έβερεστ της υστερίας. Λογικό μου φαίνεται. Γιατί όταν βρίσκεσαι με μιά ψησταριά με μεγάλη παρέα και η γυναίκα σου δηλώνει (με τη βροντερή φωνή της): "Εγώ δεν ήθελα να φάω σπληνάντερο. Ήθελα να με πάει κάπου ο άνδρας μου να με γαμήσει!", με τί καρδιά θα την χουφτώσεις μετά?!
Επιστρέφοντας στην Αθήνα, έτυχε να συναντήσω άλλους δύο συζύγους που αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα. Στον έναν δε από αυτούς, η γυναίκα του δήλωσε μερικούς μήνες μετά τη γέννα: "Γι' αυτό που σε ήθελα, την έκανες τη δουλειά σου!".
Κατά πως φαίνεται, με τη μητρότητα πολλές γυναίκες φαίνεται πως ξεχνάνε ή απαρνιούνται τη φυσιολογική ανάγκη για σεξ. Το ότι αυτό τις κάνει πιο νευρωτικές από τη Σάμμι Τζο, δεν τις αφορά. Το ότι οι περισσότεροι άνδρες τις βλέπουν και νομίζουν πως βλέπουν τον δεσμοφύλακα κάποιας αγροτικής φυλακής, ούτε αυτό τις αφορά. Και μετά? Τι γίνεται μετά?
Όπως είπε ο Σώτος: "Όταν ξεπεταχτεί το παδί κι αρχίσει να τις κάνει στη μπάντα γιατί θα έχει φίλους και δική του ζωή, θυμούνται πως έχουνε μπατζάϊνα. Αλλά τότε ο άντρας θα έχει σπιτώσει τη μικρούλα σιγά μη γυρίσει να κοιτάξει τη μαλάκο που θα του έχει ζαλίσει τα καρότα τόσα χρόνια". Στο ρόλο του καρότου συμπληρώστε κατά βούληση.
Use it or lose it!

19 σχόλια:

fevis είπε...

Στο έχω πει ότι κάνεις κακές παρέες έτσι?
υ.γ. Εγώ πάλι γιατί ξέρω ένα σωρό γυναίκες που παραπονιούνται ότι οι άντρες τους έχουν ξεχάσει πως γίνεται το σεξ? (και πότε...) Ε?

philos είπε...

Κανένας άνδρας δεν θα μπορούσε να τα πει καλύτερα!
;))

Ανώνυμος είπε...

excuse me, να παρεμβω;;;
πολυ σωστα αυτα που λες, αλλα τι γινεται με τα κομπλεξ που δημιουργουυνται στις γυναικες μετα τη γεννα;
μιλαω για τις φυsιολογικες γυναικες βεβαια που δεν πετανε τετοιου ειδους ατακες σαν αυτες που διαβασα!!!

(νομιζω, νανακο, αν και σε παρακολουθω καιρο, ειναι το πρωτο μου σχολιο εδω!)

kanataki είπε...

μόλις με βοήθησες να κάνω την εξής σκέψη

ίσως ποτέ να μη γίνω μάνα
αλλά ίσως πάλι μείνω για πάντα "μανάρα"

υγ η "μανίτσα"
υγ ή όπως στο διάολο

υγ εκτός από " σαν τη μάνα σου" βέβαια!

vatraxokoritso είπε...

Βαλε μια προειδοποίηση πριν το ποστ χρυσέ μου άνθρωπε, «με δική σας ευθύνη η ανάγνωση» !

Είχα καθίσει να φάω την μπριτζόλα μου μπροστά στο πισι και άνοιξα να σε διαβάσω... Ψέματα δεν λες. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με την εγκυμοσύνη και την γέννα, καθώς κάθε γυναίκα τα βιώνει διαφορετικά. (Η κουμπάρα μου, για παράδειγμα, ήθελε σεξ κάθε μέρα επί 9 μήνες, απηύδησε ο δικός της, με βιταμίνες τον είχαμε. ) Έχει να κάνει με τους γάμους και σχέσεις που πραγματοποιούνται για οποιονδήποτε άλλο λόγο εκτός από τον προφανή. Για να κάνουν παιδιά, για να μην είναι μόνοι/ες, για οικονομικούς, κοινωνικούς λόγους κτλ.

nanakos είπε...

Fevis, δεν θέλω να στεναχωρήσω τις φίλες σου αλλά θα τις στεναχωρήσω. Το σεξ δεν το ξεχνάς ακόμα και αν είσαι ο Rain man! Θεώρημα!

Phile, υποκλίνομαι ταπεινά με την βεβαιότητα πως δεν σε αφορά το ποστ!

Τάπερ-Ντόνα, τη σκέψη ¨"ίσως ποτέ να μη γίνω μάνα" την έκαναν και δυο ύπανδρες φίλες μου που θέλουν διακαώς παιδί αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να γίνουν όμοιες όσων ακούγαμε και βλέπαμε. Αλλά όπως τους έλεγα, και πολύ σωστά σημείωσε η Βατραχό, δεν γίνεσαι έτσι ξαφνικά λόγω ενός παιδιού. Όλα έχουν μια εξήγηση.

υγ. για μανίτσα μου κάνεις περισσότερο με τον "Μπούκλα" να αλλάζει επαγγελματικό προσανατολισμό και να κοπιάρει τον Σάκη του 'Λαβ Σόρυ'. Mrs Παρακαλώ Πολύ!

υγ Βατραχό, δεν τρώμε ποτέ μπροστά στο πισι μπριζόλα!

Lifewhispers, συμφωνώ απόλυτα. Αλλά αρνούμαι να πιστέψω πως το κόμπλεξ μετά τον τοκετό κρατάει 4 χρόνια!Και τροχαίο να έχεις ζήσει γρηγορότερα θα πιάσεις το τιμόνι!

υγ Όντως είναι η πρώτη φορά που αφήνεις σχόλιο! Kαλώς όρισες!:-)

Rodia είπε...

Αυτή τη φορά διαφωνώ ριζικά και με αποδείξεις μάλιστα!
Φίλος μου καλός (παιδικός και αληθινός φίλος λέμε) μου εξομολογήθηκε ότι μετά τη γέννα βλέπει τη γυναίκα τους ως μάνα και δεν του ανέρχεται το όργανον. Αρα, το πρόβλημα είναι καθαρά ανδρικό. Ο άντρας πρέπει να αλλάξει την εικόνα που σχηματίζει για τη γυναίκα του, να εξακολουθεί να τη βλέπει ερωτικά και όχι σαν... μαμά του! ΑΜΑΝ!

nanakos είπε...

Ροδιά μου, έχεις απόλυτο δίκιο σ' αυτό.πολλοί άνδρες το παθαίνουν αυτό εις εξ αυτών και ο μπαμπάς μου μετά τη γέννηση της αδελφής μου (σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της γιαγιάς). Ευτυχώς, βέβαια, συνήλθε σχετικά γρήγορα κι έτσι φτάσαμε τώρα εδώ ν' ανταλλάζουμε σχόλια :-)

Gogo είπε...

χαχααα, τι καλά που τα λες! Η αλήθεια είναι στη μέση, εμείς στάνταρ θα πάθουμε ένα ψυχολογικό εμφάνισης (που το έχουμε από γεννησιμιού μας με τη βούλα νααα) και αυτοί θες τα δικά μας θες οτι είναι και αλανιάρηδες και δεν κρατιούνται θα την κάνουν την σκατιά! Και μετά, σκατάααα!

Σύμβουλο γαμου παρακαλώ από την πρώτη μέρα εγκυμοσύνης!

Alex A. είπε...

Καλά τα λες φίλε Νανάκο - αν και έχω δει και gay ζευγάρια, χωρίς εγκυμοσύνες και παιδιά, αλλά με το ίδιο ακριβώς attitude. Γιατί ρε παιδιά; Την καλημέρα μου μετά απο καιρό!

Ανώνυμος είπε...

Τι να κάνουμε, από την ώρα που μπαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι μια φουσκωμένη κοιλιά ή ένα στρουμπουλό μωρό, μοιραία η σχέση περνά σε ένα άλλο επίπεδο. ("Ωχ, είμαι βαρέλα δε θα με θέλει", "Ωχ, τώρα που της πατάω την κοιλιά πατάω το παιδί μου, τι πατέρας είμαι εγώ", Ή μετά τη γέννα: "Ουφ, όρεξη που την έχει κι αυτός, κι έχω να αλλάξω/θηλάσω το μωρό - Τις τρεις το πρωί που είχα εγώ όρεξη αυτός ροχάλιζε" "Ουφ, τι μου ζητάει αυτή τώρα, αφού από εκεί τρώει το παιδί μου")
Ως εδώ καλά. Έχει και την πλάκα του ως ένα σημείο και είναι και κάτι προσωρινό.
Θέλω να πιστεύω ότι οι ακραίες περιπτώσεις που η γυναίκα συμπεριφέρεται σαν Αλογάκι της Παναγίας (ΟΚ, μου χάρισες τον απόγονο, μπορείς τώρα να ψοφήσεις) ή που οι άντρες λένε δημοσίως εμετικές ατάκες τύπου: "Σεξ με τη μάνα των παιδιών μου; Απαπα, αιμομειξία!" δεν είναι αναμενόμενες ούτε φυσιολογικές, αλλά απλά αφορούν σε ζευγάρια που δεν αγαπήθηκαν ποτέ, αλλά παντρεύτηκαν από υποχρέωση (τα γνωστά: "Το βιολογικό μου ρολόι κάνει τικ τακ", "πάτησα τα 30 και ΠΡΕΠΕΙ να παντρευτώ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ", "έλα μωρέ μια γυναίκα μου πέφτει ας είναι αυτή" "μην πεθάνω και μόνος μου σαν το σκυλί στο αμπέλι").
Το είπε και το βατραχοκόριτσο, το είπε και ο Αλέξανδρος, ότι αν ο ένας βαριέται τον άλλο δε φταίει το έρημο το βρέφος, άλλοι είναι οι λόγοι.
Μετά από όλα αυτά ωστόσο έχω τις εξής δύο ερωτήσεις προς τον οικοδεσπότη:
1. Αυτό το περιστατικό με το σπληνάντερο είναι αληθινό ή το γέννησε η φαντασία σου; Αν είναι αληθινό ένα έχω να πω: ΑΜΑΝ!
2. Τα σχετικά με το προσωρινό σκάλωμα του μπαμπά σου μετά τη γέννηση του πρώτου του παιδιού τα έμαθες από τη γιαγιά σου, δηλαδή τη μάνα του;;;!!! Πολύ την πάω τη γιαγιά σου.
Καλή σχολική χρονιά.

nanakos είπε...

Αλλοτριωμένη, η ατάκα για το σπληνάντερο είναι κατά 99% αληθινή. Το 1% αφορά την τοποθεσία στην οποία ανφέρθηκε η κοπέλα αλλά το έκοψα! Και η γιαγιά είναι η μαμά της μαμάς! Η μαμά του μπαμπά έφτιαχνε συνεχώς σουτζουκάκια και δεν την αφορούσαν τέτοιες λεπτομέρειες! Καλή σκουλική χρονιά!

Αλεξ, μόλις κλείσω από εδώ σε παίρνω τηλέφωνο να σου ευχηθώ για τη γιορτή σου!

Tanila είπε...

Αθανάσιε τέκνον,
είναι προφανές τον παντρευτήκαμε τον Ερμόλαο που είναι καλό παιδί, με καλή δουλειά και θα μας ικανοποιήσει το βιολογικό μας ρολόι, μιας και θέλαμε σαν τρελές να κάνουμε παιδί. Χώρια που όλες οι φίλες μας παντρευόντουσαν και δε θέλαμε να μείνουμε στο ράφι. Τον παντρευτήκαμε κι ας μην είμασταν πολύ ερωτευμένες κι ας μην ήταν η αγάπη της ζωής μας. Βολευτήκαμε.
Τώρα που κάναμε παιδί και μιας και ο Ερμόλαος ποτέ δεν έλεγε και πολλά σαν άντρας στο σεξ, δε χρειάζεται να τον υπομένουμε.

Ανώνυμος είπε...

Eγω το πήρα αποφαση οτι δε θα γινω μανα...

απο τη μια εγω ειμαι πολυ ψωνιο για να χαλάσω το σωμα μου, απο την αλλη το λουκουμακι μου πολυ κοντη για φορτωθει τα κιλά της εγκυμοσυνης, κ παραπέρα όλοι οι φιλοι Gay αρνουνται να γινουν δωρητες...

οποτε...

το διδυμο prozak+lexotanil δε θα διαιωνηθει...

Tanila είπε...

Mαρή, αμα κάνουμε παιδί μαζί θα βγει γκέης.
Σκέψου ότι θα μεγαλώνει με 2 γυναίκες δυναμικές, με ισχυρή προσωπικότητα.

Hurricane Lily είπε...

μου φαίνεται ότι είναι ορμονικό το θέμα... κι εγώ έγινα πρόσφατα μαμά και αισθάνθηκα ακριβώς έτσι: μηδενική επιθυμία για σεξ... κι επειδή η επιθυμία είναι θέμα ορμονών και με την εγκυμοσύνη και τη γέννα γίνεται χαμός με τις ορμόνες, νομίζω ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει ... γι'αυτό άλλωστε συμβαίνει σε΄τόσες και τόσες γυναίκες ... θέλει υπομονή μέχρι να επανέλθει η γυναίκα στην κανονική της (σεξουαλική) κατάσταση... ίσως όχι 4 χρόνια βέβαια, αλλά σίγουρα αρκετούς μήνες ...

patsiouri είπε...

Έχω μείνει speachless!
Αν και έχω να πω πως από τρείς άντρες φίλους που έγιναν μπαμπαδες τα τελευταία 4 χρόνια έχω βαρεθεί ν'ακούω το "καλύτερα στη μηχανή του κιμά!"
Από γυναίκες έχω ακούσει κάτι ψιλά αλλά όχι τέτοια χάλια...

Συμπέρασμα: Οι παντρεμένοι με τους παντρεμένους και οι ζωντανοί με τους ζωντανούς...ή τους στείρους! Μπρρρ!!!

An-Lu είπε...

Θέλω να ασπαστώ τη σχολή της βατράχως, ειδάλλως...τη βάψαμε ;-)

Tanila είπε...

Πάντως η συνάδελφος που γέννησε πέρσι, μετά από 4 χρόνια γάμου, έχει ήδη αρχίσει ν'αποκαλεί τουν σύζυγο "ο μαλάκας".