Παρασκευή, Δεκεμβρίου 08, 2006

Kalanta by Despina

Απόψε στη δουλειά, εγώ και η Ντόνα διαβάζαμε Downtown. Τώρα που ξαναδιάβασα την φράση σκέφτομαι πως αυτό το πόστ θα μπορούσε και να τελειώσει εδώ. Παρ' όλα αυτά συνεχίζω. Μέσα σε όλα τα κουλεμανσόν υπήρχε και μια ερώτηση στην οποία διαφόροι επώνυμοι, ερωτήθηκαν τι θα ήθελαν να κάνουν πριν εκπνεύσει ο χρόνος. Για να σας κατατοπίσω, η Ελένη Πετρουλάκη θέλει να βρει χρόνο για να τελειώσει τη διακόσμηση ενός παιδικού δωματίου και κάποιος Γιώργος Τσατσίδης, θέλει να βρει χρόνο για να κάνει σεξ. ΟΚ! Εγώ θα ήθελα πριν τελειώσει ο χρόνος να μαζευτούμε εκατό περίπου άτομα και να πάμε στο Ρεξ, στο ιερό τέμενος της Δέσποινας. Now, pay attention γιατί το θέμα πρόκειται να γίνει Jambi!
Στην επίμαχη σκηνή όπου θα βλέπουμε ένα πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα θέαμα - aka τη μιά μαιμού να εμφανίζεται κρεμασμένη από το πολύφωτο και την άλλη να βγαίνει βιδωμένη με ούπατ στο πάτωμα - θα σηκωθούμε όλοι κι αντί για φρέσκα γαρύφαλλα από τρισάγιο θ' αρχίσουμε να πετάμε σφιχτά αυγά. Κατά προτίμηση κόκκινα της Λαμπρής για να κάνει και οξύμωρο στέιτμεντ την ώρα που η επόμενη απόλυτη ελληνίδα στάρ θα άδει τα 'Γκάλαντα'. Επίσης, επειδή το νέο λούκ της Despina είναι μιξ n' μάτς η πρόταση να πετάξουμε και μιξ n' ματς λαχανικά, θα συζητηθεί πολύ σοβαρά αρκεί να 'δένουν'. Φερ' ειπείν ντομάτα με αγγούρι, σπανάκι με σπανάκι, σέλινα με μαιντανά. Επίσης, όποιος είναι καλός στη σκοποβολή διατίθεμαι να του δανείσω το φλόμπερ ή τη σφεντόνα μου για να 'κεράσει' το σχήμα ό,τι προαιρείται. Το πέταγμα αντικειμένων θα συνοδεύεται από άριες τύπου "Κράαα - Κράααα" μέχρι τα σκηνώματα να αποχωρήσουν για τα καμαρίνια κι από εκεί για το Ελ. Βελ. με άγνωστο προορισμό και ανοιχτή ημερομηνία επιστροφής.
Αν η αποστολή στεφθεί με επιτυχία, δεσμεύομαι να ναυλώνω κάθε Σάββατο πούλμαν του κυρίου Κυριακάκη που θα αναχωρούν μετά τα μεσάνυχτα από το Σύνταγμα με σκοπό αντίστοιχες επισκέψεις σε "ό,τι πιο πρωτότυπο έχουμε δει σε αθηναική πίστα" - βλ. Ζήνα, Κιάμο, Γαρμπή και Ειρήνη Μερκούρη, που μεγάλο άχτι την έχει ο Θύμιος.
Δηλώσεις συμμετοχής και brainstorming εντός.

12 σχόλια:

BLUEPRINTS είπε...

Δηλώσεις συμμετοχής και σημείο εκκίνησης παρακαλώ; count me in

Damsel in Stress είπε...

Α να χαθείς παληογρουσούζαρε, ψηλομύτη που έχεις μούτρα και μιλάς για τη Δέσποινα. Εμένα ρε μ' αρέσειη Δέσποινα και να σκάσεις. Βεβαίως, αν θέλεις να πάμε απ' τη Βίσση μετά γιαουρτιών και κλάδων (μαρουλιού) ευχαρίστως ... μη σε χαλάσω τελείως.

Για να δεις ότι είμαι διαλλακτική γκόμενα και δεν πετάω μιά άρνηση έτσι για να βρίσκεται. Έχω κουλτούρα εγώ ρε ...

An-Lu είπε...

Ώπα....πολύ ενεργητικό σε βρίσκω!


Μ' αρέσει η ιδέα...πολύ μ' αρέσει!!!!

Νομίζω είπε...

Τα προϊόντα της μάνας γης θα είναι μεταλλαγμένα ή όχι;
Αν είναι μεταλλαγμένα θα τους τα δώσουμε να τα φάνε κιόλας μετά να τους κάνουμε εξετάσεις ποιες αλλεργίες παρουσιάστηκαν στον οργανισμό τους και μετά να πράξουμε αναλόγως.

billzouk είπε...

Κι εγω! Κι εγω! Επισης σας παρακαλω, ας κανουμε κατι & για την περιπτωση Πλουταρχου! Και αφου γινουμε talk of the town, να παμε & στο "Πολυ την Κυριακη", ταχα μου οτι ειμαστε κοινο (αν & φοβαμαι οτι θα μας καταλαβουν) & μολις βγει το ντουετο ξερασογλου ν' αρχισουμε πυρ! (Μετα για να γλυτωσουμε την μηνυση, θα πουμε οτι εχουμε εθιστει απο τα γιαουρτια & τις τουρτες που ριχνουν απο μονοι τους, ταχα οτι ειμαστε & πολυ φαν της εκπομπης) Το μονο μειον ειναι οτι μετα θα παιζουμε στο star για μια εβδομαδα!!!

Ανώνυμος είπε...

καλα κανεις και τα χωνεις ...αλλα στο δεσποινακι ? στο δεσποινακι ?
και αντε αυτην δεν την σκεφτεσαι...τον αντρουλη της ? που τοσα εχει κανει για την ομαδα ?
εγω λεω να παμε σε ολα τα αλλα σχηματα με τα ζαρζαβατια
αλλα...οχι στην δεσποινα
pleaseeeeeeeeeeeee

Ανώνυμος είπε...

Με λένε Ευγενία Κουπετόρη του Νεκτάριου.Είμαι 25 ετών.Μένω στην οδό Σαλαμινομάχων 20-22,στην Σαλαμίνα.Όποιος θέλει να γαμήσει πολύ και φθηνά , ας στείλει mail.Κάνω και πρωκτικό και πίπες. ekoupetori@yahoo.com

satya είπε...

Εγώ πειράζει αμα της πετάξω από αυτές τις κολοκύθες τις τεράστιες τις πορτοκαλίζουσες??? Μη με πούνε εμπαθή φοβούμαι...

(μπιλζουκ μη φοβάσαι, στο σταρ δε βγαίνουμε, έχουμε κονέ!!)

enteka είπε...

έχεις δίκιο. το ποστ θα μπορούσε να είχε τελειώσει μετά την πρώτη πρόταση... (καλά που δεν τελειώσε όμως!)
χχχ

marl(t) είπε...

αχ, ευδαιμωνία...

snikolas είπε...

Δικαιωματικά το φλόμπερ θα πέσει στα δικά μου χέρια! 100% ευστοχία στα Ελληνικά στρατά παρακαλώ. Νανάκο ετοίμασε χρεωστικό! :)

Katerina Kaskantiri είπε...

Being a slut is funny. I make a lot of money and I taste fresh sperm every day! What girl could ask for more?

E-mail: katerina_sketo@hotmail.com
Mobile: (30)6949359843