Παρασκευή, Δεκεμβρίου 01, 2006

Σου γράφω 1η του Δεκέμβρη

Αγαπημένο μου blog,

καλό σου μήνα. Το ξέρω πως τις τελευταίες μέρες σε παραμέλησα αλλά ζητάω την κατανόηση σου. Προέκυψαν πολλά θέματα που απέσπασαν την προσοχή κι απαίτησαν τον χρόνο μου. Καταρχάς, η Σαββατογεννημένη για την οποία σου μίλησα πριν 2 πόστς δήλωσε πως θέλει να συμμετάσχει στο επόμενο 'Σουρβάιβορ' και όπως καταλαβαίνεις κινητοποιήθηκε ολόκληρος μηχανισμός για να προωθήσουμε την αίτηση της. Αν όλα πάνε καλά, το επόμενο Πάσχα θα το περάσει στο Κιριμπάτι!
Επίσης, προχτές το βράδυ έκανα τη πρώτη μεγάλου μήκους διαδρομή με τη Μπουλού. Πήγα στη Χαλκίδα. Τη νύχτα. Με βροχή. Πως με βρίσκεις?! Βέβαια, σε κάποια σημεία της εθνικής τα φώτα ήταν σβηστά. Και πάνω που έψαχνα τρόπο να δω λίγο πιο πέρα από τη μύτη μου, θυμήθηκα τα 'μακρινά' μου φώτα! Γαμώ? Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το πόσα αυτοκίνητα μου έκαναν σινιάλο με τα δικά τους φώτα. Η αλήθεια είναι πως ήμουν πολύ πεντάμορφος προχτές αλλά, πού με μυρίζονταν μες στο σκοτάδι?!
Έκανα κι άλλα που δεν μπορώ να σου πω γιατί είναι x-rated. Πάντως ξεκουράστηκα, έφαγα τρία πιάτα μακαρόνια και είδα και το νέο βίντεο κλιπ της Βέρας Λάμπρου με τίτλο "Αιμορραγώ"!
Αγαπημένο μου μπλόγκ, ήθελα να σου πω πόσο πολύ σε αγαπάω κι αυτό τον μήνα σου υπόσχομαι να σου αφιερώσω περισσότερο χρόνο. Ούτως ή άλλως, έχω να γράψω το διπλό Χριστουγεννιάτικο Ημερολόγιο Χωρισμένων, πολλά μαθήματα Κουλεμανσόν γιατί κοντεύει να πιάσει αράχνες το φρονιστήριο και πολλά πολλά άλλα μέχρι να κλείσουμε στις 28 Δεκεμβρίου για να πάω στο ραντεβού με τον έρωτα!
Σε αφήνω με το αγαπημένο σου 'γλυκό' τανγκό γιατί έχει έξω μια ωραία συννεφιά και η μυρωδιά του καφέ μου 'φερε χαμόγελα.
Καλό μήνα!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θέλουμε να μάθουμε ΟΛΕΣ τις x-rated λεπτομέρειες!!!!!! ΤΩΩΩΩΩΡΑΑΑΑ!!

Καλό σου μήνα, Νανάκε μας!

One Big DJ είπε...

to post apla T E L E I O !!!!
(thelw to video me tin Vera....) KALO MINAAA!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλό μήνα, δε μ'ένδιαφέρουν ούτε λεπτομέρειες ούτε άλλα τέτοια ανατριχιαστικά... Νάσαι καλά, δυνατός, ερωτευμένος και μ'ανθρώπους που αγαπάς πάντα δίπλα σου (α, και πού'σαι: περιμένουμε όντος τα μαθήματα, μη μας στήσεις πάλι γιατί θα οργανώσω εκ νέου κατάληψη με τον σπιούνο - τον Πρόβατο ντε).
Υ.Γ.: Όμορφο τραγούδι, thanks

snikolas είπε...

Νανάκο το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο είναι τα ημερολόγια χωρισμένων! Περιμένω με αγωνία.

billzouk είπε...

Εκτος οτι θα μπω κι εγω στην ταξη (δεν γινεται να λειπω!) μια χαρα θα ξεφορτωθειτε εσεις την κοντη γρουσουζα! Καυμενε Μαρκουλακη τι σε περιμενει! Επισης εχω να πω οτι διαβαζω ολα τα "ψωνια-blog", ο ενας σουπερ αρρενωπος, ο αλλος πενταμορφος, που εχω μπλεξει παναγια μου; Κι εγω κουκλος ειμαι, δεν λεω, αλλα ουτε φωτο δεν εχω βαλει (δεν ξερω πως γινεται, βαριεμαι να ψαξω)
Σου ευχομαι τελειο μηνα & να γραφεις καθε μερα, γιατι θελω να διαβαζω!

nanakos είπε...

Αυτά τα περί 'σέξι' κι 'αρρενωπός' τα γράφει το Πρόβατο. Μην ακούς κάποιον που χρειάζεται ένσημα 637 συνεδριών με πλειάδα ψυχοθεραπευτών!

Dastardly Kinkajou είπε...

καλό μήνα και ακόμα καλύτερο ραντεβού με τον έρωτα στις 28!

alienlover είπε...

καλώς μας ξανάρθες! αναμένουμε συνέχεια!

Katerina ante portas είπε...

Kαλό μήνα γλυκέ μου! Αυτό το "Η αλήθεια είναι πως ήμουν πολύ πεντάμορφος προχτές αλλά, πού με μυρίζονταν μες στο σκοτάδι?!, με απογείωσε! :)