Τετάρτη, Νοεμβρίου 22, 2006

Thessaloniki & Athens: Sister Cities

Πρέπει να σας ενημερώσω πως στη Θεσσαλονίκη ζει μια παρέα φίλων τους οποίους έχει καταλάβει το πνεύμα της Βικτώριας Ταγκουνάκη! Φανατικοί Ερωτοδικιότες, βαμμένοι Καμπουρολόγοι, ξυπνούν και κοιμούνται με το μαράζι ‘ Τι απέγινε η grande dame Ελένη Βασιλάκη?’. Ο Χάρης, λοιπόν, εκπρόσωπος της ανέμελης παρέας, επικοινώνησε με τα γραφεία του μπλόγκ γιατί ακόμα κι από τη Θεσσαλονίκη αναγνωρίστηκε το χαμηλό επίπεδο του ιστιολογίου τούτου και πολύ, πάρα πολύ χαίρομαι.
Καλώ λοιπόν, όποιον διαθέτει μαγνητοσκοπημένες εκπομπές

(α) Ερωτοδικείου (χρυσή εποχή New Channel),
(β) Φτυάρι με τον Εθνικό μας Σταρ, Ανδρέα Ευαγγελόπουλο (Tv Magic),
(γ) Όσο υπάρχουν Έλληνες με τη Μαλβίνα Κάραλη (ANT 1),
(δ) Στο κρεββάτι με τον Αλκίνοο Μπουνιά (Κανάλι 5),
(ε) Σπάνια Πουλιά με την Αννίτα Πάνια (Star Channel),

να επικοινωνήσει το συντομότερο δυνατό με τα παιδιά από τη Σαλονίκη στο vampire_xs@yahoo.gr. Το συντομότερο δυνατό! Τα παιδιά έχουν πλούσιο υλικό τρασιάς και, μεταξύ άλλων, το περίφημο χαστούκι Εθνικού Σταρ στο Μίστερ Μπούτια και τα Αντικαλλιστεία ’97 (τον κύριο που έκανε ημίγυμνο πορνό!) και θα χαρούν πολύ να το ανταλλάξετε ή ακόμα και να μαζεύεστε όλοι μαζί να παρακολουθήσετε το "Δεν ήξερες, δεν ρώταγες" και το "Μπούρου-μπούρου τη νύχτα"!
Το μπλόγκ μας χειροκροτά αυτή την προσπάθεια και παρακαλώ όποιον διαθέτει το παραμικρό να στείλει ένα μήνυμα στα παιδιά, γιατί απ’ ό,τι φαίνεται περνούν πολύ ωραία εκεί πάνω στο Βορρά!
Τους ευχόμαστε τα καλύτερα και από την Αθήνα τους στέλνουμε το "Θέλω πίπα" της αγαπημένης Λατόγια!!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ετσι, έτσι είμαστε το κατι άλλο εμείς οι εκ Θεσσαλονίκης....και απο επίπεδο ανεπίπεδο έχουμε μπόλικο...θα φταίει ο θερμαικός μάλλον!!!

Crucilla είπε...

Συγνώμη και με το μπαρδόν, γιατί τέτοια χυλόπιτα στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ;; Λεωτσάκος, Πέπη...Η εκπομπή με την Άντζελα Γιάννου έχει μείνει αξέχαστη....
Σα δε ντρεπόμαστε λέω γω που το παίζουμε κουλτούρα και σνομπάρουμε τα διαμάντια του τρας! Τσ τσ τσ....

nanakos είπε...

Κρουτσίλα μου, μάλλον θα είναι πλήρεις από 'Αυτόφορω' γιατί απ' όσο κατάλαβα η συλλογή τους είναι μεγάλη!!
Άντζελα Γιάννου - Κόκκαλο!!!

YO!Reeka's είπε...

πάνε οι καλές εποχές του trash tv, που έβλεπες high channel μετά τα μεσάνυχτα και άλλαζες τρία συκωτια από τα γέλια...

Ανώνυμος είπε...

θα συμφωνήσω με gelial, πάνε οι καλές εποχές, ακόμη κι ο Καμπούρης βγαίνει παιδική εκπομπή σε σχέση με τα original (άσε που είναι τόσο μα τόσο φτιαχτό όλο το θέμα που σπάνια βγάζει το απαιτούμενο γέλιο), εμπρός για ένα καθ'αυτού trashocanalo επί 24ωρου βάσεως σύντροφοι...

vague tourist είπε...

Λίλα Αλιφραγκή έχει κανείς;

kanataki είπε...

εγω εκπομπες μου δε στελνω
παει και τελειωσε