Δευτέρα, Νοεμβρίου 27, 2006

Get shorty!

Τους τελευταίους 2 μήνες υπα΄ρχει στη ζωή μου μια κοντή. Λέγοντας κοντή δεν εννοώ '1.60 κοντή'. Μιλάμε για '1,40 παρά κάτι'. Να φανταστείς, είναι τόσο κοντή που η ταυτότητα της δεν γράφει ύψος (πώς βρήκα την ταυτότητα μην με ρωτήσεις, είναι άλλο καπέλο). Φυσικά και το πρόβλημα δεν είναι το ύψος: όταν την έπλασε ο καλός Θεούλης θα είχε τις κοντές του εκείνη την ημέρα. Στο κάτω κάτω θα μπορούσε να μου πει κανείς "αυτή κοντή, εσύ κουλή" - και πως να του ρίξω άδικο. Το κακό όμως είναι πως όσο μπόι λείπει σε αυτό τον ψηλό νάνο, τόσα σαντιμέτρ κερδίζει στο κακό μάτι.
Γεννημένη κάποιο Σάββατο κι απόβραδο του 1978, με μάτια γαλάνα και τεράστια, μόνιμα γουρλωμένα. Αν ψάξουμε στο γενεαλογικό της δένδρο, στοιχηματίζω τη Γιουκανούμπα του Λέννυ, πως θα βρούμε συγγένεια με τη Μέδουσα: καλή γυναίκα αλλά major ματιάχτρα! Θα σας δώσω 3 παραδείγματα που αποδεικνύουν όσα λέω:

(1) Μια μέρα βλέπει ένα Λαμπραντόρ, παχουλό, μπεζ και χαρούμενο. "Αααα, τι όμορφο σκυλάκιιι!". Δυό μέρες μετά είχε πάθει καλααζάρ το σκυλί, το σπιτάκι του και δυο μύγες που τυχαία έκαναν σεξ στην ουρά του σκύλου.
(2) Με ρωτάει ένα απόγευμα: "Θα με πάρεις με το αυτοκίνητο σου μέχρι το σπίτι μου?" "Δυστυχώς απόψε πηγαίνω από άλλο δρόμο" της λέω. "Χεχεχε (γέλιο Δρακουμέλ) θες να με αποφύγεις ε???". 17 λεπτά μετά είχα τρακάρει!
(3) "Ωραίο φαίνεται το σάντουιτς" είπε μια μέρα στην άτυχη καθαρίστρια που έκανε lunch break. "Μισό λεπτό να πάω στη τουαλέτα" μας είπε μετά από μισή ώρα. Δεν την ξαναείδαμε... ποτέ!

Με τούτα και μ' εκείνα, μόλις με ειδοποιήσουν από την πύλη, πάω στο μπάνιο και αναποδογυρίζω το βρακί μου, αποφεύγω κάθε είδους eye contact και κάθε φορά που της απευθύνομαι τελειώνω με τη φράση 'στα όρη στ' άγρια βουνά'! Έχω προσθέσει στο speed-dial το τηλέφωνο της γιαγιάς, η οποία είναι κορυφαία στο ξεμάτιασμα με νερό και λάδι και προσεύχομαι. Προσεύχομαι να μην δει τις στιγμές που χαζεύω τα τεράστια μάλλινα ροζ σκουφιά της που κρύβουν όλο το πρόσωπο (εκτός από τα μάτια), να μην με πάρει χαμπάρι όταν κάθομαι από πίσω της και ραντίζω τη θέση της με χοντρό αλάτι, να μην καταλάβει πως εγώ σηκώνω το κάθισμα και μπλοκάρω τον μηχανισμό της καρέκλας για να μην ακουμπάνε τα κοντοπόδαρα της στο πάτωμα.

16 σχόλια:

Crucilla είπε...

Κι εγώ σου κάνω ποδαρικό στα σχόλια;; Μουαχαχαχαχαά! Άντε να δουμε αν θα αποκτήσω κι εγώ καμιά φήμη!

billzouk είπε...

Α! Την γρουσουζα! Τελικα ολοι ξερουν μια γρουσουζα. Η δικη μου γνωστη εχει ειδικοτητα στις σχεσεις, εχει χωρισει ζευγαρια και ζευγαρια με πολυ απλες ατακες τυπου "Μπραβο, πολυ αγαπημενο ζευγαρι!" η "Αυτοι θα γερασουν μαζι" Μιλαμε για 100% επιτυχια χωρισμου. Οσοι την ξερουν της λενε οτι εχουν δεσμο... οταν θελουν να χωρισουν!!!

Trilian είπε...

Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι σε έχει πάρει χαμπάρι και εκμεταλλεύεται το ότι είναι Σαββατογεννημένη για να σου ρίχνει κατάρες και απλά το παίζει αδιάφορη;

YO!Reeka's είπε...

αν είναι νηπιαγωγός, τα είχαμε :)

nanakos είπε...

Gelial, δεν είναι νηπιαγωγός. Συνεπώς υπάρχουν πάνω από μία! Πρέπει να οργανώσουμε squad και να τις μαντρώσουμε asap!!

Ανώνυμος είπε...

Φυλακτά, τρισάγια και να λες από μέσα σου: "δεν δέχομαι την σκέψη σου" είναι η μόνη λύση... Δοκιμασμένο το τελευταίο

An-Lu είπε...

Να σου στείλω και το κουνητό της πεθεράς μου για εφεδρικό ξεμέτρημα;;;;;

satya είπε...

Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι είστε υπερβολικοί και δεισιδαίμονες και αυτά είναι προλήψεις και στεγανά που οφείλετε να ξεπεράσετε μιας και ζούμε σε μια εποχή που οι μύθοι έχουν καταρριφθεί.

Παω να πω στη μαμά μου να με ξεματιάσει.

Ανώνυμος είπε...

Κάτι ξέρει η Θεοπούλα και τα εχει βάλει με τη κοντή....να σου δωσω το τηλ. της να οργανώσετε στρατηγικές εξόντωσης?

alienlover είπε...

ευτυχώς που υπάρχει και ο Χάρρυ Πόττερ. Έχω κάτι κονέ άμα ενδιαφέρεσαι ...

cindaki είπε...

Κοίτα να δεις κάτι ζημιές που κάνουν οι κοντές!!!

Φτου σου παληκάρι, σκόρδα και φυλαχτά να κουβαλάς!

snikolas είπε...

Ίδιος η Θεοπούλα είσαι! :p

Chrisa είπε...

Αμάν βρε nanako πέθανα στα γέλια!!! Πολύ γέλιο μιλαμε!!!! Βέβαια δεν είναι σωστό να την κοροϊδεύουμε την κοπέλα για μια φυσικής της αδυναμία, αλλά είσαι τα λες πολύ ωραία!!!!

Ανώνυμος είπε...

Gκρρρρρρ...
Απαίσιοι κομπλεξικοί που τα βάζετε με τις κοντές.
Κι εγώ κοντή είμαι, κάντε το σταυρό σαςςςς!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΝΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ...
Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΕΙ,
ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ.
ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΑ ΣΒΗΝΕΙΣ?

nanakos είπε...

Molis to ekana...den to eixa prosexei afto to minyma prin - an kai proswpika pistevw pws prokeitai gia plaka. Isws pali oxi.