Κυριακή, Νοεμβρίου 12, 2006

Όλη η αλήθεια για την κατάληψη.

Η κατάληψη πράγματι έλαβε τέλος την προηγούμενη Δευτέρα. Το Πρόβατο προέβη στην εξής ψευδή δήλωση:

Από το γραφείο τύπου της επιτροπής κατάληψης λάβαμε την εξής ανακοίνωση:

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ. Ο ΦΡΙΚΤΟΣ ΝΑΝΑΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ.

ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΒΙΝΑ ΑΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΜΗΝΗ ΚΑΛΕΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ ΩΑ ΓΝΗΣΙΟΙ ΦΑΝΣ.

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΓΡΑΦΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΝΑΚΟΥ (ΟΙ SAILOR MOON ΔΗΛΑΔΗ) ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ...

ΚΛΑΨ ΛΥΓΜ

...ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΛΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΡΑΦΑ ΒΙΝΑ ΑΣΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΜΗΝΗ ΚΑΛΕΣΗ.

Καταρχάς, να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, από τις ρίζες των νυχιών μου κι από τα εξτένσιονς των μαλλιών μου την Βίνα Ασίκη και την Dame Ismini Kalesi, οι οποίες αποδέχτηκαν την πρόσκληση μου και παρακολούθησαν από κοντά το χρονικό της κατάληψης. Η προσέλευση και η διανυκτέρευση τους όμως σε σκηνές μπροστά από το καταληφθέν φροντιστήριο, δεν ήταν ο αληθινός λόγος τερματισμού της κατάληψης.
Νωρίς το πρωί της Κυριακής αποχώρησε από το σχήμα ο διαχειριστής της διπλανής πολυκατοικίας λόγω ξαφνικού κρύου και ανάγκης να συγκλιθεί εκτάκτως συμβούλιο των ενοίκων για να καθοριστούν οι ώρες λειτουργίας του καλοριφέρ.
Τα εξωφροντιστηριακά πρεζόνια (φίλοι του Πρόβατου) αφού κάπνισαν ακόμα και τους χάρτες των τάξεων κατέληξαν με τα κεφάλια στη λεκάνη της τουαλέτας και αυτοεξουδετερώθηκαν.
Η Πουπέτα δέχτηκε τηλεφώνημα από την παραγωγή του Super Deal να λάβει μέρος ως βαλιτσοκρατούσα στο επεισόδιο της Κυριακής. Αποχωρώντας πήρε μαζί της για σταθόρι και την βοηθό ακτινολόγου η οποία τις προηγούμενες μέρες είχε διαγνώσει με απόλυτη ανακρίβεια, όλες τις πλάκες του Δ’ ΚΑΠΗ Φαλήρου.
Η καθαρίστρια είχε αποχωρήσει από το προηγούμενο βράδυ καταπονημένη από το task που της είχε αναθέσει η γιαγιά: να ξεχωρίσει όλες τις φούστες σε μαύρες και μπλού (navy) και να καρφιτσώσει πάνω ανορθόγραφες ταμπελίτσες με το χρώμα, το ύφασμα και τη σεζόν που φοριέται η καθεμιά. Αυτή τη στιγμή που σας γράφω, η καθαρίστρια νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική heavily sedated!
Tα υπόλοιπα ήταν σχετικά εύκολα: μια σακκούλα με παρτάλια από ζαμπόν και μπέικον ήταν υπέραρκετη για να δελεάσει το κοιλιόδουλο χοντρόπόδαρο σκυλί μου ενώ η γιαγιά δεν είχε απολύτως καμία πρόθεση να χάσει και δεύτερο μνημόσυνο αγνώστου (με την ξαδέρφη της Βασιλική κάνουν διαγωνισμό και όποια φάει τα περισσότερα κόλλυβα μέρι το τέλος του χρόνου θα κεράσει Ρέμο-Μαρινέλλα).
Με τούτα και μ’ εκείνα, το Πρόβατο έμεινε μόνο του σαν θεατής στο Άστυ. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι βγήκε από το ναό του Κουλεμανσόν και γονηπετής ικέτευσε για συγχώρεση. Φυσικά και του δόθηκε άφεση αλλά για τιμωρία του θα βάψει το φροντιστήριο στο χρώμα που μισούσε και θα σφίξει με ούπατ τις νέες αφίσες των Pussycat dolls που θα κοσμούν τις αίθουσες.
Καλώς εχόντων των πραγμάτων, οι εργασίες θα έχουν τελείωσει την Τετάρτη οπότε την Πέμπτη θα χτυπήσει το κουδούνι κανονικά και μαζί μας θα μιλήσουμε για... Oh well, θα σας τα πει η Στέλλα!

4 σχόλια:

alienlover είπε...

omg! αυτό δεν θέλω να το χάσω με τίποτα!

Ανώνυμος είπε...

Yes!Επιτέλους ξανά μάθημα!

Μπορώ να παρακολουθήσω τον πρόβατο την ώρα που θα βάφει?

Με σκισμένο τζιν και χωρις φανελάκι απο πάνω παρακαλώ.

can I? can I?

Ανώνυμος είπε...

Φτου γαμώτο, πρέπει να αρχίσω πάλι τα ιδιαίτερα, και Μαράκι να προσθέσω στο βασανιστήριο-τιμωρία του Πρόβατου: Να καθόμαστε σε απόσταση βολής και να του φυσάμε καπνό στη μούρη ενώ θα χαζεύουμε άλλα ημίγυμνα κορμιά που θα λικνίζονται μπροστά του... (sorry Προβατάκο, είπα όσι σε συγχώρεσα, αλλά μια τιμωρία σου αξίζει...)

Ανώνυμος είπε...

Αχ y τρομερή ιδέα θα το καταευχαριστηθούμε..το μόνο που με προβληματίζει είναι πως και ο πρόβατος θα το ευχαριστηθεί (έχω την εντύπωση πως ένας μαζοχισμός τον διακατέχει...sorry boss!)