Πέμπτη, Νοεμβρίου 16, 2006

Σεμινάρια Κουλεμανσόν Αρ.3

Αγαπημένοι μου μαθητές,

σήμερα σας είχα ετοιμάσει μια έκπληξη για να γιορτάσουμε την επαναλειτουργία και το νέο διάκοσμο του φροντιστηρίου: θα ερχόταν η φίλη μου η Στέλλα να επαναλάβει και σε εσάς το σεμινάριο που την έχει κάνει διάσημη ανά την υφήλιο "Κουλεμανσόν στον εργασιακό χώρο: παγίδες, ξύστρες και φωτοτυπίες". Δυστυχώς όμως έπαθε κράμπα στις θηλές και δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί.
Το πρόγραμμα θα εξελιχτεί ως εξής:


ΒΓΑΛΤΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙ...

"Η Μανίνα και η Κατερίνα είναι δυο μοντέρνα κορίτσια. Γνωρίζονται μια βραδιά στο Λεβερκούζεν, πίνουν ένα καφέ και κάνουν σεξ στο σπίτι της Μανίνας. Τις επόμενες μέρες μιλάνε από το τηλέφωνο. Ξαναβρίσκονται μετά από 10 μέρες και ξανακάνουν σεξ.
Η Μανίνα είχε αποφασίσει πως δεν θα γίνει κάτι σοβαρό με τη Κατερίνα γιατί η τελευταία αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα στο πάρκινγκ με την μπετονιέρα της. Η Μανίνα είχε και μπλόγκ, κι εκείνη την ημέρα έγραψε για μια παλιά της σχέση στο μπλόγκ (άσχετο με την Κατερίνα). Λιγότερο από μια ώρα μετά λαμβάνει το εξής μήνυμα - επιτομή κουλεμανσόν- από την Κατερίνα:

"Κρίμα να δεν λες αγάπη από που και θέλεις εμένα.εμένα που πριν από εσένα εμένα το ξέρω να. 'Αλλά όχι κι έτσι' που λέει και η Αλέξις-λατρεύω Δυναστεία. Κι άμα ποτέ θες στα τελευταία δηλαδή κανά ποτάκι μέσα εγώ μόνο εσύ νεράκι. Γεια"

ΑΝΑΛΥΣΕ ΤΟ

Essential koulemanson listening: One Night Stand - Στέλλα Μπεζαντάκου

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Teacher αυτό έχει μορφή τελικού διαγωνίσματος;
Τεσπά, κι από που να ξεκινήσει κανείς, ας κάνω μια - καταδικασμένη - προσπάθεια:
Αν η Κατερίνα δεν είναι ναρκωμανής, αλκοολική, δυσλεκτική ή έστω λοβοτομημένη, μπορεί να εννοούσε: - "Ξέρω ότι μ'αγαπάς πάνω απ'όλα, ότι αυτή η άτιμη μπετονιέρα μπαίνει ανάμεσά μας, ότι για σένα μπορώ να γίνω και Αλέξις (ή και Αλέξης) και όποτε θες ξαναβρισκόμαστε για ποτό και σεξ μετά απ'αυτό, αν κι εσύ θα πιείς νερό γιατί σε πειράζει το αλκοόλ".
Δάσκαλε είμαι εντελώς εκτός θέματος;

snikolas είπε...

Καλά… απροειδοποίητο διαγώνισμα; Έλεος; Μετράει η δικαιολογία δεν διάβασα ήμουν για καφέ;

sikia είπε...

Πεφωτισμένε sensei, νόμιζα ότι θα περνούσαμε χαλαρά σήμερα που ξαναρχίσανε τα μαθήματα, αλλά εσείς όπως πάντα σοφός και focused μας βάλατε απροειδοποίητο διαγώνισμα. Ευτυχώς όμως που είχα διαβάσει όπως πάντα άλλωστε.

Μεταφράζω και σχολιάζω το σχόλιο:
"Κρίμα που θες αγάπη αλλά όχι τη δική μου. Με πλήγωσες γιατί όλα αφορούν εμένα και είμαι επίκεντρο του κόσμου, οπότε το γεγονός ότι αναφέρεσαι σε άλλον εκτός από μένα, έστω και αν ήταν κάτι παλιό, με πληγώνει. Για να μη δείξω όμως ανασφάλεια, ας κάνω ένα αστείο για τη Δυναστεία και ας αφήσω μια πόρτα ανοιχτή ότι ξαναβρισκόμαστε για ποτό και ας κλείσω πάλι με αστειάκι."
Επίσης να επισημάνω ότι ο αποστολέας έχει μάλλον δυσλεξία και ήτο υπό την επήρρεια αλκοόλ.

alienlover είπε...

δασκαλε τι'ν'τούτο;

ούτε να προσπαθήσω δεν μπορώ.

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόβατος επειδή φοβήθηκε οτι θα γράψω καλύτερα απο αυτόν στο διαγώνισμα έβαλε τον φίλο του τον ροζ πάνθηρα να μου την πέσει αγρίως, και να αφήσω τα μαθήματα μου για να νιώσω τη χαρά του σεξ....

Ο ροζ πάνθηρας εγινε κόκκινος και νοσηλεύεται στην κλινική "αδύναμοι εραστέ",

και εγώ επανέρχομαι δριμύτερη...

"Κριμα να μιλάς για παλιά αγάπη για να με κάνεις να ζηλέψω γιατι το ξέρω θέλεις εμένα.Εμένα που πριν απο σένα έκανα θραύση με την μπετονιέρα. "Αλλα όχι κι έτσι" δεν θα με έχεις με τέτοια τεχνάσματα γυναικεία και κατινίστικα.Κι άμα ποτέ θες επανάληψη των τελευταίων συνευρέσεων μας παμε για κανα ποτάκι.

Δάσκαλε θα σου φέρω τη ροζ ουρίτσα του ρ.πανθηρα να την κάνεις μαστίγιο βάλε καλό βαθμό!!!!

Storyteller είπε...

εσυ,
δεν κειμενο ουτε να αυτο εκει. μουτρα οχι εσυ εχω εγω? σωστα λαθη αν και μην εγω αυτά εχει τοτε που; να και οχι λοιπον οταν του Μιστραλ η κόρη και λίγο της Εδεμ Ανατολικά πίσω πίσω και όχι αν δεν? Νταλλας γαρ οταν Φαλκον Κρεστ εχει της αλλού μήπως να μέσα; Κοκταίηλς έξω εγώ μέσα ολοι και λες ύστερα οτι! Αρκετα εσυ ειπα αξια μπορει και δεν μιλας οταν τοτε επρεπε. αυτο!

Loucretia είπε...

Δασκαλε,
(σαλιωνω το μολυβι μου)

εχω να παρατηρησω τα εξης:

Η Κατερινα εστειλε μεηλ στα Λεβερκουζιανα και το Systran της Μανινας του αλλαξε τις μπυρες στη μεταφραση.

Συμπερασμα: η Μανινα δε χρησιμοποιει official εκδοση systran, αλλα μια τρισαθλια και παρανομη κοπια (της την δανεισε ο Προβατος που την εχει για να σου κλεβει τα θεματα)
:-ΡΡΡ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ α-πό-λυ-τα με την Λουκρητία.

Για όνομα του Θεού, δεν μπορώ ΚΑΝ να προσπαθήσω να μεταφράσω τα αμετάφραστα.

(το blog θα μπορούσε άραγε να έχει πέσει θύμα χάκιν από το ελεεινό Πρόβατο;)

Provato είπε...

Οκ, αφού λοιπόν είπαν την γνώμη του (το είπαν και το γνώμη σε πολλά εισαγωγικά παρακαλώ) οι ταπεινοί συμμαθητές μου ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ SEX SEX SEX ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ ΜΟΥ ΜΟΥ... ήρθε η ώρα να μιλήσω κι ΕΓΩΕΓΩΕΓΩΕΓΩΕΓΩΕΓΩΕΓΩ!!!

Λοιπόν... τα πράγματα είναι απλά. απορώ πως κανένας από τους συμμαθητές σε αυτό το μάθημα δεν μπόρεσε να το σκεφτεί... τόσο πια πίσω στην ύλη είναι;;; ΤΟΣΟ;;;

η Μανίνα είναι βαλτή από την Πάττυ και την Σούπερ οι οποίες ζηλεύουν τρελά την Κατερίνα που έχει την πιο πελώρια μπετονιέρα στην Βεστφαλία. Για να την τσακίσουν πραγματικά εκεί που την πονά της έριξαν δόλωμα την Μανίνα η οποία φεύγοντας από την ζωή της Κατερίνας πήρε μαζί της και τις μπότες της Κ. Caterpillar καθώς καιτην κλειτορίδα της. η Κατερίνα που έιχε κλειτοριδικό και αρβυλικό οργασμό τώρα πια δεν μπορεί να οδηγήσει την μπετονιέρα, άρα αφήνει τους δρούμους ελεύθερους στην Σούπερ και την Πάττυ που τώρα θα λωνίζουν ελεύθερα!

Η μανίνα τι κερδίζει από αυτό - το Limited edition Μαροκινο cd του "να σε βλέπω να γελάς" με bonus track το θρυλικό κομμάτι "H δική μου η μούνα σε χαρέμι δεν μπαίνει).

Αυτά. έσκισα πάλι ο καργιόλης.

ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΠΑΙΝΟΣ ΕΠΑΙΝΟΣ ΕΠΑΙΝΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ Α ΜΕ ΤΟΝΟ Α ΜΕ ΤΟΝΟ Α ΜΕ ΤΟΟ

Ανώνυμος είπε...

Αν διανοηθώ ότι ο Αμνός είναι βαλτός από τη διεύθυνση να το παίζει δήθεν καταληψίας αλλά από την άλλη παίρνει τα θέματα πρώτος απ'όλους, θα το κάνω μέγα θέμα, μέχρι και στα παράθυρα του Star θα βγω...
Αν πρέπει να κρίνω αντικειμενικά μόνο το γραπτό του Storyteller πρέπει να πάρει πάνω από τη βάση

nanakos είπε...

Se genikes grammes eimai eyxaristimenos. Eidikotera mexri twra elavon:

Y: 5 - to mono pou 'epiases' itan to nero alla ekanes akrivi diagnwsi dyslexias.

Nikola: ennoeitai pws pairneis mia megali KOULOURA...KOUMPOURA!

Sikia: 7 ... mpravo sikia moy eisai se poly kalo dromo!

Alexis Coby, meta apo esas dystyxws, gia esas, yparxei i Tzina Kapgouel!

Alienlover, na moirasteis tin kouloura tou Nikola. Den perimena na ta paratiseis etsi efkola.

nanakos είπε...

Maraki...8... isoun para poly konta (einai pou eimai skliros kai adekastos alliws 8a sou edina to ptyxio mono kai mono gia tin oura toy roz pan8ira!)

Storyteller monada stin ermineia, arista 10 stis vintage tileoptikes seires! Gia na min lete pws den anagnwrizw ta talenta sas!

To 10 fysika kai pigainei ston endoxo oiko twn Borgiwn! Loucritia moy, den exw logia. Tha tilefwnisw stous kidemones soy na tous sygxarw gia ta narkwtika pou epairnan kata tin kyisi. Eisai to kamari moy - mexri to epomeno test!

To provato edwse mia para poly kali apantisi alla dystyxws den vathmologeitai ka8ws pleon parakoloy8ei ta ma8imata mono kai mono apo tin kali mou tin kardia. Mexri neoteras kai apolytis apodeixis metameleias gia ta gegonota tis katalipsis, oi panatiseis tha lamvanontai ypopsin alla den 8a va8mologountai. Kai ayto na ginei ma8ima se oloys sas!
Eimai kai koulemanson kai adekastos!

Provato είπε...

Παρατήρηση 1: ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ, ΠΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΕΤΣΙ ΛΑΜΠΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ.... ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕ ΖΗΛΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ!!! Έλεος!!


Παρατήρηση 2: Ο Νικόλας είναι λογικό να μην γράφει καλά γιατί ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ STRAIGHT!!! AAAAAAAAAA ΟΡΜΑΤΕΕΕΕΕΕ!!!!! ΕΝΑΣ STRAIGHT ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ!!!

y σε μισώωωω! θα σου πετάξω κραγιόν στον καφέ σου.

μπεεεε μπεεε μπεεε

Ανώνυμος είπε...

θα ήθελα να εκφράσω τον θαυμασμό μου στην Λουκρητία, με την απάντηση της κατάλαβα οτι πρέπει να μελετήσω σκληρότερα και να μαστιγώσω τον ροζ πάνθηρα (αν και θα σκέφτομαι τον πρόβατο).
Αγαπητέ δάσκαλε, σας υπόσχομαι καλύτερα αποτελέσματα στο άλλο τέστ, σας στέλνω με την κούριερ "τσατραπατρα" την ουρά του πάνθηρα μαζί με φωσφορούχο ροζ μαρκαδόρο πίνακα για να μπορείτε να κάνετε μάθημα ακόμα κι αν κόψει το ρεύμα ο πρόβατος.

Ανώνυμος είπε...

Προβατάκο μου γιατί τέτοιο μίσος; Επειδή σου λέμε την αλήθεια; και σιγά μη σε ζηλεύουμε (άσε που κρίνω το δάσκαλο πολύ ελαστικό μαζί σου μετά από αυτά που έχεις κάνει)

snikolas είπε...

Πρόβατο καλά το υποψιάζεσαι. :)

Loucretia είπε...

Παλιο-sheep, eat my dust :-PPP

Τσουπωτε μου και καλλονε δασκαλε, ευχαριστω τα μαλα! (σλουρπππ)

Gourouna είπε...

Τι λέει αυτό καλέ; ΜΙΑ γυναίκα είναι εδώ μέσα η ΛΑΜΠΕΡΗ πριγκίπισσα της blogόσφαιρας και αυτή είμαι εγώ, Προβατίνι, όχι εσύ. Και FYI κατέχω όλα τα δικαιώματα του επιθέτου λαμπερός -η -ο το οποίο πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για αναφορές στο πρόσωπό μου.

ΛΑΤΡΕΨΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΛΑΜΠΕΡΗ ΘΕΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑ, ελληνική blogόσφαιρα και φοιτητές κουλεμανσόν (σανσόν). Είμαι ξανά εδώ Νανακουλίνι μου καλό!

Ανώνυμος είπε...

Νανάκο, κάτι άλλο που με ανησυχεί και που ΚΑΝΕΝΑΣ ως τώρα δεν έχει ρωτήσει ή αναρωτηθεί... τόσα πολλά κουλεμανσόν τραγούδια, ΠΟΥ τα βρίσκεις εσύ;;
Που υποτίθεται πως έχεις και ένα επίπεδο;; Ερωτώ απλώς..! Χμμμ..!

Ανώνυμος είπε...

Ο Χριστός... διασκευάζει Ritmo Caliente...
ΑΥΤΟ δεν θα το αντέξω!

YO!Reeka's είπε...

χμ, της κάνει πρόταση να ανοίξουν το αντίπαλο δέος στο Γκαζάκι (που ξέρεις ότι το έχουν λεσβίες), εξ ου και η Αλέξις.

ε-ε πώς τα πήγα;

nanakos είπε...

Lost, θα συμφωνήσω μαζί σου: πράγματι έχω ένα επίπεδο: χαμηλό! Οπότε εδώ θα πρέπει να λύνονται οι απορίες σου!

Gelial, ομολογώ πως δεν κατάλαβα την απάντηση οπότε σου βάζω 8!

(Το comeback της μεγαλειώδους Γουρούνας δεν χωράει σε απλό κόμμεντ. Θέλει ειδικό ποστ!)

the ibt είπε...

Με δάκρυα (από τα γέλια) στα μάτια θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως το Νανάκο, που προωθεί τις τέχνες και τον πολιτισμό της Ελλάδας στους Έλληνες της διασποράς. Διότι έχουμε κι εμείς δικαίωμα να μεταλάβουμε ελληνικό cult και με τη σειρά μας να σκορπίσουμε Στέλλα Μπεζαντάκου σε όλα τα πλάτη της γης.

Αύριο το πρωί το flat μας θα ξυπνήσει με το "One night stand (UP - όπως λέει η καλλιτέχνιδα"

Τέλειο... δεν έχω λόγια.

jojo είπε...

που τη θυμήθηκες βρε θηρίο την Tzina Kapgouel???

πω πω... φοβερό θυμήσι! :)))

enteka είπε...

dystyxos, den ksero ti sosti apantisi, thanks gia to one night stand UP!

Katerina είπε...

αχαχα γειάσα ρε έντεκα, και έλεγα τι σκατά λέει η Υβόν Κουλεμανσόν Στέλλα και γιατί το τραβάει τόσο το stand!

billzouk είπε...

Πω, πω, τι σχολειο ειναι αυτο; Ειχα να νιωσω τοση εξαψη απο τοτε που πηγαινα αγγλικα στην ζογκα-ραπτη! Δασκαλε, θα διαβασω εντατικα για να μπω κι εγω σε αυτη την ταξη!