Σάββατο, Ιουλίου 23, 2005

Ερωτήσεις ενός ζαλισμένου Gay


1. Τι κάνει 500 gay να συνωστίζονται στα 8 x 6 τετραγωνικά του 'Sodade' κάθε Σαββατοκύριακο?
Ο ευσεβής πόθος ότι μέχρι το γλυκοχάραμα θα έχουν βρεθεί στα 4 x 4

2. Τι κάνει έναν gay να πηγαίνει με σαγιονάρα σε κοσμοβριθές club όπου ξέρει ότι σίγουρα θα τον ξενυχιάσουν?
H Nτέλλα Ρούνικ! Τι κι αν έχει σφαδάξει σαν αρνί του Πάσχα από τα νυστέρια? Δεν είναι μια κούκλα?! Μπρος στα κάλλη ωχριά ο πόνος.

3. Τι κάνει έναν gay να φοράει γυαλιά-μάσκα ακόμα και όταν δεν κάνει ψαροντούφεκο?
Προπονείται για reality.

4. Τι κάνει έναν gay να ξεπουπουλιάζει τα φρύδια του?
O ίδιος λόγος που τον κάνει να ξεπουπουλιάζει και στήθος/πόδια/μασχάλες: οι ήδη ξεπουπουλιασμένες κολλητές του!

5. Τι κάνει έναν gay να βάζει Κυριακή πρωί, χαρά Θεού, το εμετικό "Μαμά Γερνάω" της Τσανακλ(αψομουν)ίδου?
Δυο λόγοι: α) Γέρασε και μάνα ακόμα δεν έγινε και, β) έλιωσε το cd με τη Μαρινέλλα που "σήμερα (εν έτει 1912) πρωτοαντίκρυσε την πρώτη της ρυτίδα".

6. Γιατί όλοι οι gay στο 'gaydar' ψάχνουν "κάτι ανάλογο" με τους ίδιους και δεν τα φτιάχνουν απλά με τον εαυτό τους?
Για να έχουν το άλλοθι της απόρριψης με soundtrack το "Σαν και μένα καμιά".

7. Γιατί όλοι στο chat ρωτούν "περιοχή"? αυτοί θα μου φέρουν τα πιτόγυρα που έχω παραγγείλει?
Μετά τις τελευταίες βομβιστικές επιθέσεις αποφεύγουν να μπούν στο μετρό, πιθανότατα για να μην εξαφανιστεί το είδος.

8. Τι σημαίνει "εχεμύθεια και διακριτικότητα" που ζητούν οι έλληνες?
Σημαίνει "δεν πιστεύω να με καλιαρντέψεις στις φιλενάδες σου μόλις μπω στο ασανσέρ" όπως επίσης και "να μην μου έλθεις στο ραντεβού σαν τη Μάρθα Καραγιάννη στο "Κάτι να καίει".

9. Τι κουβαλάνε μαζί τους οι gay και χρειάζονται πάντα τσαντάκια?
Διαβασμένες φωτογραφίες του πρώην, lip gloss, μάσκα μαλλιών, την Athens Voice, 2 κοκκαλάκια, ένα αρκουδάκι, ψιλά για το ταξί και ένα μπλοκάκι για να σημειώσουν καμιά νέα δίαιτα για ανορεξικούς.

10. Γιατί κάθε gay που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να φορά ένα ή περισσότερα από τα charity βραχιολάκια?
Γιατί υπάρχει ζωή και πέρα από τον γάμο της Άντζελας - ish!

11. Ο Χριστόδουλος είναι τελικά η Μπέμπα, η Σάσα ή η Μπουμπού?
Aς πάψει πια η μπουρδολογία: Ο Χριστόδουλος είναι η Νταίζυ (αν και θα μπορούσε να λέγεται και Χρύστα - μια και της κάνει συνέχεια πλάκα ο Θεός).

12. Αφού όλοι είναι str8-looking και acting και τελικά straight, πως γίνεται και στο chat μαλλιοτραβιούνται πάνω από το προαιώνιο ερώτημα "Βίσση ή Βανδή"? (όταν όλοι ξέρουμε πως η απάντηση είναι "Madonna")
Φαντάζομαι πως η αντίστοιχη διαμάχη θα ξέσπασε και στην Αμερική όταν εμφανίστηκε η Mariah Carey: Mariah ή Whitney Houston? Και εδώ αποδεικνύεται περίτρανα καυμένη μου Μαρίτσα, πως όλες μια μέρα από το κακό το μάτι θα πάνε.

13. Γιατί οι gay όταν βγαίνουν ξεχνούν να βάλουν κάτι ΠΑΝΩ από το φανελάκι για το οποίο κορόιδευαν τον μπαμπά τους όταν εκείνος το φορούσε?
Γιατί "κάτι η ζέστη, κάτι τα λόγια του παπά" ξεχαστήκανε μωρέ...!

14. Πως λέγεται ο 'GAY' στα ελληνικά? (απάντηση: straight-acting top bisexual)
Εκτός από συνθήκες έντονων καιρικών φαινομένων που ακολουθείται Plan B: She-male bottom walking and acting.

15. Πόσες ώρες και πόσους τόνους gel χρειάζεται ένας gay για να πετύχει το trendy μαλλί του κάθε πρωί?
Πρόσφατα Exit Polls έδειξαν 2 ώρες και 38 λεπτά (το πρωί) και 3 ώρες και 22 λεπτά το βράδυ. Το κακό είναι ότι το μαλλί μπορεί να καταστραφεί σε λιγότερο από ''53 -σύμφωνα με μετρήσεις- γιατί ως γνωστό, όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος.

(Oι παραπάνω ερωτήσεις είναι μια προσφορά του ex_ef_ex [www.gaydar.co.uk/ex_ef_ex] , αναρτήθηκαν κατόπιν αδείας κι ελπίζουμε να βοηθήσαμε τις υπαρξιακές του αναζητήσεις)

11 σχόλια:

Revekka είπε...

Αν οι gay ξέρουν τι θέλουν, μαγκιά τους!!!Γιατί όμως σας ενοχλούν τόσο?

Ανώνυμος είπε...

Giati oi gay xekatiniazontai sto internet kai prospathoun na mas peisoun pws exoun humour kai einai exypnoi (ektos apo mikrokounistres tou Jambo Bebe?). Exeis kamia apanthsh gi ayto?

nanakos είπε...

Γιατί φαντάσου να έπρεπε να το κάνουν και αυτό οι str8. Φαντάσου τον Γκλέτσο, ας πούμε, να πρέπει μας πείσει πως εκτός από ταλέντο είναι και έξυπνος και χιουμορίστας?!

Ανώνυμος είπε...

O Gletsos parepitontws einai lathos paradeigma... To kanei kai o aytos h toulaxiston apodedeigmena to ekane. An to ekanan loipon ayto oi straight (den eimai ena apo aytous) tha htan pio peistiko kai fyskika pio apotelesmatiko. H xaritomenia tou gay einai eyxaristh otan den ginetai ypervolh - pragma spanio!

Ανώνυμος είπε...

ώρα για ξεκατίνιασμα, λοιπόν :-D

Nanakos, άμα σε πετύχω πουθενά, θα πιαστούμε τρίχα με τρίχα και δεν θα είναι ωραίο το θέαμα, γιατί εχω κι εγώ πολλή από δαύτη. Δεν σου είπα να βάλεις την άλλη φωτό μου, όπου είμαι προφίλ, γιατί με κολακεύει περισσότερο; Θες να μου κόψεις την τύχη, λοιπόν;

Storyteller είπε...

Το humor δεν έβλαψε ποτε κανέναν ούτε και η αποδόμηση τύπων και καταστάσεων χαρακτηριστικών του παρόντος παρά μονάχα αυτούς που κουβαλούν ενοχές ή έχουν ενοχικό σύνδρομο απέναντι σε κάτι που λάθος (κατά τη γνώμη μου) θεωρείται θέμα κοινωνικά ευαίσθητο. Οτιδήποτε μπορεί να αναλυθεί έτσι ώστε να αποδόσει με ξεχωριστό τρόπο μια διαφορετική άποψη. Οι δημοκρατίες το επιτρέπουν και το καλλιεργούν...τα ολοκληρωτικά καθεστώτα όχι! Ετσι αντιλαμβάνεσαι μια πραγματική (ή μη) διάσταση παρατηρώντας τη (η σχολιάζοντάς τη) από απόσταση ακόμα (η και κυρίως) όταν είσαι μέρος αυτής της πραγματικότητας. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... Προς τι ο αλληλοσπαραγμός για ένα επιθεωρισιακό κείμενο? Τι κι αν είσαι άμεσα θιγόμενος? Θυμίζει κάπως το Σαρτζετάκη όταν ο Χαρρυ Κλυν διακωμωδούσε το ιστορικό "Είμαστε έθνος ανάδελφον" και ο Σαρτζετάκης του έκανε μήνυση...δικαιολογημένα βέβαια...τον κόβεις να έχει humor ο Σαρτζετάκης?

violent unknown event είπε...

Νανάκο,
νομίζω πως ξέχασες να δώσεις απάντηση σε ένα ακόμη φλέγον ερώτημα:
γιατί o μέσος gay είναι σίγουρος ότι είναι σημαντικό που είναι gay;

nanakos είπε...

@ V.U.E. = Προφανώς για τον ίδιο λόγω που ο Ταμπάκης πιστεύει πως είναι τραγουδιστής: επειδή τον έχουν πείσει άλλοι!

Ανώνυμος είπε...

Ο αυτοσαρκασμός ποτέ δεν έβλαψε και θέλει κότσια γερά για να τον κάνεις... Αλλα φτάνει πια το "χιούμορ" με τα γνωστά στερεότυπα των γκαίη τάχουμε φάει στη μάπα άπειρες φορές. Νησάφι !

Damsel in Stress είπε...

VUE, αυτό είναι και το δικό μου ερώτημα χρόνια τώρα. Αλλά όποτε ρωτάω μου λένε να κοιτάω τη δουλειά μου και να μην ανακατεύομαι σε gay πράγματα. Τελευταία σκεκπτόμουν μάλιστα να βγάλω βρώμα ότι σεξουαλίζομαι μετά της φιλενάδος μπας και πάρω απάντηση, η δόλια αλλά με πρόλαβε ο nanakos και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΣΥΧΑΣΑ.

Σας έχω πει ποτέ τι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ζόρι τραβάω με τη φράση "gay κουλτούρα";

Υ.Γ.: Θέλω παστίτσιο!

Ανώνυμος είπε...

Όλοι εσείς έχετε φάει απο τα χέρια του Νανάκου? ....!!!!....
Παστίτσιο? Παγωτό? Περίεργο.... Εγώ ξέρω πως τρέφεται με πίτσες, τσιπς και σουβλάκια. Μήπως μαγείρεψε για τον Leny ο οποίος δεν το άγγιξε και το πάσαρε σε σας?

Οσο για τον storyteller, πολλά μπορούν να ειπωθούν για τα πιό ασήμαντα πράγματα... Μήν το παρατραβάς φίλε μου και μη ψάχνεις ιδεολογίες και θεωρητικοποιήσεις εκεί που δεν υπάρχουν. Cool it!