Δευτέρα, Μαρτίου 28, 2005

Sorror Optima

Που βρίσκουν οι σοροπτιμίστριες ανοιχτά κομμωτήρια τις Κυριακές? Πόσες σοροπτιμίστριες χρειάζονται για τον φόνο ενός φαρμακοποιού? Πόσες από αυτές ψηφίζουν τη μαμά του Περικλή ως επικρατέστερη για νικήτρια του Fame Story 3? Γιατί κοιμούνται στις 9 και στις 11.10 ξυπνάνε για να κοιμηθούν? Γιατί γλιστράνε ακόμα και με αντιολισθητικά παπούτσια? Πόσες είναι ζωντανές και ποιές είναι βαλσαμωμένες με ροδάκια? Πότε ετοιμάζουν τσάι συμπαράστασης για τη Λάμψη? Αληθεύει πως το 87% έχει δει τουλάχιστον μια φορά τη Ρούλα στο Λυκαβηττό? Για ποια σοροπτιμίστρια έγραψε ο Αττίκ το "Ζητάτε να σας πω"? Πόσες έχουν παραμείνει φίλες μετά τη Σπιναλόγκα? Πόσες ζουν με 14 γάτες? Πόσες έχουν αναζητήσει τουλάχιστον ένα συγγενικό πρόσωπο στη Νικολούλη(και το βρήκαν)? Πόσες έχουν αναζητήσει τουλάχιστον ένα φανταστικό συγγενικό πρόσωπο στη Νικολούλη(και το βρήκαν)? Πόσες χωράνε στις κολυμπήθρες της Αιδηψού? Ποιές εξακολουθούν να ντύνονται αγγελάκια τις Απόκριες? Ποιός κρύβεται πίσω από τις "Καλύτερες Αδελφές"?

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Pera apo to agxos pou mou dimiourgises mipws se diamelisoun oi soroptimistries, nomizw pws grafeis katapliktika.

Ανώνυμος είπε...

Η θεία μου ανήκει στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης...αυτές οι γριές είναι ικανές για όλα. Έχω ακούσει πως δηλώνουν ψέμματα πως είναι χήρες για να πηγαίνουν εκδρομές... χαχαχαχαχαχα...Πολύ καλός είσαι... Φάνης

Ανώνυμος είπε...

Καλε μου Νανακο!
Συγχαρητηρια για το μωρο!
Πες μας περισσοτερα για τα βαφτισια,
Φιλια
Λολα

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ο προθάλαμος των μασόνων γυναικών, το αντίστοιχο των ροταριανών... Νομίζω πως τα πράγματα δεν είναι τόσο αθώα.