Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 27, 2006

Ε.Τ. Vs Τσιγγάνων

Oι δημοτικές εκλογές έρχονται κι εσύ φίλε μπλόγκερ καλείσαι να επιλέξεις το σωστό για τον τόπο σου! Κι αν νομίζεις πως αυτό είναι ένα ποστ που θα προσπαθήσει να σε χειραγωγήσει, κάνεις μέγα λάθος. Πρέπει όμως κάποιος να σε προειδοποιήσει για να μην γίνει το ανεπανόρθωτο.
Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού "Σινεμά" - που δυστυχώς αγόρασα γιατί δεν ήξερα πως το πρόγραμμα του φεστιβάλ το δίνει ΚΑΙ το "Downtown"- oι υποψήφιοι δήμαρχοι Αθηνών 'πάνε σινεμά'. Κι εκεί που λες πως οι υποψήφιοι δεν μπορεί να είναι τόσο βαρετοί όσο το σετάκι των ερωτήσεων, το κουλεμανσόν σου δίνει μια σφαλιάρα και σ' επαναφέρει στη πραγματικότητα: στην ερώτηση "Ε.Τ. ο εξωγήινος και Ο καιρός των τσιγγάνων: ποιά από τις δυο θα βλέπατε ευχαρίστως ανά πάσα στιγμή;" και οι 4 υποψήφιοι διαλέγουν τον "Καιρό των τσιγγάνων"!
Κι εσύ τώρα καλείσαι να διαλέξεις ανάμεσα σε 4 ανθρώπους από 32 έως 60 που δεν γουστάρουν τους εξωγήινους, δεν θα ήθελαν να πετάνε με ποδήλατο και, κυρίως, κανείς τους δεν παίρνει ένα τηλέφωνο σπίτι για να δει τι κάνουν οι δικοί του! Δεν μπορώ να καταλάβω πότε έγιναν ξανά όλοι κομμουνιστές.
Επίσης, αγαπημένε αναγνώστη και ψηφοφόρε του αθηναικού δήμου, θα πρέπει να ξέρεις πως από τους 4 μόνο ο Κακλαμάνης θα έβγαινε με τη Μόνικα Μπελούτσι ενώ ο Τσίπρας θα της έλεγε (της Μόνικας) να το ανβάλλουν γιατί μετακομίζει μια θειά του! Υποθέτω πως όλοι ξέραμε τι θα του απαντούσε η Μόνικα...

Υ.Γ. Εμείς εδώ στον Πειραιά, δεν έχουμε τέτοια προβλήματα. Αρχικά θα ψήφιζα τον Φασούλα γιατί με τη Μάσα ψωνίζουμε από τον ίδιο Σκλαβενίτη αλλά, τελικά μάλλον θα ψηφίσω τον Αγραπίδη γιατί στο ψηφοδέλτιο του έχει και τον Φίλιππο Καμπούρη (σε αυτό το σημείο όποιος δεν γνωρίζει τον Φίλιππο Καμπούρη και το έργο του, πατάει Χ στο πάνω δεξί κόκκινο κουτάκι και δεν ξαναπατάει σε αυτό το μπλόγκ).

8 σχόλια:

Idάκι είπε...

Και οι τέσσερεις υποψήφιοι βλαχοεστέτ; τζίζους (αυτό είναι κατά την άποψή μου όποιος πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να διαλέξει τη σοβαρή επιλογή σε τέτοιες ερωτήσεις).

Τι σας μέλλει να πάθετε, Αθηναίοι...

Xilaren είπε...

έλα βρε νανάκοοοοοοοοοοοοοοοοοο...

όχι Αγραπίδη βρε χρυσό μου... γιατί με στεναχωρείς????... σε παρακαλώ....

nanakos είπε...

Xilaren, picture this: O κύριος Καμπούρης δημοτικός σύμβουλος φθάνει στο δημαρχείο πλαισιωμένος από το εντουράζ του: την κυρία Κρανιδέλη, την κυρία Βουναλάκου, τον κύριο Κωλοτούμπα, την κυρία Τζζζζένη, την γύφτισσα που ρωτάει "σοκερέ?", την τραβεστί που της απαντά "λατσέ!", τον Σάκη Ρουβά του Πειραιά, την Εύα Κουμαριανού και φυσικά την αδελφή του, Τζίνα Ντρούλις!! Λοιπόν?? αναθεώρησες??!

Dastardly Kinkajou είπε...

Σοβαρά τώρα κατεβαίνει ο Φίλιππος Καμπούρης στις εκλογές;;;;; Τα ύστερα του κόσμου! Πρέπει επειγόντως να γίνω δημότης Πειραιά σούμπιτη!

Xilaren είπε...

ok, ας γίνει σύμβουλος ο Καμπούρης, αλλά μπορούμε να απαλλαχτούμε από τον ποντικομούρη τον άλλο τώρα... πώς να στο πω βρε καλό μου, μου γυρνάν τα άντεραααααααααα

αν δεν το παίρνω απόφαση να γυρίσω ένας λόγος είναι ο αυτός, ο ακατανόμαστος!!!! αν καταφέρετε να τον τζάσετε σε 2 βδομάδες που είναι οι εκλογές, κερνώ mille feuilles το σύμπαν!!!

mindstripper είπε...

Εγώ ξέρω τον Αργύρη Καμπούρη. Πιάνεται;

Anilikos είπε...

Παιδί:Μπαμπά θέλω να γίνω αθλητής/ηθοποιός/τραγουδιστής/σταρσυστεμίτης γενικότερα.
Μπαμπάς:Μα παιδί μου πως θα εξασφαλίσεις το μέλλον σου;Πως θα ζήσεις μια άνετη ζωή.
Παιδί:Έλα καλέ μπαμπά, αφού μετά από λίγα χρόνια θα με ψηφίσει ο κόσμος να βγω Δήμαρχος/Νομάρχης/Βουλευτής!

Ανώνυμος είπε...

Agrapidi 8a psifisw alla den iksera poion gia dimotiko symboulo twra poy ema8a oti katebainei o kabouris...