Τρίτη, Αυγούστου 01, 2006

Μilk Shake

Posted by Picasa
Τα πρώτα λεπτά του καινούριου Αυγούστου με βρήκαν στο αγαπημένο μου χώρο του σπιτιού: στη κουζίνα! ΄Εφτιαχνα ένα βανιλένιο μίλκ σέηκ, το οποίο ήπια μέσα από το γεμιστήρι του μπλέντερ. Ένωσα και δυο καλαμάκια, έκατσα στον πάγκο και το έπινα όσο μιλούσα στο τηλέχωνο. Δροσιά ερχόταν από το μπαλκόνι, ησυχία από τους δίπλα που αφού τσακώνονταν για δυό ώρες φαίνεται πως στο τέλος πλάνταξαν.
Έκατσα για λίγο στο μπαλκόνι κρατώντας σφιχτά στην αγκαλιά μου το μπόλ του μπλέντερ και σκέφτηκα πως αυτή η στιγμή είναι πραγματικά ανεκτίμητη! Προσπάθησα να σκεφτώ κάτι δυσάρεστο. Πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα και δεν μου ερχόταν τίποτε - τα δυσοίωνα έχουν την τάση να ξεφαντώνουν στις πρώτες θέσεις του μυαλού οπότε αν δεν σε φοβίσει κάτι αμέσως τότε δεν έχεις λόγο ν' ανησυχείς. Ο μόνος μου καημός ήταν μόνο το άδειο μπλέντερ. Αναρωτήθηκα αν θα υπάρχει άλλη στιγμή στη ζωή μου που το μόνο μου πρόβλημα θα είναι ένα άδειο ποτήρι μιλκ σέηκ. Μια σκέψη έκανα. Και μετά ξαναπήγα στη κουζίνα για να φτιάξω άλλο ένα μιλκ σέηκ. Κι αναπόφευκτα έκανα άλλη μια σκέψη (σύνολο 2 σε περίπου 5 λεπτά!) : όλα διορθώνονται! Καλό μήνα! Μην ξεχνάτε τις βουτιές!

Υ.Γ. Η Πωλινίτσα μου έκανε στροφή στη καριέρα της! Στο blog της So-de-lovely μας κάνει απλά μαθήματα μαγειρικής. Ή μάλλον όχι, δεν μας μαθαίνει πώς ν' ανακατεύουμε σωστά το λαδόξιδο. Μας μαθαίνει πώς να γίνουμε οι άρχοντες της κουζίνας μας, του τραπεζιού και της κάθε ομορφιάς που αυτά φέρνουν σ' εμάς και σ' αυτούς που αγαπάμε να φροντίζουμε.

Essential happy listening: το τραγούδι που ψάχνεις τόσο επίμονα εδώ και καιρό είναι τελικά πιο χαρούμενο απ' όσο νόμιζες... Όλα ή τίποτα / Μιχάλης Χατζηγιάννης

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kalo Mina na exoume!Kerase kai kana milkshake kai apo dwwwwwwwww!!!!
:D

Η Μικρή Ολλανδέζα είπε...

καλο μηνα μαναράκι μου. όλα καλά.

YO!Reeka's είπε...

περαστικά!
μην χάνεις το κουράγιο σου
όλο και κάποια βλόγγερ θα κολλήσει μύκητες σε κάποια πισίνα των κυκλάδων
όλο και κάποιος βλόγγερ θα συγκαεί από μια ολόκληρη μέρα στο μπιτσμπαράκι με το μαγιώ
και εμείς θα γελάμε με τα παθήματά τους :)

Idάκι είπε...

Το post σου ήταν σαν milkshake: δροσιστικό, ελαφρύ, υπέροχα αισιόδοξο. Κι εμένα μπήκε όμορφα ο μήνας, αλλά δεν θα μπορέσω να μοιραστώ τη στιγμή, τι κρίμα ;))

enteka είπε...

miam και από μένα. να 'ναι κάθε μέρα σου έτσι! καλό μήνα :)

Παπαρούνα είπε...

όλα διορθώνονται!
αμην:)

nanakos είπε...

Ξανά καλό μήνα σε όλους σας!

Α! Και πριν το ξεχάσω...Jazzy, έχω πολύ καλό μεταβολισμό και η μερέντα μετράει για σαλάτα...αλάδωτη! ;-)

Afrikanos είπε...

σλουρπ......βανιλια.....σλουρπ.....μιλκσεικ μπλεντερ.......σλουρπ.....μερεντα.......σλουρπ..........


αι σιχτιρ, λυγωθηκα βραδιατικα!!!!
:-)))))