Τρίτη, Οκτωβρίου 25, 2005

Μενού και ψύλλοι


Σήμερα έφαγα για πρωινό μια φρυγανιά. Δηλαδή δυο. Τρεις με βούτυρο και μαρμελάδα. Ήπια κι ένα γάλα. Όχι light, κανονικό. Με μέλι του κυρ Γιώργου του Παφίλη.
Δεκατιανό δεν έφαγα. Ήπια έναν καφέ με πέντε ζάχαρες (κουταλιές, όχι ζαχαρίνες).
Για μεσημέρι έφαγα μια γαβάθα πατάτες τηγανιτές κομμένες σε ροδέλες με τυρί και μάραθο και τομάτα. Μια φτερούγα κοτόπουλο και μερικά παίδάκια. Μια coca cola. Mια δεύτερη coca cola που δεν τη ζήτησα αλλά την ήπια. Και μια γκοφρέτα γιατί, με είχε πιάσει πλήξη στο μετρό και τη φημερίδα όλη την είχα διαβάσει.
Για απόγευμα τσίμπησα λίγη αθερίνα. Και λίγο μπρόκολο στο φούρνο. Και μια μπανανά. Και ένα καταίφι από τον κυρ Παντελή - αλλά δεν μου άρεσε γιατί είχε πολλά μαλλιά και λίγα ξηροκάρπια.
Για βράδυ τρώω ένα γιαούρτι με ζάχαρη και ψωμί. Σε λίγο θα δούμε με το Λένυ το "Finding Nemo" και θα φτιάξω ποπ κορν. Με μπόλικο βούτυρο. Για το ξημέρωμα θα φάω λίγο παριζάκι με ανθότυρο. Το πρωί θα ζυγιστώ κι ελπίζω να έχω πάρει τα 300 γραμμάρια που επιθυμώ!

Υ.Γ. Χάσαμε το άσπρο περιλαίμιο του Λένυ για τα τσιμπούρια και τους ψύλλους. Αν το βρείτε γράψτε μου.
Υ.Γ.2 Αν διαβάζει η αδύνατη κυρία που μοιάζει εκπληκτικά με την Μαριέττα Κουτσίκου και πήρε σήμερα το μεσημέρι το μετρό από Αμπελόκηπους, γύρω στις 15.30, να περάσει να της βάλω μια βαλβίδα, να τη φουσκώσω και να τη στείλω στη ξαδέλφη της.

6 σχόλια:

Psipsinel είπε...

Leny se agapooooo
einai poli omorfos!

Unknown είπε...

Good post

nanakos είπε...

Τίποτε από τα δυο. Ο Λένυ κυκλοφόρησε το πρώτο του single με τίτλο 'Universal puppy' και όπως καταλαβαίνεις η αναγνώριση ήρθε πρώτα από τα ξένα!

mindstripper είπε...

A, βλέπω είχαμε παρόμοιες συνήθειες. Κάποτε έβαζα κι εγώ στον καφέ μου 5 κουταλιές. Όταν το αφεντικό με απείλησε με απόλυση και ο οδοντίατρος με τρεις εξαγωγές, αποφάσισα να την κόψω. Τώρα βάζω μόνο τρεις κουταλιές.

(της σούπας) :-P

nanakos είπε...

Και που τις βάζεις τότε αν όχι στο καφέ???!

Provato είπε...

...τις ρίχνει επάνω του πριν βγει έξω!!!


χε χε!

μπε μπεεεεε